Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Johntehgreek

Σε ορισμένες εσσο περνουν και άτομα για τα ουκ

Καταρχάς είσαι από άλλο topic...

Κατα δεύτερον κάνεις λάθος κανένας φαντάρος δεν κάνει την θητεία του στα ΟΥΚ.

Δημοσ.

Νομίζω ότι τα μόρια χρησιμεύουν μόνο για προκηρύξεις της Αστυνομίας, ΕΠΟΠ κτλ. κτλ.

Νομίζω δεν χρησιμεύουν κάπου αλλού, δεν θα ήταν και λογικό να χρησίμευαν αλλού

Με επιφύλαξη πάντα. 

αυτες οι προκηρυξεις ομως για ειδικους φρουρους,πυροσβεστικη κλπ εχουν σταματησει πλεον απ οτι εχω καταλαβει

οποτε ουσιαστικα ειναι αχρηστα τα μορια που θα παρει καποιος η κανω λαθος 

Δημοσ.

Φαντάρους έχουν βάλει τώρα να απαντάνε τα τηλέφωνα;

Παλιότερα είχαν κάτι εποπινες που δεν ξέρανε που πανε τα τέσσερα.

Εδώ στην λημνο στρατιώτες τα σηκώνουν

Δημοσ.

Κοίτα προκηρύξεις δεν βγαίνουν τώρα αλλά κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως βγουν.

Από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν έχεις κάποια παραπάνω μοριοδότηση για προκηρύξεις ΑΣΕΠ κτλ. αλλά δεν μου φαίνεται λογικό γιαυτό σου είπα ότι κρατάω τις επιφυλάξεις μου.

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχάς είσαι από άλλο topic...

Κατα δεύτερον κάνεις λάθος κανένας φαντάρος δεν κάνει την θητεία του στα ΟΥΚ.

κανεις λαθος μια χαρα πανε στα ουκ, αρκει να ειναι 12 μηνοι (αεροπορια ναυτικο) και να χωραει η θητεια τους σε σχολειο των ουκ.. θυμαμαι που οταν ημουν εγω μας ειχαν κανει ενημερωση για οποιον ψηνεται.. το τραγικο οτι 2-3 στους χιλιους ψιλογουσταρανε και κανενε ερωτησεις κλπ

Δημοσ.

κανεις λαθος μια χαρα πανε στα ουκ, αρκει να ειναι 12 μηνοι (αεροπορια ναυτικο) και να χωραει η θητεια τους σε σχολειο των ουκ.. θυμαμαι που οταν ημουν εγω μας ειχαν κανει ενημερωση για οποιον ψηνεται.. το τραγικο οτι 2-3 στους χιλιους ψιλογουσταρανε και κανενε ερωτησεις κλπ

Πότε έκανες εσύ φαντάρος αν επιτρέπεται;

Πάντως παραθέτω:

"Από 1/1/2004, οι στρατευμένοι του Πολεμικού Ναυτικού δεν μπορούν να συμμετάσχουν σε σχολείο Υποβρυχίων Καταστροφών εξαιτίας της μείωσης της θητείας. Μπορούν να συμμετάσχουν μόνο οι Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ.ΟΠ.), οι Οπλίτες Βραχείας Ανακατατάξεως (Ο.Β.Α.), ΣΜΥΝ ή ΣΜΥ, οι μόνιμοι υπαξιωματικοί/αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού και οποιοδήποτε στρατιωτικό προσωπικό άλλων κλάδων των Ειδικών Δυνάμεων ή Ξένων Κρατών ή προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων"

• Like 1
Δημοσ.

Κάποιους οβαδες είχαν πάρει, όχι φαντάρους, για να μειωθεί ο μο ηλικίας, έφταναν τα 37 :D

Γεια σας Κυριοι. Καλη χρονια και ζητω το Εθνος.

Ισχυει οτι εως εξαμηνου μετα της απολυσεως σου μπορεις να πηγαινεις σε στρατιωτικο νοσοκομειο;

Ζητω η καθημερινή,

όχι αυτό έχει καταργηθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Δημοσ.

Πότε έκανες εσύ φαντάρος αν επιτρέπεται;

Πάντως παραθέτω:

"Από 1/1/2004, οι στρατευμένοι του Πολεμικού Ναυτικού δεν μπορούν να συμμετάσχουν σε σχολείο Υποβρυχίων Καταστροφών εξαιτίας της μείωσης της θητείας. Μπορούν να συμμετάσχουν μόνο οι Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ.ΟΠ.), οι Οπλίτες Βραχείας Ανακατατάξεως (Ο.Β.Α.), ΣΜΥΝ ή ΣΜΥ, οι μόνιμοι υπαξιωματικοί/αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού και οποιοδήποτε στρατιωτικό προσωπικό άλλων κλάδων των Ειδικών Δυνάμεων ή Ξένων Κρατών ή προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων"

εκανα μετα την 1/1/14, σειρα 340

το υπογραφω αυτο που σου λεω, μιας και ηρθαν ουκαδες και εκαναν 2ωρη διαλεξη για το αν θελει καποιος να τον παρουν τοτε κλπ..

Δημοσ.

εκανα μετα την 1/1/14, σειρα 340

το υπογραφω αυτο που σου λεω, μιας και ηρθαν ουκαδες και εκαναν 2ωρη διαλεξη για το αν θελει καποιος να τον παρουν τοτε κλπ..

Τι να σου πω, εγώ μια φορά από αυτά που έψαξα ξανα βλέπω το ίδιο.

O νόμος ορίζει ότι για να συμμετάσχει ένας στρατευμένος σε σχολείο Υποβρυχίων Καταστροφών του ΠΝ πρέπει να έχει υπόλοιπο θητείας 12 μήνες. Επομένως από 1/1/2004, με τη μείωση της θητείας σε 12μηνο, κανένας στρατευμένος του ΠΝ δεν μπορεί να συμμετάσχει σε σχολείο Υποβρυχίων Καταστροφών (ΥΚτ). Σε σχολείο ΥΚτ μπορούν πλέον να συμμετάσχουν μόνο ΕΠ.ΟΠ., Ο.Β.Α., μόνιμοι υπαξιωματικοί/αξιωματικοί ΠΝ καθώς και στρατιωτικό προσωπικό άλλων κλάδων των ΕΔ ή Ξένων Κρατών ή προσωπικό των ΣΑ, με περιορισμό στο όριο ηλικίας, όπως καθορίζεται με αποφάσεις του κλάδου ή κράτους το 

(Από άλλο site αυτό).

Το πιο πιθανό ότι η διάλεξη περιλάμβανε κάτι άλλο.

Δημοσ.

Τι να σου πω, εγώ μια φορά από αυτά που έψαξα ξανα βλέπω το ίδιο.

O νόμος ορίζει ότι για να συμμετάσχει ένας στρατευμένος σε σχολείο Υποβρυχίων Καταστροφών του ΠΝ πρέπει να έχει υπόλοιπο θητείας 12 μήνες. Επομένως από 1/1/2004, με τη μείωση της θητείας σε 12μηνο, κανένας στρατευμένος του ΠΝ δεν μπορεί να συμμετάσχει σε σχολείο Υποβρυχίων Καταστροφών (ΥΚτ). Σε σχολείο ΥΚτ μπορούν πλέον να συμμετάσχουν μόνο ΕΠ.ΟΠ., Ο.Β.Α., μόνιμοι υπαξιωματικοί/αξιωματικοί ΠΝ καθώς και στρατιωτικό προσωπικό άλλων κλάδων των ΕΔ ή Ξένων Κρατών ή προσωπικό των ΣΑ, με περιορισμό στο όριο ηλικίας, όπως καθορίζεται με αποφάσεις του κλάδου ή κράτους το 

(Από άλλο site αυτό).

Το πιο πιθανό ότι η διάλεξη περιλάμβανε κάτι άλλο.

οχι , επιμενω... το σχολειο νομιζω ειναι 8-9 μηνες, εμεις τοτε ειχαμε υπολοιπο 11 μισι + μηνες ως νεοπες, συνεπως η διαλεξη ηταν σαν παιδωμαζωμα για οποιον θελει να το προσπαθησει και βλεπει πως θα παει και αντεχει οπως ελεγε αυτος στην συνεντευξη.. τελιικα δεν ξερω αν καποιος πηγε οντως, παντως στους 1000 , 3-4 μονο εκαναν ερωτησεις..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...