Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ουτε στο κέντρο Status (2/39 ΣΕ Μεσολόγγι).Και ο Cue μπορεί να επιβεβαιώσει,οτι μας βγάλανε την πίστη στο "Ηθικό...αντοχή...είμαστε...(αριθμός διμοιρίας)"

On second thought: Έχω ένα κενό μνήμης απο την βραδυνή πορεία.Εκεί δέν είμαι σίγουρος για το τι ειπώθηκε,θυμάμαι χαρακτηριστικά όμως που προσπαθούσα σωθώ απο τα κουνούπια.

Μεσολόγγι...αχχχχχχχχχ 2/39 ΣΕ....τι μου θύμισες...

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια μου είπε ένας φίλος μου που απολύεται τώρα απο αλεξιπτοτιστης οτι θα πληρώνονται για τις 2 πτώσεις που κάνανε και θα πάρει γύρω στα 2500€...

Δημοσ.

συνεντευξη απο έναν αποστρατο αρχιπλοιαρχο (αντιστοιχο του ταξίαρχου στο ΣΞ), βέβαια δεν ειναι ο τυπικός βολεμένος στρατιωτικός, έχει μια ασυνήθιστη ειλικρίνεια για το επαγγελμα του...

http://kakaras.wordpress.com/about/

Δημοσ.

συνεντευξη απο έναν αποστρατο αρχιπλοιαρχο (αντιστοιχο του ταξίαρχου στο ΣΞ), βέβαια δεν ειναι ο τυπικός βολεμένος στρατιωτικός, έχει μια ασυνήθιστη ειλικρίνεια για το επαγγελμα του...

http://kakaras.wordpress.com/about/

Ωραία τα λέει, αλλά διαφωνώ, αν κάποιος είναι να αυτοκτονήσει θα το κάνει όπως και να έχει, ο στρατός, λόγω της φύσης του, παρέχει το ευκολότερο μέσο για να αυτοκτονήσεις και λόγο πίεσης, αλλαγής παραστάσεων κλπ.

Επίσης, είχε ειπωθεί όταν , δυστυχώς, αυτοκτόνησε ένας χρήστης απ' , στο ινσόμνια κάνοντας την θητεία του, γιατί μετράμε τις αυτοκτονίες στο στρατό , απλά στατιστικά είναι όπως και οι αυτοκτονίες στους πολίτες. (ναι μεν θλιβερό το γεγονός, αλλά παραμένει ένα στατιστικό δείγμα.)

Δημοσ.

δεν καταλαβαινω τι εννοεις "απλά στατιστικά", και τα τροχαια δυστυχήματα, η παιδική θνησιμότητα, η ανεργία, ο πληθωρισμός και το δημ. χρέος και αυτά "απλα στατιστικά" ειναι...

Δημοσ.

δεν καταλαβαινω τι εννοεις "απλά στατιστικά", και τα τροχαια δυστυχήματα, η παιδική θνησιμότητα, η ανεργία, ο πληθωρισμός και το δημ. χρέος και αυτά "απλα στατιστικά" ειναι...

Γιατί ο κύριος στο βίντεο τους ονομάτισε έναν έναν;

Δημοσ.

εξακολουθω να μην πιανω τον συλλογισμό σου

Θέλω να πω, αν θυμάμαι καλά, 2.8 άτομα στα 100.000 πληθυσμού αυτοκτονούν στην Ελλάδα (και πάλι είναι το χαμηλότερο στην Ευρώπη αν δεν κάνω λάθος), κατ αναλογία, αφού σε 9 χρόνια έχουν αναφερθεί 43~ είναι έφεδροι (στο βίντεο που παραθέτεις είναι 60 μαζί με έφεδρους, μονίμους και Επ.Οπ). Δηλαδή είναι χαμηλό.

Ο δείκτης αυτοκτονιών στις ένοπλες δυνάμεις είναι: 0.209 στα 9 χρόνια.

Αυτό εννοώ στατιστικό δείγμα..

Που να είμασταν και Τούρκοι φαντάροι. Κ εκεί έχουν ανοιχτά μέτωπα κιόλας.

Δημοσ.

Κι εγώ δε πιάνω τον συλλογισμό.

Και τι πάει να πει "όποιος είναι να αυτοκτονήσει";

Υπάρχει κάποια γενετική προδιάθεση που αυξάνει τις πιθανότητες αυτοκτονίας;

Δημοσ.

Κι εγώ δε πιάνω τον συλλογισμό.

Και τι πάει να πει "όποιος είναι να αυτοκτονήσει";

Υπάρχει κάποια γενετική προδιάθεση που αυξάνει τις πιθανότητες αυτοκτονίας;

Θέλω να πω ότι καλό το βίντεο και ωραία τα στοιχεία αλλά είναι άσχετο με το όλων της συζήτησης.

Γενετική προδιάθεση δεν ξέρω, αλλά σου λέω ότι πέρσι αυτοκτόνησαν 2 άτομα σε σχολικό συγκρότημα (το ένα θαρρώ στην νέα ιωνία.), τι θα πει; Ότι πρέπει να απαγορεύσουμε το σχολείο; :Ρ

Δημοσ.

Δε νομίζω πως τέθηκε θέμα απαγόρευσης (κατάργησης δλδ) στο βίντεο.

Για βελτίωση συνθηκών μίλησε.

;)

Και μεταξύ μας, ναι, και τα σχολεία χρήζουν τεράστιας βελτίωσης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...