Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κάτι ακόμα παιδιά , αν πάρω τη στρατολογία τηλέφωνο και τους αρχίσω τις ερωτήσεις για αναβολές ,Ι5 και εξωτερικό λέτε να με σημειώσουν σε κανένα χαρτί και να έχω πρόβλημα μετά? (εννοείτε αν τους πω το όνομα μου )

Δημοσ.

κάτι ακόμα παιδιά , αν πάρω τη στρατολογία τηλέφωνο και τους αρχίσω τις ερωτήσεις για αναβολές ,Ι5 και εξωτερικό λέτε να με σημειώσουν σε κανένα χαρτί και να έχω πρόβλημα μετά? (εννοείτε αν τους πω το όνομα μου )

Σαφώς, και εφορία το περνάνε αυτόματα και στέλνουν και ειδοποίηση στο προξενείο της χώρας που είσαι

• Like 4
Δημοσ.

@blackdiamond18

Στρατολογία είναι, όχι γκεστάπο.

Συνελθε.

να συμπληρώσω μιλάμε για την χειρότερη μορφή ΔΥ.... Ο στρατος στην ελλαδα ειναι δημόσιο με χακι
  • Like 1
Δημοσ.

παραπληροφόρηση στο φουλ.

ΧΕΣΤΗΚΕ ο φαντάρος που θα πάρεις στην στρατολογία αν εσύ πάρεις Ι5 ή δεν πας καθόλου φαντάρος.

Σιγά μην σε σημειώσει κιόλας. Συνέλθετε μερικοί επιτέλους.

Δημοσ.

παραπληροφόρηση στο φουλ.

ΧΕΣΤΗΚΕ ο φαντάρος που θα πάρεις στην στρατολογία αν εσύ πάρεις Ι5 ή δεν πας καθόλου φαντάρος.

Σιγά μην σε σημειώσει κιόλας. Συνέλθετε μερικοί επιτέλους.

Φαντάρους έχουν βάλει τώρα να απαντάνε τα τηλέφωνα;

Παλιότερα είχαν κάτι εποπινες που δεν ξέρανε που πανε τα τέσσερα.

Δημοσ.

Φαντάρους έχουν βάλει τώρα να απαντάνε τα τηλέφωνα;

Παλιότερα είχαν κάτι εποπινες που δεν ξέρανε που πανε τα τέσσερα.

Να πω την αλήθεια δεν ξέρω.

Εμένα ένας πιτσιρικάς μου είχε απαντήσει άρα υποθέτω Φαντάρος θα ήταν.

Αν είναι ΕΠΟΠ ακόμα καλ΄τερα αυτοί είναι πιο ηλίθιοι και ότι θα βάλεις βόμβα σε στρατόπεδο να τους πεις δεν θα ασχοληθούν.

Το σημαντικότερο είναι να έρθει η ώρα να σχολάσουν.

Δημοσ.

Γεια σας Κυριοι. Καλη χρονια και ζητω το Εθνος.

Ισχυει οτι εως εξαμηνου μετα της απολυσεως σου μπορεις να πηγαινεις σε στρατιωτικο νοσοκομειο;

Δημοσ.

τα μόρια που παίρνεις στις ειδικές δυνάμεις και στους εύζωνες σε τι μπορούν να χρησιμεύσουν αυτή τη περίοδο και γενικά στο μέλλον;

Δημοσ.

τα μόρια που παίρνεις στις ειδικές δυνάμεις και στους εύζωνες σε τι μπορούν να χρησιμεύσουν αυτή τη περίοδο και γενικά στο μέλλον;

Νομίζω ότι τα μόρια χρησιμεύουν μόνο για προκηρύξεις της Αστυνομίας, ΕΠΟΠ κτλ. κτλ.

Νομίζω δεν χρησιμεύουν κάπου αλλού, δεν θα ήταν και λογικό να χρησίμευαν αλλού

Με επιφύλαξη πάντα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...