jimakos234 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 ΥΕΑ από Ρέθυμνο με επόμενη στάση Ηράκλειο.Στο μεγάλο Πεύκο λιγότερο σπασαρχίδες είναι...Μην κάνεις κάν α λάθος και δηλώσεις. Το καταλαβα αρκετα καλα. Δεν προκειται να δηλωσω ΥΕΑ. Μονο Ελδυκ θα πω και τιποττα αλλο. Ισως ΛΥΒ για δεκανεας μεχρι εκει ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Επειδή δυσκολεύομαι όταν βλέπω θα με περάσουν σε οφθαλμίατρο και θα αλλάξει το γιώτα μου δεν φοράω γυαλιά ούτε φακούς επαφής Το φύσημα στην καρδιά επηρεάζει το είχα κοιτάξει παλιά και δεν ξέρω σε τη κατάσταση βρίσκεται Και τραυλισμος επηρεάζει? Για να βγεις Ι2 για προβλήματα μυωπίας θα πρέπει να έχεις από 4,5 βαθμούς και άνω. Το φύσημα στην καρδιά θα το αναφέρεις,η λογική λέει πως θα σε στείλουν σε καρδιολόγο για να σου κάνουν υπέρηχο καρδιάς,αν το φύσημα είναι ήπιας μορφής δεν πρόκειται να σου γίνει αλλαγή στο γιώτα. Για τραυλισμό ανάλογα με την βαρύτητα της διαταραχής θα σου δοθεί και το αντίστοιχο γιώτα, σε βαριές περιπτώσεις που εμποδίζουν σημαντικά τη λεκτική επικοινωνία δίνουν και Ι5. Υ.Γ Συγνώμη βρε Ιάσωνα αλλά με τραυλισμό και φύσημα στην καρδιά τόσο καιρό ρωτάς αν μπορείς να μπεις σε Σώματα Ασφαλείας και Ένοπλες Δυνάμεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Τζάμπα απαντούσαμε τόσο καιρό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FreakBoy Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Το καταλαβα αρκετα καλα. Δεν προκειται να δηλωσω ΥΕΑ. Μονο Ελδυκ θα πω και τιποττα αλλο. Ισως ΛΥΒ για δεκανεας μεχρι εκει ομως.Πηγαινε Κυπρο να κανεις ζωαρα, εκει 8 ευρω περνεις την ημερα οχι τον μηνα και παρακαλα να εισαι υποψηφιος για λυβ 90ευρω παραπανω δεν ειναι λιγα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Για να βγεις Ι2 για προβλήματα μυωπίας θα πρέπει να έχεις από 4,5 βαθμούς και άνω. Το φύσημα στην καρδιά θα το αναφέρεις,η λογική λέει πως θα σε στείλουν σε καρδιολόγο για να σου κάνουν υπέρηχο καρδιάς,αν το φύσημα είναι ήπιας μορφής δεν πρόκειται να σου γίνει αλλαγή στο γιώτα. Για τραυλισμό ανάλογα με την βαρύτητα της διαταραχής θα σου δοθεί και το αντίστοιχο γιώτα, σε βαριές περιπτώσεις που εμποδίζουν σημαντικά τη λεκτική επικοινωνία δίνουν και Ι5. Υ.Γ Συγνώμη βρε Ιάσωνα αλλά με τραυλισμό και φύσημα στην καρδιά τόσο καιρό ρωτάς αν μπορείς να μπεις σε Σώματα Ασφαλείας και Ένοπλες Δυνάμεις? Δεν έχω τραυλισμο πέρασε τώρα Αλλά επειδή το αναγράφει το πράσινο βιβλιάριο με τα εμβόλια Για ειδικές δυνάμεις ή στρατονομια γίνεται τίποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Για το φύσημα έχουν δίκιο τα παιδιά Ιάσωνα, και ήπειας μορφής να 'ναι δηλαδή κόβεσαι (και δεν αξίζει να το κρύψεις γιατί ποτέ δεν ξέρεις...) Υ.Γ. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα είναι να συμβουλευτείς γιατρό για το τι μπορείς να κάνεις και τι οχι στο θέμα του στρατού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackdiamond18 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά ειμαι 18 χρόνων και θα πάω να σπουδάσω ξενοδοχιακα με ένα πρόγραμμα Γερμανία τον Σεμτεβρη και το χαρτί του στρατού από όσο ξέρω θα ερθει περίπου Μαιο, το θέμα είναι ότι αυτή η σχολή δεν δίνει αναβολή για το στρατο γιατι θεωρείτε ως εργασία και τώρα που έχω ακόμα χρόνο ψάχνομαι να δω τι θα κάνω . Σκέφτομαι να πάω Ι5 εχω διαβάσει σε πολλά forum ότι δεν έχει κάποια σοβαρή επίπτωση και θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος από εμπειρία . Επίσης εγώ θέλω και εχω σκοπό να μείνω μετά μόνιμα Γερμανία και δεν θέλω να με αναγκάσει να γυρίσω ο στρατός αλλά ούτε και να φάω πρόστιμο. Επίσης στο εξωτερικο έχει σημασία αν έχεις βγει στην Ελλάδα Ι5? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
begar Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 @blackdiamond18 Να πας στην ελληνική πρεσβεία-προξενείο, μόλις φτάσεις έξω και να ζητήσεις να χαρακτηριστείς μόνιμος κάτοικος εξωτερικού. Θα μάθεις για τη διαδικασία και θα ζητήσεις και αντίστοιχη βεβαίωση. Μετά, μόλις σου έρθει το χαρτί για κατάταξη, θα επικοινωνήσεις με τη στρατολογία εδώ και θα τους ρωτήσεις τι παίζει με την περίπτωσή αναβολής. Στο Ι5 πλέον δεν αναγράφεται ο λόγος, οπότε δεν έχει σημασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Ξεχνάς ότι είναι και μια πολύ καλή μπίζνα για τους έμπορους όπλων, εξοπλισμού κτλ (που είναι συνήθως χώρες όπως Γερμανία, Ρωσία). Ναι απο τα απαρχαιωμενα οπλα των φανταρων του ΣΞ ζει η πολεμικη βιομηχανια της Γερμανιας. Καταργηση θητειας δεν σημαινει και καταργηση του στρατευματος. Μη τα συγχεουμε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SIP1995 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Ναι απο τα απαρχαιωμενα οπλα των φανταρων του ΣΞ ζει η πολεμικη βιομηχανια της Γερμανιας. Καταργηση θητειας δεν σημαινει και καταργηση του στρατευματος. Μη τα συγχεουμε... Μπορεί να το βρίσκουν ως πρόφαση, που να ξέρω..... Τέλος πάντων, για την ώρα πάντως είναι ακόμα υποχρεωτική η θητεία, οπότε ότι και να πούμε είναι λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Σκέφτομαι να πάω Ι5 εχω διαβάσει σε πολλά forum ότι δεν έχει κάποια σοβαρή επίπτωση και θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος από εμπειρία . Αν ηταν τοσο απλο να βγεις ι5 και αρα να γλυτωσεις τον στρατο,λες οι περισσοτεροι να πηγαμε απο ''αγαπη''? Επισης μιας και μιλας για εμπειρια ολο το forum γεματο ι5 ατομα,ειναι περιμενε πολλες γνωμες/αποψεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θεkλα Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 @blackdiamond18 Να πας στην ελληνική πρεσβεία-προξενείο, μόλις φτάσεις έξω και να ζητήσεις να χαρακτηριστείς μόνιμος κάτοικος εξωτερικού. Θα μάθεις για τη διαδικασία και θα ζητήσεις και αντίστοιχη βεβαίωση. Μετά, μόλις σου έρθει το χαρτί για κατάταξη, θα επικοινωνήσεις με τη στρατολογία εδώ και θα τους ρωτήσεις τι παίζει με την περίπτωσή αναβολής. Στο Ι5 πλέον δεν αναγράφεται ο λόγος, οπότε δεν έχει σημασία. Θες αρκετα χρονια με εργασια για να εισαι μόνιμος κατοικος. Μην του δινεις ελπίδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackdiamond18 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Αν ηταν τοσο απλο να βγεις ι5 και αρα να γλυτωσεις τον στρατο,λες οι περισσοτεροι να πηγαμε απο ''αγαπη''? Επισης μιας και μιλας για εμπειρια ολο το forum γεματο ι5 ατομα,ειναι περιμενε πολλες γνωμες/αποψεις.... απο ότι έχω διαβάσει απλώς κανείς κάτι τεστ και σε ρωτάνε κάποια πράγματα άμα σε αυτά απαντήσεις τα αντίθετα τότε σε βγάζουν ι5 γνωστός μου έτσι το είχε πάρει ωστόσο αυτός πήγε μετά από 1 χρονο μετα απο πιέσει των δικών τουΘες αρκετα χρονια με εργασια για να εισαι μόνιμος κατοικος. Μην του δινεις ελπίδες. Ξέρω ότι θέλει πολλά χρόνια για αυτό θέλω να πάρω Ι5 εδώ ψυχολογικού και να εγκαταστήσω μόνιμα οχι , όχι να κυριχτω ως κάτοικος εξωτερικού , θέλει πολύ καιρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Μεγάλε ο γνωστός σου σε κορόιδευε 1000% δεν γίνεται πρώτον να πήρε Ι5 και μετα απο ένα χρονο να το άλλαξε και να υπηρέτησε και δεύτερον δεν του εδωσαν Ι5 απευθείας επειδή σε ενα τεστ που το έβγαλε απο την φαντασία του απαντούσε τα αντίθετα..Ι5 απευθείας παίρνουν όσοι έχουν όντως υπαρκτά προβλήματα με γνωματεύσεις και χαρτιά απο γιατρούς.. Εσύ και χαρτί απο ψυχίατρο να βρεις θα πρεπει να συμπληρώσεις 24 μηνες με αναβολές για ψυχολογικούς λόγους και μετά αν κρίνουν θα σου δώσουν απαλλαγή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackdiamond18 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Μεγάλε ο γνωστός σου σε κορόιδευε 1000% δεν γίνεται πρώτον να πήρε Ι5 και μετα απο ένα χρονο να το άλλαξε και να υπηρέτησε και δεύτερον δεν του εδωσαν Ι5 απευθείας επειδή σε ενα τεστ που το έβγαλε απο την φαντασία του απαντούσε τα αντίθετα..Ι5 απευθείας παίρνουν όσοι έχουν όντως υπαρκτά προβλήματα με γνωματεύσεις και χαρτιά απο γιατρούς.. Εσύ και χαρτί απο ψυχίατρο να βρεις θα πρεπει να συμπληρώσεις 24 μηνες με αναβολές για ψυχολογικούς λόγους και μετά αν κρίνουν θα σου δώσουν απαλλαγή. ναι το γνωριζω φίλε μου αυτό , το παιδί λογικά πηρε αναβολή λόγο ψυχολογικών και μετα πήγε , εγώ σκευτομαι να το παίξω τρελός να πάρω αναβολή όσο μου δώσουν και να συνεχίσω τη διαδικασία μέχρι τα δύο χρόνια , επίσης μπορείς να δείξεις σημάδια κατάθλιψης ή να πεις ότι είσαι και γκέι που δεν μπορούν να σου πουν τπτ , μιλάς από εμπειρία ότι είναι δύσκολο η απλώς έτσι έχεις ακούσει? Επίσης για το γνωστό μου εγώ δεν εκφραστικά καλα επειδή δεν γνωρίζω τους στρατιωτικούς όρους συγνωμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις