Moderators stormrain Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Κι άμα όμως π.χ. κάποιος μου κλέψει μια λεπίδα και σφαχτεί, εμένα θα γαμήσουν μετά; Μπααα δεν θα το κανει. Υπαρχουν ξιφολογχες γι'αυτην τη δουλεια.
VonLoutsos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μπααα δεν θα το κανει. Υπαρχουν ξιφολογχες γι'αυτην τη δουλεια. Ξιφολόγχες?? Σε εμάς πάντως ούτε καν που κόβανε οι ξιφολογχες....διακοσμητικά στοιχεία ήσαντε πάνω στο όπλο...
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Eμας ηταν αρκετα κοφτερες. Οχι οπως οταν πρωτοειχαν φτιαχτει (βλ. προηγουμενο αιωνα), αλλα αρκετα.
farfan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Να σας ρωτήσω ρε παιδιά.Εγώ υπολογίζω στην επόμενη εξεταστική να τελειώσω με τα μαθήματα της σχολής και θέλω να μπω στρατό τον Αύγουστο.Πότε να κόψω την αναβολή για να είμαι σίγουρος ότι θα με καλέσουν τον Αύγουστο;
farfan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Τον Απρίλη. πριν τη σειρα που θα μπει το Μαιο Οκ. Εγώ σκεφτόμουν μήπως την κόψω από τώρα γιατί ένας φίλος μου που περίμενε να μπει Νοέμβρη την πάτησε και τον κάλεσαν τώρα τον Φεβρουάριο.Όχι τίποτα άλλο μη κάθομαι τόσους μήνες τσάμπα.
Bomber-21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Αν την κόψεις τώρα,εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μπεις το Μάη.
panosno1com Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Eμας ηταν αρκετα κοφτερες. Οχι οπως οταν πρωτοειχαν φτιαχτει (βλ. προηγουμενο αιωνα), αλλα αρκετα. δεν αισθανεσαι/αισθανοσουν μια συγκινηση οταν πχ εισαι γεννημένος το 89 και το οπλο που σου δινανε ελεγε 1983 ;;; χαχα
Ather Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 @farfan Εννοούν μέχρι και τον Απρίλη και τώρα να την κόψεις πάλι Αύγουστο θα μπεις. Ρώτα και στρατολογία διότι αυτό ίσχυε πριν από 6 χρόνια που πήγα στρατό.
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 δεν αισθανεσαι/αισθανοσουν μια συγκινηση οταν πχ εισαι γεννημένος το 89 και το οπλο που σου δινανε ελεγε 1983 ;;; χαχα Καλα ναι Το ιδιο και με το κρεας. Και με τις κουβερτες. κ.λ.π
Bomber-21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Αν θες να μπεις Φλεβάρη:Την κόβεις μέχρι τέλος Οκτώβρη. Αν θες να μπεις Μάη:Την κόβεις μέχρι τέλος Γενάρη. Αν θες να μπεις Αύγουστο:Την κόβεις μέχρι τέλος Απρίλη. Αν θες να μπεις Νοέμβρη:Την κόβεις μέχρι τέλος Ιούλη.
Kasrith Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Αν θες να μπεις Φλεβάρη:Την κόβεις μέχρι τέλος Οκτώβρη. Αν θες να μπεις Μάη:Την κόβεις μέχρι τέλος Γενάρη. Αν θες να μπεις Αύγουστο:Την κόβεις μέχρι τέλος Απρίλη. Αν θες να μπεις Νοέμβρη:Την κόβεις μέχρι τέλος Ιούλη. Όχι αναγκαστικά...
Kasrith Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Ναι αλλα στρατός είναι αυτός, τα πάντα γίνονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις