Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Αφού υπάρχει κόσμος που ακόμα πάει, καλά να πάθουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Αυτη ειναι η σοβαρη απαντηση σε ατομα που ρωτανε για το στατο ? γιατι δεν ειναι σοβαρη; Έχω παρατηρήσει ότι αυτοί που ωρύονται για το πόσο δύσκολα πέρασαν είναι αυτοί που κατά κανόνα έκαναν ζωή και κότα. 160+ υπηρεσίες στο βόρειο Έβρο (χωρίς να μετράω τις διπλές περίπολο - σκοπιά) και δεν έχω νοιώσει την ανάγκη να κλαφτώ σε κάποιον. Σιγά 9 μήνες είναι, περνούν και τελείωσε. Θέλω να δω αυτός ο κλαψιάρης τι θα έκανε αν έκανε το καλοκαιρινό σερί 75-1 που πέρασα (όλες σκοπιές και μερικές μέρες και περίπολο μαζί, χώρια τα κωλυώμενα). εχω επανελλειμενος δηλωσει οτι προτιμοτερο 9 μηνο και ζορι παρα 12 μηνο μια ζωη και σημερα, με χαλαροτερους ρυθμους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 εχω επανελλειμενος δηλωσει οτι προτιμοτερο 9 μηνο και ζορι παρα 12 μηνο μια ζωη και σημερα, με χαλαροτερους ρυθμους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 οποιος δεν γουσταρει 12 μηνο δεν βαζει βυσμα για να παει ναυτικο αεροπορια και αν δεν επιλεχτηκε σε αυτα τα σωματα με βυσμα μπορει να ζητησει μεταταξη στο πεζικο...σε στελνουν πανευκολα ακομα και μετα την ημερα παρουσιασης σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 θα το ξαναπω γιατι μερικοι ειστε ι4 ψυχολογικο... Τα ΚΑΛΑ βυσματα ειναι πεζικο... ολα τα αλλα ειναι γαρνιτουρα... οποιος δεν γουσταρει 12 μηνο δεν βαζει βυσμα για να παει ναυτικο αεροπορια και αν δεν επιλεχτηκε σε αυτα τα σωματα με βυσμα μπορει να ζητησει μεταταξη στο πεζικο...σε στελνουν πανευκολα ακομα και μετα την ημερα παρουσιασης σου εχουν κοπει οι μεταταξεις φιλε... ημουν να το κανω γιατι και πεζικο να ημουν δικαιουμουν κατ εξαιρεση μεταθεση αλλα τιποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Από το «Σιγά 9 μήνες είναι, περνούν και τελείωσε.» κατάλαβες ότι κλαίγομαι; Ούτε με πείραξε, ούτε κάνα κατόρθωμα έκανα. Τα νούμερα τα ανέφερα ξεκάθαρα για αυτόν, για να μη νομίζει και αυτός ότι έκανε κάποια σπουδαία θητεία. Δυστυχώς στο γραπτό λόγο είναι δύσκολο να αποδώσεις το σωστό ύφος, αλλά πάντως το τελευταίο που με νοιάζει είναι να κλαφτώ. εννοουσα οτι οπως και εσυ τοτε κλαιγοσουν και ισως λιγο μετα την απολυση κλαιγοσουν ετσι θα εκανε και αυτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 εγω ηξερα ατομα που ειχαν παρουσιαστει και ειχαν υπηρετησει και κανα 2 μερες και μεταταχτηκαν πεζικο χωρις κανενα βυσμα... αμα εχει βυσμα καποιος για ποιο λογο να παει αεροπορια η ναυτικο? αφου μπορει να την βγαλει λαδι και στο πεζικο με το 9μηνο...απλα μερικοι ειναι εντελως μαμοθρευτα και κακομαθημενα τοσο πολυ που δεν θελουν καν να φορεσουν χακι.. οταν καποιος βαζει βυσμα στον στρατο μετα μην βριζει τους πολιτικους τους στρατιωτικους το παπαδαριο κλπ...γιατι αυτοι ειναι που τον εφτιαξαν και θα επρεπε να σκεφτουν μηπως φταινε για το καταντημα της χωρας μας και αυτοι που τους χρησιμοποιουν ακομα και σημερα για ασημαντους λογους οπως ειναι ο στρατος.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 θα το ξαναπω γιατι μερικοι ειστε ι4 ψυχολογικο... Τα ΚΑΛΑ βυσματα ειναι πεζικο... ολα τα αλλα ειναι γαρνιτουρα... Ναι ρε γιατι το ναυτικο περναει μαυρα χαλια playstation,tv αν εισαι σε νησι κινηση για μπανιο αξυρισια ερχεται ο δοικας και ειναι αρνταν λες και μπηκε το παιδι της φαπας.Για να μην πουμε οτι σε καποιες μοναδες οι θαλαμοι ειναι λες και εκλεισες διακοπες σε σημεια που ειναι διπλα απο μπαρακια και τα τουριστικα.εξοδο οποτε θες μπαινεις οποτε θες βγαινεις αρκει να μην σε ψαχνουν και αδειες με το φτιαρι. Δεν νομιζω να εχεις δικιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 ναυτικο αεροπορια σε νησι κανεις 9μηνο ναυτικο και αεροπορια πανε τα μεγαλα βυσματα και στο ναυτικο πανε και κατι αγραμματοι που εχουν περασει με 2000 η με το απολυτηριο τους ακαδημια εμπορικου ναυτικου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 αμα εχει βυσμα καποιος για ποιο λογο να παει αεροπορια η ναυτικο? αφου μπορει να την βγαλει λαδι και στο πεζικο με το 9μηνο...απλα μερικοι ειναι εντελως μαμοθρευτα και κακομαθημενα τοσο πολυ που δεν θελουν καν να φορεσουν χακι.. Εχω ακουσει οτι τους δινουν αδειες μαζεμενες φυγε κανενα μηνα και ξαναελα ασε που στο πεζικο τα μικροτερα βυσματα τρωνε παντα το σκατο ενω στα υπολοιπα δεν παιζουν τετοια γιατι δεν εχει πηξιμο.Εγω σιγα μην πηγαινα σε βυσματικο στο οποιο να με αναγκαζανε να κανω συνεχεια τις υπηρεσιες ενος μπετοβλακα,βουτυρομπεμπε που δεν ειναι ικανος να κανει μια υπηρεσια και αν τους πεις ρε βλακα γιατι να κανω την υπηρεσια σου να σου απανταει ας ειχες καλυτερο βυσμα.... Τι λες ρε χιλιες φορες εβρο απο το μπλεκω με τετοιους καθυστερημενους.... Ασε που αν τον πλακωσεις και στο ξυλο μετα θα φας και καμια φυλακη και θα κανεις και παραπανω τζαμπα (βεβαια θα αξιζει ο κοπος αλλα you get my point) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Ναι ρε γιατι το ναυτικο περναει μαυρα χαλια playstation,tv αν εισαι σε νησι κινηση για μπανιο αξυρισια ερχεται ο δοικας και ειναι αρνταν λες και μπηκε το παιδι της φαπας.Για να μην πουμε οτι σε καποιες μοναδες οι θαλαμοι ειναι λες και εκλεισες διακοπες σε σημεια που ειναι διπλα απο μπαρακια και τα τουριστικα.εξοδο οποτε θες μπαινεις οποτε θες βγαινεις αρκει να μην σε ψαχνουν και αδειες με το φτιαρι. Δεν νομιζω να εχεις δικιο συμφωνουμε, και αεροπορια σε πολλα μερη ετσι ειναι, ΑΛΛΑ 90 ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΗΤΕΙΑ... και δεν μπορεις να κανεις τιποτα απο θεμα δουλειας πχ... δεν εισαι πολιτης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 συμφωνουμε, και αεροπορια σε πολλα μερη ετσι ειναι, ΑΛΛΑ 90 ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΗΤΕΙΑ... και δεν μπορεις να κανεις τιποτα απο θεμα δουλειας πχ... δεν εισαι πολιτης.. καλα σε αυτο παιζουν πολλα σε πολλες βυσματικες μοναδες απλα τους δινουν καθε μερα εξοδο το να πηγαινεις στις 6 και να φευγεις στις 12 δεν σε ευνοει να δουλεψεις ετσι και αλλιως...και νυχτα να δουλευεις και να τρεχεις 6 η ωρα για να ξαναφυγεις ειναι θανατος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Εχω ακουσει οτι τους δινουν αδειες μαζεμενες φυγε κανενα μηνα και ξαναελα ασε που στο πεζικο τα μικροτερα βυσματα τρωνε παντα το σκατο ενω στα υπολοιπα δεν παιζουν τετοια γιατι δεν εχει πηξιμο.Εγω σιγα μην πηγαινα σε βυσματικο στο οποιο να με αναγκαζανε να κανω συνεχεια τις υπηρεσιες ενος μπετοβλακα,βουτυρομπεμπε που δεν ειναι ικανος να κανει μια υπηρεσια και αν τους πεις ρε βλακα γιατι να κανω την υπηρεσια σου να σου απανταει ας ειχες καλυτερο βυσμα.... Τι λες ρε χιλιες φορες εβρο απο το μπλεκω με τετοιους καθυστερημενους.... Ασε που αν τον πλακωσεις και στο ξυλο μετα θα φας και καμια φυλακη και θα κανεις και παραπανω τζαμπα (βεβαια θα αξιζει ο κοπος αλλα you get my point) ναι αμα υπηρετεις σε νησι σε αεροπορια η ναυτικο σε παει 15-15 καπως ετσι για παραδειγμα..φυσικα στις 15 μερα εχεις και εξοδους... συμφωνουμε, και αεροπορια σε πολλα μερη ετσι ειναι, ΑΛΛΑ 90 ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΗΤΕΙΑ... και δεν μπορεις να κανεις τιποτα απο θεμα δουλειας πχ... δεν εισαι πολιτης.. αμα βαλεις ομως τις εξοδους τα off τις αγραφες αδειες και τις ευνοικες μεταθεσεις μπορει η καθαρη θητεια να ειναι 2 μηνες και πολυ λεω...μαζι με τον ενα περιπου μηνα της βασικης..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 συμφωνουμε, και αεροπορια σε πολλα μερη ετσι ειναι, ΑΛΛΑ 90 ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΗΤΕΙΑ... και δεν μπορεις να κανεις τιποτα απο θεμα δουλειας πχ... δεν εισαι πολιτης.. Περυσι ηρθε φιλος μου που περασε Αεροπορια(με βυσμα οπως μου δηλωσε και αυτος και η παρεα που ηταν μαζι του,και μαλιστα 2 φορες βυσμα για να ειναι και διπλα στο σπιτι του περαν της Αεροποριας).Στο Τατοι που ειχαν ερθει για εκπαιδευση ηταν πιο χαλαρα τα πραγματα ακομα και απο ΤΕΙ . Τα ιδια τα στελεχη τους λεγανε να καπνιζουν μεσα στις αιθουσες,1:30η ωρα περιπου τους διωχνανε ολους για διανυκτερευση και με λιγα λογια εκπαιδευση να γελας και μονο που λες την λεξη. Οσο για την υπολοιπη θητεια ο ιδιος μου το ειπε(οπως και οι υπολοιποι στο τραπεζι)οτι 1000φορες που ναι μεν ηταν παραπανω καιρο αλλα διπλα στο σπιτι τους και γενικα πολυ ευνοικα τα πραγματα παρα πεζικο(ειδικα οταν ρωταγε και εμενα πως ημουν που ειχα παει νωριτερα). με ξερεις κιολας και ξερεις και την θητεια μου... εχω επανελλειμενος δηλωσει οτι προτιμοτερο 9 μηνο και ζορι παρα 12 μηνο μια ζωη και σημερα, με χαλαροτερους ρυθμους Τι επανελλειμενα 9 μηνες και ζορι(παλι κανεις το ιδιο λαθος και μιλας για στρατο ξηρας χωρις να εχεις παει.....),αφου σε πιο πισω σχολια ''κλαιγοσουν'' που σε πηγαν απο 1-3 σε 1-1?Ειδικα σε εμπλοκη καλοκαιριου αν ετρωγες θα σου λεγαμε μετα τι ειναι καλυτερα και τι χειροτερα. Ναι ρε γιατι το ναυτικο περναει μαυρα χαλια playstation,tv αν εισαι σε νησι κινηση για μπανιο αξυρισια ερχεται ο δοικας και ειναι αρνταν λες και μπηκε το παιδι της φαπας.Για να μην πουμε οτι σε καποιες μοναδες οι θαλαμοι ειναι λες και εκλεισες διακοπες σε σημεια που ειναι διπλα απο μπαρακια και τα τουριστικα.εξοδο οποτε θες μπαινεις οποτε θες βγαινεις αρκει να μην σε ψαχνουν και αδειες με το φτιαρι. Δεν νομιζω να εχεις δικιο Ναυτικο δεν εχει πολλους γνωστους(ολως τυχαιως)να του πουνε πως περνανε και θελει σχεδον σιγουρα βυσμα για να μπεις,σε αντιθεση με το πεζικο που μαζευει τον περισσοτερο κοσμο.Αλλωστε για πεζικο γραφουν και οι περισσοτεροι στο θεμα αυτο,αρα απο εκει βασιζονται οσα γραφει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 θα το ξαναπω γιατι μερικοι ειστε ι4 ψυχολογικο... Τα ΚΑΛΑ βυσματα ειναι πεζικο... ολα τα αλλα ειναι γαρνιτουρα... Ειπα κατι για βυσμα? Ειπα να μας πεις για το "ζορι"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις