Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Περυσι ηρθε φιλος μου που περασε Αεροπορια(με βυσμα οπως μου δηλωσε και αυτος και η παρεα που ηταν μαζι του,και μαλιστα 2 φορες βυσμα για να ειναι και διπλα στο σπιτι του περαν της Αεροποριας).Στο Τατοι που ειχαν ερθει για εκπαιδευση ηταν πιο χαλαρα τα πραγματα ακομα και απο ΤΕΙ .

Τα ιδια τα στελεχη τους λεγανε να καπνιζουν μεσα στις αιθουσες,1:30η ωρα περιπου τους διωχνανε ολους για διανυκτερευση και με λιγα λογια εκπαιδευση να γελας και μονο που λες την λεξη.

Οσο για την υπολοιπη θητεια ο ιδιος μου το ειπε(οπως και οι υπολοιποι στο τραπεζι)οτι 1000φορες που ναι μεν ηταν παραπανω καιρο αλλα διπλα στο σπιτι τους και γενικα πολυ ευνοικα τα πραγματα παρα πεζικο(ειδικα οταν ρωταγε και εμενα πως ημουν που ειχα παει νωριτερα).

Τι επανελλειμενα 9 μηνες και ζορι(παλι κανεις το ιδιο λαθος και μιλας για στρατο ξηρας χωρις να εχεις παει.....),αφου σε πιο πισω σχολια ''κλαιγοσουν'' που σε πηγαν απο 1-3 σε 1-1?Ειδικα σε εμπλοκη καλοκαιριου αν ετρωγες θα σου λεγαμε μετα τι ειναι καλυτερα και τι χειροτερα.

Ναυτικο δεν εχει πολλους γνωστους(ολως τυχαιως)να του πουνε πως περνανε και θελει σχεδον σιγουρα βυσμα για να μπεις,σε αντιθεση με το πεζικο που μαζευει τον περισσοτερο κοσμο.Αλλωστε για πεζικο γραφουν και οι περισσοτεροι στο θεμα αυτο,αρα απο εκει βασιζονται οσα γραφει.

1) ενω στον στρατο ξηρας , τα οπλα και τα σωματα του , η εκπαιδευση ειναι επιπεδου οξφορδης , εκει ολοι πιθαρχουν και δεν χανεται λεπτο διδακτικου μαθηματος.

2) δεν ειμαι ηλιθιος σαν κατι αλλους να παω να πηξω καλοκαιριατικα, προφανως και θα εμπαινα σεπτεμβρη οπως κ μπηκα

3) δεν ξερεις τι λες για το ναυτικο... και εκει πολλοι πανε τυχαια χωρις βυσμα αν και υπερτερουν οπως ειπωθηκε  οι αγραμματοι της αεν... και μην απορησεις γιατι ο πατερας μου ηταν στο ναυτικο ( οχι στρατιωτικος , πολιτικο προσωπικο-Φουρναρης) στον ναυσταθμο..

Ειπα κατι για βυσμα? Ειπα να μας πεις για το "ζορι"...

116 ΠΜ και 117 ειναι δυσκολες μοναδες για αεροπορια εξ ανεκαθεν... ρωτα να μαθεις... κατι σμηναρχιες στην κατω μυκονο και ανω ροδο προφανως και ειναι μονο για να παιζουν ταβλι... αν και ειναι κατι μοναδες πχ σκυρος που ειναι ακρως μαχιμες και πλειαδα αναχαιτησεων ξεκινα απο κει..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

για τα κωλοφανταρα ολες οι μοναδες ειναι ιδιες...για τους μονιμαδες η πιο δυσκολη μοναδα ειναι της ελευσινας της  και μετα παει καρπαθος σκυρος λημνος και η σουδα που ειναι αμερικανικη βαση

η μυκονος δεν εχει φανταρους και δεν ειναι καν μοναδα ενα ρανταρ ειναι 

• Like 1

δεν ξερεις τι λες για το ναυτικο... και εκει πολλοι πανε τυχαια χωρις βυσμα αν και υπερτερουν οπως ειπωθηκε  οι αγραμματοι της αεν..

Ιδιες κουβεντες που γραφονταν πριν κατι μηνες.Οτι αεροπορια και ναυτικο πολλοι(ελεος)κιολας μπαινουν τυχαια.

Ρε παιδια που κρυβονται αυτοι οι πολλοι χωρις  βυσμα να μπαινουν συγκεκριμενα ναυτικο και εγω δεν ξερω(ουτε οι φιλοι μου απο γνωστους/συγγενεις)κανενα?

Fulgore γνωρίζω μία περιπτώση που δεν είχε οντως βύσμα και πηγε αεροπορια ίσως έγινε λάθος στα ονόματα των βυσμάτων συνωνυμία η κάτι τετοιο

Fulgore γνωρίζω μία περιπτώση που δεν είχε οντως βύσμα και πηγε αεροπορια ίσως έγινε λάθος στα ονόματα των βυσμάτων συνωνυμία η κάτι τετοιο

Ναι δεν διαφωνω οτι υπαρχουν και ατομα(πλεον)που εχουν παει αεροπορια ή ναυτικο χωρις βυσμα,αλλα το θεμα ειναι ποσοι ειναι αυτοι?

Επειδή σε λίγους μήνες τελειώνω τη πρακτική μου, και έχω σκοπό να διακόψω την αναβολή, να τελειώνω μια ώρα αρχύτερα.... τότε στα 18 μου στη στρατολογία είχα δηλώσει ΕΔ, και τώρα που το τσέκαρα στο site γράφει "Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς".....και ρωτώ, κανονικά δεν θα έπρεπε να γράφει κάτι για ΕΔ ?

Επειδή σε λίγους μήνες τελειώνω τη πρακτική μου, και έχω σκοπό να διακόψω την αναβολή, να τελειώνω μια ώρα αρχύτερα.... τότε στα 18 μου στη στρατολογία είχα δηλώσει ΕΔ, και τώρα που το τσέκαρα στο site γράφει "Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς".....και ρωτώ, κανονικά δεν θα έπρεπε να γράφει κάτι για ΕΔ ?

θα πηξεις

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου όσοι μιλάτε για βύσματα κλπ, αν εσείς είχατε επίσης κάποιο μέσο θα το βάζατε;

Επίσης αυτό που ακούω για εμπλοκή του καλοκαιριού τι ακριβώς είναι; γιατί εγώ όταν ακούω εμπλοκή καταλαβαίνω κάνα τζέρτζελο με τούρκους ξέρω γω :P

Οι Ειδικές Δυνάμεις υπάγονται στον στρατό ξηράς. Θα παρουσιαστείς εκεί που θα σε στείλουν και την 1η μέρα θα σε ρωτήσουν και θα δηλώσεις Ε.Δ. Επίσης το ότι το δήλωσες αρχικά δεν σημαίνει τίποτα, είναι εντελώς προαιρετικό, οπότε αν τελικά το μετάνιωσες τότε δεν λες τίποτα.

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου όσοι μιλάτε για βύσματα κλπ, αν εσείς είχατε επίσης κάποιο μέσο θα το βάζατε;

Επίσης αυτό που ακούω για εμπλοκή του καλοκαιριού τι ακριβώς είναι; γιατί εγώ όταν ακούω εμπλοκή καταλαβαίνω κάνα τζέρτζελο με τούρκους ξέρω γω :P

Εμπλοκή γενικά εννοούμε ότι δεν υπάρχουν πολλά άτομα για τις υπηρεσίες με αποτέλεσμα να μην μπορείς να φύγεις από το στρατόπεδο ούτε καν σαν εξοδούχος, για πολλές μέρες. Αρκετοί προτιμάνε να παρουσιάζονται τον χειμώνα για να μην φάνε την ζέστη του καλοκαιριού, με αποτέλεσμα το καλοκαίρι να υπάρχουν λιγότεροι φαντάροι για υπηρεσίες.

Οι Ειδικές Δυνάμεις υπάγονται στον στρατό ξηράς. Θα παρουσιαστείς εκεί που θα σε στείλουν και την 1η μέρα θα σε ρωτήσουν και θα δηλώσεις Ε.Δ. Επίσης το ότι το δήλωσες αρχικά δεν σημαίνει τίποτα, είναι εντελώς προαιρετικό, οπότε αν τελικά το μετάνιωσες τότε δεν λες τίποτα.

Ευχαριστώ για τη πληροφορία, οπότε με λίγα λόγια θα πρέπει να έχω το νου μου, να τους πω (1η μέρα όπως είπες) για να πάω ΕΔ.

Ευχαριστώ για τη πληροφορία, οπότε με λίγα λόγια θα πρέπει να έχω το νου μου, να τους πω (1η μέρα όπως είπες) για να πάω ΕΔ.

Ναι, την πρώτη μέρα θα έρθουν κάποιοι αξιωματικοί και με δική τους πρωτοβουλία θα τους ρωτήσουν όλους, ακόμη και να μην έχεις το νου σου μάλλον θα το καταλάβεις. Επίσης θα σου δώσουν να συμπληρώσεις και ένα έντυπο (έτσι έγινε τουλάχιστον σε μένα) στο οποίο μεταξύ άλλων δηλώνεις αν θες να πας Ειδικές Δυνάμεις, ΕΛΔΥΚ ή ΔΕΑ.

Να το βαλεις αλλα μετα μην το βριζεις το βυσμα σου φιλαρακι..και μην κατακρινεις τους υπολοιπους που θα βαλουν στο μελλον για να βρουν εργασια η για οτιδηποτε αλλο προκυψει...

αυτοι ειμαστε αυτοι οι πολιτικοι μας αξιζουν

αργει λιγο να ενημερωθει το συστημα...στειλε ενα e-mail η ακομα καλυτερα περνα απο την στρατολογια σου και κανε μια ερωτηση θα σε βοηθησουν

αργει λιγο να ενημερωθει το συστημα...στειλε ενα e-mail η ακομα καλυτερα περνα απο την στρατολογια σου και κανε μια ερωτηση θα σε βοηθησουν

4 χρόνια έχει που έκανα την αίτηση, είναι δυνατόν να μην έχει ενημερωθεί.....?

4 χρόνια έχει που έκανα την αίτηση, είναι δυνατόν να μην έχει ενημερωθεί.....?

Μ'αρέσει ο λογικός τρόπος σκέψης σου.

Θα περάσεις όμορφες στιγμές στον Ε.Σ. 

• Like 4

θα πηξεις

Πρωτοτυπος οπως παντα....

Θα το εβαζα αν ειχα πραγματικη αναγκη τα χρηματα αυτου του 9μηνου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...