jimakos234 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Εντάξει παίδες πήρα αυτόν που έδειξα με 22 ευρώ. Πιστεύω θα είναι κομπλέ. Λύσεις για το κρύο όπως λέτε υπάρχουν. με σωζεις. Τον ιδιο θα παω να τσιμπησω και εγω τοτε. ιδιες μερες παρουσιαζομαστε, αλλα οχι στο ιδιο κεντρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Στην Σπαρτη το 2009 που παρουσιατηκα εγω : ειχε μικρο ιντερνετ καφέ αλλα με τοσα ατομα στον ελευθερο ετρωγες ακυρο. Το πρωι ηταν ελευθερα αλλα προφανως ειχες ασκησεις_αγγαριες κλπ.. αν εκανες ειδικοτητα ηταν πιο χαλαρά . Οι εγκαταστασεις ανεκτες , υπηρχε κλασσικα και ο λοχος λοhotel που ειχε φοριαμους και κουφωματα αλουμινου ή κατι τετοιο, εκει πηγαιναν οι μαγειρες ειχα ακουσει, ο λεγομενος 3ος λοχοτελ, ημουν στο 2ο λοχο. Στην ειδικότητα αλλαξαμε ταγμα και πηγαμε σε αυτο που ειναι γειτονικο με το διοικητηριο. Οντως μοιαζει με νεκροταφειο ειδικα αν κανεις περιπολια το βραδυ.. εκανα βοηθος εφοδευοντα (αφοδευων ηταν Υεα ). Η καφριλα -σπασιμο ειναι οτι το αρτοποιειο ηταν διπλα σχεδον απ το φυλακιο ΒΔ πυλης και επρεπε να περασεις τον σκοπο ως... διερχομενος ξημερωμα 5 το πρωι ! Με αποτελεσμα καποιοι να ντρεπονται ή να τρολλαρονται απο τους σκοπους και να πηγαινουν μεσα απ τα γρασιδια σαν κλεφτες! Επισης το κψμ πολυ γαματο με νοβα βλεπαμε μπαλα ( δηλωναμε ποιοι θα παμε στην φρουρα βεβαια ) . Οσο για το κρυο.. το πρωι σκαγαμε το βραδυ ξυλιαζαμε , τοκρανος στις σκοπιες ήταν ιδρωμενο σπ την υγρασια!! Στο θαλαμο ειχα και το κρεβατι μπροστα στο παραθυρο γμτ .. ευτυχως δεν εμπαζε βορεινο ! Το φαι πολυ καλο για γκρικ αρμι και τα στελεχη χαλαρα με καποιες γνωστες εξαιρεσεις (ραμπο wannabe ανθυπας) οι υεα καυλωμενοι αλλα απο τη πρωτη βδομαδα κ μετα ηταν στη σχολη τους πλην ενος που εκανε λυλ (οργανο). (Ηταν βηταδες). Απο τις επομενες σειρες κ μετα ξεκινησανε να φέρουν και πεζικαριους ειχα ακουσει . Επειδη ειχε 2 ταγματα , για να γεμιζουν διοτι πριν το ενα χρησιμοποιουταν μεχρι να ορκιστεις και το αλλο απο την ειδικοτητα ως να φυγεις... αυταααα δεν ξερω γτ απλωσα σεντονι ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Επανέρχομαι με μια τελευταία ερώτηση. Το μόνο που έχει μείνει είναι να πάρω λουκέτα. Βλέπω ότι άλλο μέγεθος (σε mm) θέλει ο πολιτικός σάκος, άλλο το λουκάνικο, οι αρβύλες κλπ. Είχα στο μυαλό μου να πάρω μια 4αδα λουκέτων που ανοίγουν με ένα κλειδί και ένα ακόμα ξεχωριστό με μακρύ λαιμό για το όπλο. Δεν μπορεί να γίνει αυτό, μιας και το έχω ακούσει να το κάνουν και άλλοι; Να πάρω δλδ ένα μέγεθος για όλα τα άλλα εκτός από το όπλο, για να μην έχω πολλά διαφορετικά κλειδιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
begar Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Να πάρεις 4 φθηνά κινέζικα λουκέτα με διαφορετικά κλειδιά. Ένα σπορ στο στρατό, είναι να σπάζουν λουκέτα, για διάφορους λόγους, οπότε αν έχεις ακριβά λουκέτα, πάνε τζάμπα τα λεφτά που έδωσες. Το σετ λουκέτων, που ανοίγει με ένα κλειδί, κοστίζει πολύ περισσότερο, απ' ότι 4 φθηνά κινέζικα λουκέτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Να πάρεις 4 φθηνά κινέζικα λουκέτα με διαφορετικά κλειδιά. Ένα σπορ στο στρατό, είναι να σπάζουν λουκέτα, για διάφορους λόγους, οπότε αν έχεις ακριβά λουκέτα, πάνε τζάμπα τα λεφτά που έδωσες. Το σετ λουκέτων, που ανοίγει με ένα κλειδί, κοστίζει πολύ περισσότερο, απ' ότι 4 φθηνά κινέζικα λουκέτα. τα οποια λουκετα αν παιξεις λιγο με κλειδι που μπαινει μπορεις να το ξεκλειδώσεις been there done that Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Ανοίγουν εύκολα και με την ξιφολόγχη, οπότε δεν είναι για πολλά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
begar Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά, ο,τι λουκέτο και να έχετε, αν για κάποιο λόγο πρέπει να κοπεί, θα κοπεί. Δεν αναφέρομαι σε κλέφτη, αλλά στην ίδια την υπηρεσία. Θέλει π.χ. για κάποιο λόγο να μετακινήσει τον οπλοβαστό και λείπουν μερικοί στρατιώτες. Θα κόψει ο αξκος οπλισμού τα λουκέτα, θα μετακινήσει τον οπλοβαστό και μετά θα τα ξανακλειδώσει με φτηνιάρικα κινέζικα λουκέτα, δίνοντας τα κλειδιά στους στρατιώτες. Αν έχεις αγορασμένο ακριβό λουκέτο, πάνε τα λεφτά στο βρόντο. Δεν υπάρχει λουκέτο που να μην κόβετε με έναν απλό κόφτη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Επανέρχομαι με μια τελευταία ερώτηση. Το μόνο που έχει μείνει είναι να πάρω λουκέτα. Βλέπω ότι άλλο μέγεθος (σε mm) θέλει ο πολιτικός σάκος, άλλο το λουκάνικο, οι αρβύλες κλπ. Είχα στο μυαλό μου να πάρω μια 4αδα λουκέτων που ανοίγουν με ένα κλειδί και ένα ακόμα ξεχωριστό με μακρύ λαιμό για το όπλο. Δεν μπορεί να γίνει αυτό, μιας και το έχω ακούσει να το κάνουν και άλλοι; Να πάρω δλδ ένα μέγεθος για όλα τα άλλα εκτός από το όπλο, για να μην έχω πολλά διαφορετικά κλειδιά; Λουκέτα με κωδικο και δεν θα εχεις αγχος σε ποια τσεπη σου παράπεσε το κλειδι και αν το εχασες. Οχι τα αστεια,φτηνα με τα 3 νουμερα,imo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 τα οποια λουκετα αν παιξεις λιγο με κλειδι που μπαινει μπορεις να το ξεκλειδώσεις been there done that Iσχυεί ,ειχα κατι κινέζικα λουκέτα στα οποια τα κλειδιά τους ανοιγαν και ενα σωρό άλλα ,,, στο κεντρο ολοι με ψάχναν να τους ξεκλειδώσω αν ειχαν χασει τα κλειδιά ή για παρεμφερές , Μην παρεις λουκέτα απο κινέζικο και μην πάρεις λουκέτα απο εκει που πουλάνε είδη στρατού.. Εγω θα ελεγα να παρεις κανα σετ με 5 λουκετα καπου στα 15ε με ενα κλειδι να σαι χαλαρός το πολυ πολυ στο κεντρο να σου σπάσουν το ενα του οπλου αν λειπεις οποτε μπορείς να παρεις και ενα μακρύλαιμο κινεζικο για το οπλο και τα καλά να τά χεις για βαλιτσες κτλ , αρβυλες τώρα gtp εγω δεν κλείδωσα ποτε βεβαία ηταν και 48 νουμερο οπότε ξε΄χωριζαν .. Είχαμε ενα παλικάρι στο κέντρο ο οποίος εσκασε με χαβαγιάνς παντόφλες και έβαζε λουκετάκι χαα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Πάρε ένα καλό λουκέτο για τον φοριαμό (στην αρχή θα το χεις για το λουκάνικο ) με κωδικό και ένα μικρό για τ αρβύλα που μόνο στο κέντρο θα το χρειαστείς και όλα τ αλλά φτηνιάρικα ... Έτσι και αλλιώς ανοίγουν το 95% των λουκέτων με 2 ξιφολόγχες (θα μάθεις στην πορεία ) ή με κλειδιά από αλλά λουκέτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Ναι για το όπλο θα πάρω ξεχωριστό. Τώρα για το σετ η απορία μου είναι ποιο μέγεθος να πάρω για να ταιριάζει σε όλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
begar Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 http://www.neolaia.gr/2014/09/10/ti-tha-xreiastw-sto-kedro-fadaros/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δεν χρειάζεται να πάρεις τίποτα εξεζητημένο.το μόνο που χρειάζεται διαφορετικό είναι οι αρβυλες που έχουν μικρή τρύπα άρα θέλει μικρό λουκετο,τιποτα άλλο. Αν και δεν βάζω στις αρβυλες καθημερινά,χρειαζονται για όταν θα φύγεις αδεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Ναι για το όπλο θα πάρω ξεχωριστό. Τώρα για το σετ η απορία μου είναι ποιο μέγεθος να πάρω για να ταιριάζει σε όλα; δεν ξέρω αν στο έχουν ήδη πει, ταλκ να πάρεις για τα πόδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 δεν ξέρω αν στο έχουν ήδη πει, ταλκ να πάρεις για τα πόδια. και οχι μόνο... είχαμε έναν στο κέντρο που είχε συγκαεί... πιο πολύ ταλκ έβαζε στον κώλο του, παρά όλος ο θάλαμος στις αρβύλες! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις