censOred Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Εχουμε κανεναν 3ο Σώμα Θεσσαλονίκης που παρακολουθεί το τοπικ?
blackdiamond18 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 κάτι ακόμα παιδιά , αν πάρω τη στρατολογία τηλέφωνο και τους αρχίσω τις ερωτήσεις για αναβολές ,Ι5 και εξωτερικό λέτε να με σημειώσουν σε κανένα χαρτί και να έχω πρόβλημα μετά? (εννοείτε αν τους πω το όνομα μου )
j0hnn1e Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 κάτι ακόμα παιδιά , αν πάρω τη στρατολογία τηλέφωνο και τους αρχίσω τις ερωτήσεις για αναβολές ,Ι5 και εξωτερικό λέτε να με σημειώσουν σε κανένα χαρτί και να έχω πρόβλημα μετά? (εννοείτε αν τους πω το όνομα μου ) Σαφώς, και εφορία το περνάνε αυτόματα και στέλνουν και ειδοποίηση στο προξενείο της χώρας που είσαι 4
begar Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 @blackdiamond18 Στρατολογία είναι, όχι γκεστάπο. Συνελθε. 2
bilya Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 @blackdiamond18 Στρατολογία είναι, όχι γκεστάπο. Συνελθε. να συμπληρώσω μιλάμε για την χειρότερη μορφή ΔΥ.... Ο στρατος στην ελλαδα ειναι δημόσιο με χακι 1
JohnTehGreek Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 παραπληροφόρηση στο φουλ. ΧΕΣΤΗΚΕ ο φαντάρος που θα πάρεις στην στρατολογία αν εσύ πάρεις Ι5 ή δεν πας καθόλου φαντάρος. Σιγά μην σε σημειώσει κιόλας. Συνέλθετε μερικοί επιτέλους.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Sarcasm sign
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 παραπληροφόρηση στο φουλ. ΧΕΣΤΗΚΕ ο φαντάρος που θα πάρεις στην στρατολογία αν εσύ πάρεις Ι5 ή δεν πας καθόλου φαντάρος. Σιγά μην σε σημειώσει κιόλας. Συνέλθετε μερικοί επιτέλους. Φαντάρους έχουν βάλει τώρα να απαντάνε τα τηλέφωνα; Παλιότερα είχαν κάτι εποπινες που δεν ξέρανε που πανε τα τέσσερα.
JohnTehGreek Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Φαντάρους έχουν βάλει τώρα να απαντάνε τα τηλέφωνα; Παλιότερα είχαν κάτι εποπινες που δεν ξέρανε που πανε τα τέσσερα. Να πω την αλήθεια δεν ξέρω. Εμένα ένας πιτσιρικάς μου είχε απαντήσει άρα υποθέτω Φαντάρος θα ήταν. Αν είναι ΕΠΟΠ ακόμα καλ΄τερα αυτοί είναι πιο ηλίθιοι και ότι θα βάλεις βόμβα σε στρατόπεδο να τους πεις δεν θα ασχοληθούν. Το σημαντικότερο είναι να έρθει η ώρα να σχολάσουν.
Tempor Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Γεια σας Κυριοι. Καλη χρονια και ζητω το Εθνος. Ισχυει οτι εως εξαμηνου μετα της απολυσεως σου μπορεις να πηγαινεις σε στρατιωτικο νοσοκομειο;
madeinchina Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 τα μόρια που παίρνεις στις ειδικές δυνάμεις και στους εύζωνες σε τι μπορούν να χρησιμεύσουν αυτή τη περίοδο και γενικά στο μέλλον;
JohnTehGreek Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 τα μόρια που παίρνεις στις ειδικές δυνάμεις και στους εύζωνες σε τι μπορούν να χρησιμεύσουν αυτή τη περίοδο και γενικά στο μέλλον; Νομίζω ότι τα μόρια χρησιμεύουν μόνο για προκηρύξεις της Αστυνομίας, ΕΠΟΠ κτλ. κτλ. Νομίζω δεν χρησιμεύουν κάπου αλλού, δεν θα ήταν και λογικό να χρησίμευαν αλλού Με επιφύλαξη πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις