Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι απογραφή ρε;; Δεν είσαι ρε πολίτης λέμε! Δεν υπάρχεις!

Και αύριο πρωί θα βγείς αναφερόμενος 10 μέρες κράτηση για την απορία σου. Πές οτι είναι 10 "μέρες απογραφής". Δε σε χάλασε.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θές να τις κάνω δεκαπέντε;

Ε, βάλε κάτι παραπάνω στο νέο.

Δεν απογράφεσαι τέλος πάντων.

Δημοσ.

Θές να τις κάνω δεκαπέντε;

κρατάς τις καλές πληροφορίες για τους δικούς σου μόνο μου φαίνεται...αντί να τους πεις να βγεί στην αναφορά προβλεπόμενος φουλ, να βαρέσει μια προσοχή και δυνατά-καθαρά να αιτηθεί μια 15 - νθήμερη άδεια για απογραφή....

Δημοσ.

αν το κανω αυτο τι θα γινει; Το χα παντα απορια, σε φαση να ειμαι ξυρισμενος, γυαλισμενος, κυριος και να αιτηθω οτι να ναι, χωρις βεβαια να προσβαλω κανεναν... Ξερω γω "με τιμη σας ζητω κ. Λοχαγε, αδεια για να παραβρεθω στον αγωνα Παναιγιαλειος - Παναχαϊκή που λαμβανει χωρα στην πολη μου, το Αιγιο, την ταδε του μηνος". Ποια θα ειναι η αντιδραση; Εννοειται να μην εχω δωσει ουτε δικαιωμα ουτε τιποτα στο παρελθον... :devil:

Δημοσ.

Βεβαίως θα δεχτεί. Μάλιστα αντί για έξοδο για να πάς εκεί που είπες, θα πάρεις κάτι πολύ καλύτερο. Δωρεάν εισιτήρια για να παρευρίσκεσαι στον αγώνα Πανκουραδιακός-Πανδιαρροιακός που λαμβάνει χώρα στη δεύτερη πατρίδα σου, την Καλλιόπη, καθημερινά επί δεκαημέρου. Και χωρίς να (χρειαστεί να) πάρεις έξοδο.

Δημοσ.

μπα πιστευω θα το παρει στην πλακα. Εννοειται πως θα ριξει ακυρο αλλα φανταζομαι δε θα ριξει κρατηση ή φυλακη. Διοτι και προβλεπομενος θα ειμαι και δε θα εχω προκαλεσει κανεναν. Θα ειναι απλα Ενα αιτημα που γνωριζω εκ των προτερων οτι δυσκολα θα ικανοποιηθει. Οπως πολλα απο τα αιτηματα φανταρων που δεν ικανοποιουνται... :devil:

Δημοσ.

θα σου ριξει ακυρο και θα βρει την ευκαιρία να σε ειρωνευτεί για να δειξει ότι τόσα χρόνια στο στρατό δεν έχασε την αισθηση του χιουμορ (μποχαχα) :ph34r:

Δημοσ.

Βεβαίως θα δεχτεί. Μάλιστα αντί για έξοδο για να πάς εκεί που είπες, θα πάρεις κάτι πολύ καλύτερο. Δωρεάν εισιτήρια για να παρευρίσκεσαι στον αγώνα Πανκουραδιακός-Πανδιαρροιακός που λαμβάνει χώρα στη δεύτερη πατρίδα σου, την Καλλιόπη, καθημερινά επί δεκαημέρου. Και χωρίς να (χρειαστεί να) πάρεις έξοδο.

Είσαι απόλυτος και εμπαθής...Μπορεί να του κλείσει και εισιτήριο να πηγαίνει καθημερινά κρουαζιέρα με το πλοίο της αγάπης....δεν υπάρχει μόνο η καλλιόπη.... :P

Δημοσ.

μπα πιστευω θα το παρει στην πλακα. Εννοειται πως θα ριξει ακυρο αλλα φανταζομαι δε θα ριξει κρατηση ή φυλακη. Διοτι και προβλεπομενος θα ειμαι και δε θα εχω προκαλεσει κανεναν. Θα ειναι απλα Ενα αιτημα που γνωριζω εκ των προτερων οτι δυσκολα θα ικανοποιηθει. Οπως πολλα απο τα αιτηματα φανταρων που δεν ικανοποιουνται... :devil:

Δε θα το πάρει στην πλάκα γιατί άμα δουν οι φαντάροι ότι το πήρε στην πλάκα,θα βγαίνουν κάθε πρωί και θα λένε ότι τους κατέβει με αποτέλεσμα να του κάνουν το λόχο οίκο ανοχής. :mrgreen:

Δημοσ.

το μόνο νόημα του στρατού είναι βραδινή πορεία με δυνατό βήμα και σύνθημα !

μια κρύα νύχτα του χειμώνα

31ά Γενάρη

σκοτώθηκαν 3 παιδιά

πάνω στο αιγαίου τα γαλανά νερά

και εγώ μικρός που ήμουν τότε

είπα αχ Ελλάδα πότε

να μεγαλώσω να στρατευτώ

για το χαμένο αίμα να εκδικηθώ

ήταν ένα καράβι

ενά'ρματαγωγό

από το Βόλο σάλπαρε να σπείρει πανικό

πάει παραλία

στην Μικρά Ασία

να σπείρει φλόγες και φωτιές σε όλη τη τουρκία

πεθάναν παλικάρια

σκοτώθηκαν παιδιά

στο δρόμο για να ανοίξουμε για την αγιά σοφιά

που θα ανάψουμε κεριά ? (ο εκπαιδευτής)

μέσα στην αγιά σοφιά

αν το κανω αυτο τι θα γινει; Το χα παντα απορια, σε φαση να ειμαι ξυρισμενος, γυαλισμενος, κυριος και να αιτηθω οτι να ναι, χωρις βεβαια να προσβαλω κανεναν... Ξερω γω "με τιμη σας ζητω κ. Λοχαγε, αδεια για να παραβρεθω στον αγωνα Παναιγιαλειος - Παναχαϊκή που λαμβανει χωρα στην πολη μου, το Αιγιο, την ταδε του μηνος". Ποια θα ειναι η αντιδραση; Εννοειται να μην εχω δωσει ουτε δικαιωμα ουτε τιποτα στο παρελθον... :devil:

αν το πεις σοβαρά και δεν υπάρχει πρόβλημα με τα άτομα στο στρατόπεδο εκείνη τη στιγμή και έχει δικές σου κανονικές άδειες μπορεί να το εγκρίνει, το πολύ πολύ να πει όχι. όταν απαιτούμασταν κανονική άδεια έτσι και αλλιώς έπρεπε να πούμε κάτι τυπικό του τύπου "αιτούμαι κανονική άδεια για προσωπικούς λόγους"

Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ...

whatever dude

Δημοσ.

MurderDoII το "τους λενε αλβανους τους λενε σκοπιανους τα ρουχα μας θα ραψουμε με δερματα απ' αυτους" το χατε στο ρεπερτοριο ή δεν περιέχεται στο μόνο νόημα του στρατου;

Δημοσ.

αυτα τα συνθηματα οταν τα ακουγα (στο κεντρο κυριως) παντα μου προκαλουσαν μια .. στομαχικη αναταραχη..

Δημοσ.

όσο πιο δυνατά φωνάζεις, τόσο πιο μεγάλες ανάσες παίρνεις και υπεροξυγονώνεται ο εγκέφαλος, που προκαλεί μια κατάσταση ανάτασης, που εξηγεί το ανεβασμένο ηθικό

οπότε να φώναζες δυνατότερα

MurderDoII το "τους λενε αλβανους τους λενε σκοπιανους τα ρουχα μας θα ραψουμε με δερματα απ' αυτους" το χατε στο ρεπερτοριο ή δεν περιέχεται στο μόνο νόημα του στρατου;

δεν πάει έτσι, "αυτούς τους ποντικούς τους λένε αλβανούς, άρβυλα θα ράψουμε με δέρματα από αυτούς" & "αυτούς τους ποντικούς τους λένε σκοπιανούς, κορδόνια θα κάνουμε με άντερα από αυτούς"

και εκτός ότι είπα να μην πάω στα πιο ζουμερά συνθήματα, όχι πάρα πολύ σπάνια τα λέγαμε αυτά γιατί τα περισσότερα ήταν για τους Τούρκους

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...