Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

ή να πεις ότι είσαι και γκέι που δεν μπορούν να σου πουν τπτ

Μια χαρά σου λένε ότι είσαι μάχιμος... :P

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι το γνωριζω φίλε μου αυτό , το παιδί λογικά πηρε αναβολή λόγο ψυχολογικών και μετα πήγε , εγώ σκευτομαι να το παίξω τρελός να πάρω αναβολή όσο μου δώσουν και να συνεχίσω τη διαδικασία μέχρι τα δύο χρόνια , επίσης μπορείς να δείξεις σημάδια κατάθλιψης ή να πεις ότι είσαι και γκέι που δεν μπορούν να σου πουν τπτ , μιλάς από εμπειρία ότι είναι δύσκολο η απλώς έτσι έχεις ακούσει? Επίσης για το γνωστό μου εγώ δεν εκφραστικά καλα επειδή δεν γνωρίζω τους στρατιωτικούς όρους συγνωμη

Αναθεώρησε γιατί τα έχεις μπερδέψει,Ι5 χωρίς χαρτιά δεν πρόκειται να σου δώσει κανείς και για κανένα λόγο και γκέι να πεις πως είσαι ποιος σου είπε πως θα πάρεις Ι5? Άμα έχεις κάνει αλλαγή φύλου οκ...

Δεν χρειάζεται να έχω εμπειρία απαλλαγής για να γνωρίζω τι παίζει στο στρατό.

Δημοσ.

Μην θεωρείς ότι η επιτροπή είναι τίποτα μαλάκες.

Έχουν περάσει χιλιάδες σαν και σένα πιο πριν, που προσπάθησαν να τους κοροϊδέψουν.

Η άποψή μου είναι ότι αν πεις στον ψυχίατρο στα ίσα, με ειλικρίνεια ότι θέλεις απλά μια αναβολή για σχολή, που δεν δικαιολογεί αναβολή η στρατολογία, έχεις περισσότερες πιθανότητες.

• Like 1
Δημοσ.

Μην θεωρείς ότι η επιτροπή είναι τίποτα μαλάκες.

Έχουν περάσει χιλιάδες σαν και σένα πιο πριν, που προσπάθησαν να τους κοροϊδέψουν.

Η άποψή μου είναι ότι αν πεις στον ψυχίατρο στα ίσα, με ειλικρίνεια ότι θέλεις απλά μια αναβολή για σχολή, που δεν δικαιολογεί αναβολή η στρατολογία, έχεις περισσότερες πιθανότητες.

ναι έχω διαβάσει ότι με χαρτί γιατρού η Επιτροπή σε κοιτάει αλλά βάζει αυτό που γράφει ο γιατρός , επίσης με νιαζει αν έχει αρνητικές συνέπειες στο εξωτερικο , πχ. Ότι θα μου βγει το ονομα δεν με νιαζει
Δημοσ.

Στο τέλος σε βλέπω να υπηρετείς..δηλαδή αν σε μια χώρα υπάρχουν εργοδότες που θέλουν να έχεις εκπληρώσει την στρατιωτική σου θητεία...θα πας στρατό.

Δημοσ.

Εγώ το ξέρω..αλλά φαντάζομαι τα επόμενα μηνύματα του στυλ.."Με ρωτάνε στο εξωτερικό..πόσες βολές έκανα στο στρατό" :P 

Δημοσ.

Λοιπόν, για να το τελειώνουμε.

Και ποτέ να μην πατήσεις το πόδι σου πουθενά, θα κηρυχτείς ανυπότακτος.

Το ελληνικό κράτος, ανεπίσημα δεν κυνηγάει τους ανυπότακτους, αν κρατήσουν χαμηλό προφίλ.

Αν μάλιστα φύγεις στο εξωτερικό και εγκατασταθείς μόνιμα, έχεις επίσημα δικαίωμα να έρχεσαι στην Ελλάδα 45 μέρες το χρόνο, χωρίς να σε ενοχλεί κανένας.

Όλα αυτά ανεπίσημα.

Διότι επίσημα, θεωρητικά θα πρέπει να βγει ένταλμα σύλληψης για ανυποταξία, κάτι που δεν γίνεται σχεδόν ΠΟΤΕ.

Δημοσ.

Λοιπόν, για να το τελειώνουμε.

Και ποτέ να μην πατήσεις το πόδι σου πουθενά, θα κηρυχτείς ανυπότακτος.

Το ελληνικό κράτος, ανεπίσημα δεν κυνηγάει τους ανυπότακτους, αν κρατήσουν χαμηλό προφίλ.

Αν μάλιστα φύγεις στο εξωτερικό και εγκατασταθείς μόνιμα, έχεις επίσημα δικαίωμα να έρχεσαι στην Ελλάδα 45 μέρες το χρόνο, χωρίς να σε ενοχλεί κανένας.

Όλα αυτά ανεπίσημα.

Διότι επίσημα, θεωρητικά θα πρέπει να βγει ένταλμα σύλληψης για ανυποταξία, κάτι που δεν γίνεται σχεδόν ΠΟΤΕ.

Στο εξωτερικο πρεπει να το κανει επισημα για να μην εχει μπλεξιματα, θα πρεπει να παει στο προξενειο ή στην πρεσβεια που ειναι κοντα του και να δηλωθει σαν κατοικος εξωτερικου. Τοτε θα μπορει να ερχεται στην Ελλαδα για αυτες τις 45 μερες χωρις να τον ακουμπαει τιποτα. 

Δημοσ.

Στο εξωτερικο πρεπει να το κανει επισημα για να μην εχει μπλεξιματα, θα πρεπει να παει στο προξενειο ή στην πρεσβεια που ειναι κοντα του και να δηλωθει σαν κατοικος εξωτερικου. Τοτε θα μπορει να ερχεται στην Ελλαδα για αυτες τις 45 μερες χωρις να τον ακουμπαει τιποτα.

και ανά δηλωσω κάτοικος εξωτερικού μετά τι γίνεται? καταρχάς γίνεται όταν πας σε μια χώρα από τους πρώτους μήνες? Ρωτάω γιατί και ο γαμπρός μου είναι Γερμανία με το πρόγραμμα και τώρα τον καλεί ο στρατός και δεν ξέρει τι να κάνει , πήγε στο προξενείο και του είπαν ότι δεν μπορεί να πάρει αναβολή και ότι θα πληρώσει 6000 στην εφορεία αν δεν πάει , ξέρει κανείς πως αλλιώς μπορεί να αρνηθεί?
Δημοσ.

και ανά δηλωσω κάτοικος εξωτερικού μετά τι γίνεται? καταρχάς γίνεται όταν πας σε μια χώρα από τους πρώτους μήνες? Ρωτάω γιατί και ο γαμπρός μου είναι Γερμανία με το πρόγραμμα και τώρα τον καλεί ο στρατός και δεν ξέρει τι να κάνει , πήγε στο προξενείο και του είπαν ότι δεν μπορεί να πάρει αναβολή και ότι θα πληρώσει 6000 στην εφορεία αν δεν πάει , ξέρει κανείς πως αλλιώς μπορεί να αρνηθεί?

Αν δηλωσεις κατοικος εξωτερικου μπορεις να ερχεσαι συγκεκριμενο αριθμο ημερων καθε μηνα στην Ελλαδα χωρις επιπτωσεις. Επισης Google is your friend, ολα αυτα για ανυποτακτους εξωτερικου κ.ο.κ. εχουν γραφτει πολλες φορες σε διαφορα sites. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...