Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

7 με 1.25 αστ και 6 με 1 αστ. Ι2 ακατάλληλος οδηγός βγήκα. Ο λόγος που πήγα ήταν ότι στα ιατρεία του ΚΕΤΘ είχαν μπλοκάρει από τον κόσμο και επίσης πήρα παραπεμπτικό επειδή το ακοόγραμμα μου έδειξε ότι δεν άκουγα σε μια συχνότητα. Μια χαρά άκουγα, απλά το ακοόγραμμα το κάνουν φαντάροι και επικρατεί τρελή φασαρία. Έφαγα την νίλα του 401 για να δουν απλά το ακοόγραμμα και να μου πουν φεύγεις.

εγώ με 1 και 0.75 αστιγματισμό και 0.75 με 0.50 στο άλλο με έβαλαν να πω άμα βλέπω κάτι γράμματα σε έναν πίνακα και μόλις αρχιζα και τα έλεγα με έδιωξαν εσύ δεν θα έβλεπες ούτε τα μεγάλα λογικα
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο τα χειροτερα στρατοπεδα του Αυλωνα ειδικα το κλιμακιο της ΕΛΔΥΚ.. δυο μερες εκατσα και πηγα να παθω καταθλιψη, πευκο και παλι πευκο με τις φαγηταρες του οσο μιλαμε για Ελλαδα

Δημοσ.

εγώ με 1 και 0.75 αστιγματισμό και 0.75 με 0.50 στο άλλο με έβαλαν να πω άμα βλέπω κάτι γράμματα σε έναν πίνακα και μόλις αρχιζα και τα έλεγα με έδιωξαν εσύ δεν θα έβλεπες ούτε τα μεγάλα λογικα

Και τη γιώτα σε εβγαλαν?

Δημοσ.

Άμα κάνεις λέιζερ μπορεί να αλλάξεις το γιώτα να κάνεις επανεξέταση?

Πρόβλημα με τα ματια είναι από το ι1 μέχρι το 3?

Δημοσ.

Στρατόπεδα εννοούν αλλά χωρίς βύσμα μη βασανίζεις το μυαλό σου και ψάχνεις στρατόπεδα..ούτε καν θα κοιτάξουν τι θα δηλώσεις.

Καλά μην το λες,γνωστος μου που μένει στην γερμανια και σε καμία περίπτωση δεν είχε βύσμα στο 3ο σώμα του ήρθε ή μετάθεση.

Όχι ότι τρελενομαι ούτε ελπίζω να μπω εκεί απλά κυρίως ρωτησα μήπως υπάρχει κάποιο άλλο πέρα από τα γνωστά 3ο σώμα,ασσηρο και νέα σαντα.

Όσο για τους γιατρούς εγώ δηλωσα ότι έχω μυωπία αλλά δεν με πήγαν ποτέ σε νοσοκομείο,καλυτερα κι όλας.

Και για την ακτινογραφία,εγω δεν είχα κάνει και σε ένα 15λεπτο το πολύ εβγαλα στο στρατόπεδο μας.

Δημοσ.

Γιατί άμα δηλώσεις ότι δεν έχεις θέμα με τα μάτια αλλά έχεις θα σε πάνε για εξετάσεις?

Αμα τους πει ψέματα θα έχεις επιπτώσεις?

Δημοσ.

Άμα περάσεις από τον πίνακα και δεν βλέπεις θα το δουν πάντως αν φοράς φακούς δεν θα έχεις θέμα αλλά γιατί να το κανεις αυτό?

Δημοσ.

μηπως αλλαξει το γιωτα και επηρρεασει για τις υπηρεσιες μεσα στο στρατο,τις επιλογες για ειδκες δυναμεις η και στρατονομια και μετα αν θελω να ψαξω για δουλεια

Δημοσ.

Οι εξετάσεις για μονιμαδες είναι πιο ενδελεχεις από τις εξετάσεις για φαντάρους.

Ο Jason σκέφτεται να ξεγελασει τους γιατρούς για να γίνει μόνιμος, αλλά αν τον πιάσουν θα φάει σουτ από όλα τα σώματα ασφαλείας.

Δημοσ.

μηπως αλλαξει το γιωτα και επηρρεασει για τις υπηρεσιες μεσα στο στρατο,τις επιλογες για ειδκες δυναμεις η και στρατονομια και μετα αν θελω να ψαξω για δουλεια

Το Ι μετράει μόνο στα σώματα ασφαλείας, αστυνομία, στρατός, πυροσβεστική, λιμενικό, κλπ. Δεν πρόκειται να στο ζητήσουν πουθενά αλλού και μάλιστα θεωρείται και προσωπικό δεδομένο.

Δημοσ.

Το Ι μετράει μόνο στα σώματα ασφαλείας, αστυνομία, στρατός, πυροσβεστική, λιμενικό, κλπ. Δεν πρόκειται να στο ζητήσουν πουθενά αλλού και μάλιστα θεωρείται και προσωπικό δεδομένο.

Πες ότι βγει κάποια προκήρυξη στο μέλλον για σώματα ασφαλείας και ένοπλες δυνάμεις

Άμα φοράς φακούς επαφής δεν θα το καταλάβουν?

Δημοσ.

Πες ότι βγει κάποια προκήρυξη στο μέλλον για σώματα ασφαλείας και ένοπλες δυνάμεις

Άμα φοράς φακούς επαφής δεν θα το καταλάβουν?

Προφανώς θα σε εξετάσουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...