Pablo_Hasan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Θέλω να πω, αν θυμάμαι καλά, 2.8 άτομα στα 100.000 πληθυσμού αυτοκτονούν στην Ελλάδα (και πάλι είναι το χαμηλότερο στην Ευρώπη αν δεν κάνω λάθος), κατ αναλογία, αφού σε 9 χρόνια έχουν αναφερθεί 43~ είναι έφεδροι (στο βίντεο που παραθέτεις είναι 60 μαζί με έφεδρους, μονίμους και Επ.Οπ). Δηλαδή είναι χαμηλό. Ο δείκτης αυτοκτονιών στις ένοπλες δυνάμεις είναι: 0.209 στα 9 χρόνια. Αυτό εννοώ στατιστικό δείγμα.. Που να είμασταν και Τούρκοι φαντάροι. Κ εκεί έχουν ανοιχτά μέτωπα κιόλας. μια προχειρη αναζήτηση Η ΕΠΙΠΤΩΣΗ των αυτοκτονιών στο γενικό πληθυσμό για την Ελλάδα είναι για τους άνδρες 5,36 αυτοκτονίες ανά 100.000 ανδρικού πληθυσμού και για τις γυναίκες 1,89 αυτοκτονίες ανά 100.000 γυναικείου πληθυσμού και αποτελεί την τρίτη αιτία θανάτου στους νέους έως 30 ετών, μετά τα ατυχήματα και την ουσιοεξάρτηση. Σύμφωνα με μελέτη που οργανώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, η επίπτωση των αυτοκτονιών στο Στρατό Ξηράς είναι 7,05 ανά 100.000 προσωπικού για τους άνδρες. http://indy.gr/other-press/syne3c7izoyn-na-ayksanontai-oi-aytoktonies-sto-strato ενδεχομένως η διαφορά να μην ειναι τόσο μεγάλη, αλλά αν το δειγμα δεν ηταν στο γενικό πληθυσμό αλλα στις αντιστοιχες ηλικίες αυτοί που είναι μέσα και αυτοί που είναι έξω θα ήταν πολύ μεγαλύτερη.
anthony_88 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 απο αυριο θα εμφανιζομαι αποκλειστικα στη Σπαρτη Στα αγια χωματα του δοξασμενου αυτου τοπου. Εκει που οι 300 Σπαρτιατες ηταν η Μπαρτσελονα της εποχης τους. Καλη θητεια σε ολους οσους μπαινουν αυτες τις μερες!
sheik Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Πωπω περασε κιολας ενας χρονος απο την αποφραδα εκεινη ημερα που παρουσιαζομουν στο ΚΕΥΠ
freedubus Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μαλάκα κι εγώ σε ένα χρόνο θα απολύομαι.
slygeo87 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μαλάκα κι εγώ σε ένα χρόνο θα απολύομαι. Πουστόνεο παίζει να έχεις αγχωθεί και απο τον Αύγουστο (2010) έτσι; Να πήξεις ΓΟΜΑΡΑΚΙ!
EyeofOne Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Πωπω περασε κιολας ενας χρονος απο την αποφραδα εκεινη ημερα που παρουσιαζομουν στο ΚΕΥΠ 310 ΚΕΥΠ... Καλά περάσαμε...
sheik Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Στο ΚΕΥΠ καλα περασαμε. Μετα επηξε η μ00να μας :cry: :-D
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μαλάκα κι εγώ σε ένα χρόνο θα απολύομαι. έξω απο κάποιο σχολείο...
aggelikipali Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 ντροπη παιδια!ακους εκει μ...α. αφου δεν εχετε.
freedubus Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Πουστόνεο παίζει να έχεις αγχωθεί και απο τον Αύγουστο (2010) έτσι; Τι λές ρε φλώρε; Εγώ άνετα πάω και πόλεμο άμα λάχει.
freedubus Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Για πείτε. Αυτά εδώ επιτρέπονται μέσα; Γιατί εγώ ξυρίζομαι (όταν..) ή με τέτοια ή με mach3. Και σιγά μην σκάω ένα κάρο λεφτά να αγοράζω mach3 για τους μαλάκες.
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Για πείτε. Αυτά εδώ επιτρέπονται μέσα; Γιατί εγώ ξυρίζομαι (όταν..) ή με τέτοια ή με mach3. Και σιγά μην σκάω ένα κάρο λεφτά να αγοράζω mach3 για τους μαλάκες. Eπιτρεπονται ανετα. Αλλα μην εφοδιαστεις με καμια βαλιτσα ανταλλακτικα σε στυλ "Αν μου κανεις μλκια θα κοψω τις φλεβες ολων και τις δικες μου" γιατι αυτο απαγορευται.
freedubus Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Κι άμα όμως π.χ. κάποιος μου κλέψει μια λεπίδα και σφαχτεί, εμένα θα γαμήσουν μετά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις