countass Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Εγώ ταλκ δε χρησιμοποίησα ποτέ,ίσως είναι και στο πόδι του καθενός,ίσως είναι και η ποιότητα των πάτων που θα βάλεις.Μη τις σφίγγεις πολύ,να παίρνει και λίγο αέρα.Απαραίτητοι οι πάτοι πάντως.Και μωρομάντηλα για την αποφυγή συγκάματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sosa Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Εχω ενα sleeping bag σε χρωμα κοκκινο, θα εχουν κανα θεμα η πρεπει να ειναι χακι κτλ; Υποθετω οτι αφου θα το μαζευω αμεσως αφου ξυπναω θα ειμαι κομπλε. Επισης πολυβιταμινες τις θεωρουνε απογορευμενα φαρμακα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Εχω ενα sleeping bag σε χρωμα κοκκινο, θα εχουν κανα θεμα η πρεπει να ειναι χακι κτλ; Υποθετω οτι αφου θα το μαζευω αμεσως αφου ξυπναω θα ειμαι κομπλε. Επισης πολυβιταμινες τις θεωρουνε απογορευμενα φαρμακα;Πάρτο σε ένα χρώμα που να θυμίζει στρατό, μην τραβάει βλέμματα έστω και μαζεμενο. Θα καταλάβεις ότι ολα εκει μεσα θα ναι πρασσινα και γκρίζα στον στρατό.Παλια μάλιστα που είχαμε 1 μηνα για την ορκωμοσία, με το που βγήκα εξω με 1η άδεια ορκομωσιας είδα ξανά χρώματα(!)(!)(!)(!) στον εξω κοσμο. Ειναι να μη σου τύχει κι ας μην το καταλαβαίνεις. Για βιταμίνες κομπλε, μαζεμένες θα ειναι στην τσάντα σου και να τις δουνε δεν θα πουν τιποτα αλλα δεν θα τις γυρνάς πέρα δώθε ούτως η άλλως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μάγκες έχουμε κανέναν που παρουσιάζεται στις 16 Τρίπολη; 11 σύνταγμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 λειτουργεί πάλι το 11 σύνταγμα; μια φορά είχα πάει για δρομολόγιο περαστικός και μου φάνηκε αίσχος αυτό το μέρος (και πολύ πολύ κρύο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Ρε σεις μήπως θυμάται κανείς τι πράγματα παραδίδουμε όταν απολυόμαστε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Ρε σεις μήπως θυμάται κανείς τι πράγματα παραδίδουμε όταν απολυόμαστε; κάθε φορά ζητάνε διαφορετικά σε άλλους έχει τύχει τζάκετ, σε άλλους έχει τύχει παγούρι, σε μένα έτυχε να ζητήσουν λουκάνικο βέβαια εξαρτάται και πού θα είσαι και με ποιους θα είσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Εγώ όταν απολύθηκα, Ιανουάριο του 2010 (πλάκα πλάκα έκλεισα ακριβώς 7 χρόνια πριν 2-3 μέρες) δεν μου ζήτησαν απολύτως τίποτα. Έχω ακούσει ότι τώρα λόγω κρίσης ζητάνε αρκετά πράγματα πίσω (ίσως αναλόγως τι τους λείπει Πάντως αν ζητάνε πίσω ρούχα, ελπίζω να τα πλένουν πρώτα πριν τα δώσουν στον επόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Τον Ιανουάριο του 2012 που απολύθηκα ζήταγαν αρκετά δυστυχως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Εγώ όταν απολύθηκα, Ιανουάριο του 2010 (πλάκα πλάκα έκλεισα ακριβώς 7 χρόνια πριν 2-3 μέρες) δεν μου ζήτησαν απολύτως τίποτα. Έχω ακούσει ότι τώρα λόγω κρίσης ζητάνε αρκετά πράγματα πίσω (ίσως αναλόγως τι τους λείπει Πάντως αν ζητάνε πίσω ρούχα, ελπίζω να τα πλένουν πρώτα πριν τα δώσουν στον επόμενο. και εγω σε 4 μηνες θα κλεισω 7 χρονια :P Εμεις ειχαμε παραδωσει την εξαρτηση ( ή μηπως εξαρτυση ) , το λουκανικο (εκτος και αν μπορουσες να καβατζωσεις ενα να παραδωσεις απ την αποθηκη ) . Καλα το τζι 3 και το μαχαιρακι [δεν εκοβε η ξιφολογχη μου] εννοειται χαχα , το κρανος και το αλλο το μικρουλι πως το λενε που ειναι σαν νεσεσερ ? Μ-71 ? Μετα ειχα πετυχει ατομο την επομενη εσσο στο δρομο κ μ ειπε οτι τους ειπανε να παραδωσουν και αρβυλες , το ενα ζευγαρι ! (τοτε σε εμας τουλαχιστον ειχανε δωσει 2 ζευγη ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 και εγω σε 4 μηνες θα κλεισω 7 χρονια :P Εμεις ειχαμε παραδωσει την εξαρτηση ( ή μηπως εξαρτυση ) , το λουκανικο (εκτος και αν μπορουσες να καβατζωσεις ενα να παραδωσεις απ την αποθηκη ) . Καλα το τζι 3 και το μαχαιρακι [δεν εκοβε η ξιφολογχη μου] εννοειται χαχα , το κρανος και το αλλο το μικρουλι πως το λενε που ειναι σαν νεσεσερ ? Μ-71 ? Μετα ειχα πετυχει ατομο την επομενη εσσο στο δρομο κ μ ειπε οτι τους ειπανε να παραδωσουν και αρβυλες , το ενα ζευγαρι ! (τοτε σε εμας τουλαχιστον ειχανε δωσει 2 ζευγη ) Όλα αυτά που λες, εκτός από το λουκάνικο, στα χρεώνουν στην κάθε μονάδα και τα επιστρέφεις όταν παίρνεις μετάθεση, και παίρνεις άλλα στην επόμενη μονάδα που πηγαίνεις. Δεν είναι δικά σου, ανοίγουν στην μονάδα, στα προσφέρουν σαν παροχή για να κάνεις τις υπηρεσίες σου. Ρουχισμός και κάτι άλλα ψιλολοΐδια που παίρνεις την πρώτη μέρα και τα έχεις μαζί σου καθόλη την διάρκεια της θητείας, υποτίθεται ότι είναι προσωπικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FreakBoy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Ιουλη που απολυθηκα απο Πευκο εδωσα τζακετ, το μαλλινο πλεκτο,τις πετσετες και κανα δυο παραλλαγες. Μπορουσα να κρατησω το τζακετ αλλα εκεινη την ωρα το μονο που σκεφτεσαι ειναι να ξεχρεωσεις και να φυγεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sosa Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Απο οτι εχω καταλαβει το να σε ψειρισουν στο στρατο δεν ειναι διολου απιθανο... Αμα βαζω τα πραγματα μου μεσα στον σακο και τον κλεινω με λουκετο παιζει να εχω θεμα; Δεν νομιζω να εχει καποιος τετοιο θρασος να σπασει λουκετο.. Κανω λαθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Εννοείται πως κάνεις λάθος.(εκτός αν έχουν αλλάξει τόσο τα πράγματα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Όλα αυτά που λες, εκτός από το λουκάνικο, στα χρεώνουν στην κάθε μονάδα και τα επιστρέφεις όταν παίρνεις μετάθεση, και παίρνεις άλλα στην επόμενη μονάδα που πηγαίνεις. Δεν είναι δικά σου, ανοίγουν στην μονάδα, στα προσφέρουν σαν παροχή για να κάνεις τις υπηρεσίες σου. Ρουχισμός και κάτι άλλα ψιλολοΐδια που παίρνεις την πρώτη μέρα και τα έχεις μαζί σου καθόλη την διάρκεια της θητείας, υποτίθεται ότι είναι προσωπικά.Ναι ρεσυ το ξερω αυτό μας το χανε πει και ειναι λογικο ! Φλυαρησα επρεπε να γραψω πιο..σύντομα! Από φίλους που πηγανε προπερσι παντως , επεστρεψαν το μπερε τους :Ο τωρα με ποια λογικη αγνωστο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις