jason97 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Όχι δεν έχουν πάρει αναβολή Όταν κάποιος κλείνει τα 19 πότε μπορεί να υπολογίζει πότε θα του έρθει το χαρτί ο μήνας που γεννήθηκε παίζει ρόλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gary_Kokkin Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 @muchacho ηρέμησε φίλε γιατί πριν πολλά χρόνια ήταν πολύ χειρότερα, πολύ πιο βρώμικα. δεν είχες ούτε καλή θέρμανση. Ακομα και καθολου θερμανση και ζεστο νερο ,και μπανιο να πληρώνεις να κάνεις σε ξενοδοχείο μια φορα την βδομαδα με υπηρεσιακο για έξοδο . Όχι δεν έχουν πάρει αναβολή Όταν κάποιος κλείνει τα 19 πότε μπορεί να υπολογίζει πότε θα του έρθει το χαρτί ο μήνας που γεννήθηκε παίζει ρόλο? 6 μηνες μετα συνηθως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisk99 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Οπότε έρχεται το 2018 σίγουρα? Όντως έχω κι εγώ δύο φίλους που είναι γεννημένοι και οι δύο Ιανουάριο 1998 και δεν τους έχει έρθει ακόμα το χαρτί. Βέβαια εγώ έτσι κι αλλιώς θα πάρω αναβολή αλλά θέλω να ξέρω για να μην μπερδευτώ μετά και γίνει καμια στραβή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Ακομα και καθολου θερμανση και ζεστο νερο ,και μπανιο να πληρώνεις να κάνεις σε ξενοδοχείο μια φορα την βδομαδα με υπηρεσιακο για έξοδο . 6 μηνες μετα συνηθως Είναι σίγουρο αυτό ότι είναι μετά απο 6 μήνες? Αν θες να πας νωρίς πρέπει να κάνεις τα χαρτιά για προτακτος? Έχω διαβάσει πως για τον στρατό 19 είσαι και από 1 Ιανουαρίου και μπορούν να σου στείλουν είναι αλήθεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δεν το παω εκει το θεμα,εχουμε ζησει και πολυ χειροτερα στην εργασια μας. Εκει που κολλαω εγω ειναι οτι καθομαι που καθομαι για 8.62€/μηνα ενω πλεον η πλειοψηφια ή θα βαραει αβερτα αναβολες/απαλλαγες ή θα κανει μια βυσματικη εικονικη/επιλεκτικη θητεια.Οποιοσδηποτε αλλος(μεταξυ και εγω) μαλλον ειμαστε στα ορια να χαρακτηριστουμε μαλακες που δεν ανηκουμε στην πλειοψηφια. Γι' αυτο ακριβως κι εγω δεν <ηθικολογω>(sic), ως προς την αποφαση αλλων να μην πανε ποτε [δεν ηταν η δικη μου αυτη αλλα εν πασει περιπτωση τους καταλαβαινω] Κι ακομη περισσοτερο αν το παμε @ "ηθικη", το θεωρω σωστοτερο απο το να βυσματοκαβατζωθουν σε βαρος αλλων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metal Heart Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Οπότε έρχεται το 2018 σίγουρα? Όντως έχω κι εγώ δύο φίλους που είναι γεννημένοι και οι δύο Ιανουάριο 1998 και δεν τους έχει έρθει ακόμα το χαρτί. Βέβαια εγώ έτσι κι αλλιώς θα πάρω αναβολή αλλά θέλω να ξέρω για να μην μπερδευτώ μετά και γίνει καμια στραβή Για δελτίο απογραφής δεν έρχεται χαρτί προσωπικά στον καθένα. Πριν κάποια χρόνια αποστέλονταν στα σχολεία ειδοποιήσεις, ίσως και τώρα έτσι γίνεται. Επίσης τα δελτία απογραφής μπορούν να συμπληρωθούν και σε ΚΕΠ. Οι φίλοι σου πρέπει να ρωτήσουν στη στρατολογία ή σε ΚΕΠ γιατί κανονικά έπρεπε να το έχουν συμπληρώσει. Το ειδοποιήτηριο κατάταξης έρχεται όταν συμπληρώσεις τα 19. Σε ποια ΕΣΣΟ θα μπεις (αν δεν πάρεις αναβολή) εξαρτάται από την κλάση σου και το στρατολογικό γραφείο στο οποίο υπάγεσαι. Δεν είναι απαραίτητα μετά από 6 μήνες όπως γράφτηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Και αυτα μονο αν ειναι Στεργιου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Συγνωμη , σε εμενα απευθύνεστε κυριε Βελζεβούλη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Για ποτε λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ξερεις τι λες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Κ ομως εχει ,ξεχναει την ιδια της την υπαρξη κυρ δαιμονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Τοσο (καθυ)στερημενος εισαι δαιμονακο !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μαλακα σε λιγο θα πηγαινουν στρατο ατομα γεννηθεις το 2000. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Ξεχασα να γραψω,μπραβο στους διοικητες των κεντρων που φιλοξενουν τους αποκλεισμενους(λογω της απεργιας) νησιωτες φανταρους. πάντα οποίος δεν ήθελε να φύγει με την 3 ήμερη άδεια μετά την ορκωμοσία ( πχ λόγω οικονομικών) μπορούσε να μείνει μέσα δεν έκανε υπηρεσίες βέβαια δεν έβγαινε εξόδουχος ενώ η άδεια μετρούσε κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisk99 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Για δελτίο απογραφής δεν έρχεται χαρτί προσωπικά στον καθένα. Πριν κάποια χρόνια αποστέλονταν στα σχολεία ειδοποιήσεις, ίσως και τώρα έτσι γίνεται. Επίσης τα δελτία απογραφής μπορούν να συμπληρωθούν και σε ΚΕΠ. Οι φίλοι σου πρέπει να ρωτήσουν στη στρατολογία ή σε ΚΕΠ γιατί κανονικά έπρεπε να το έχουν συμπληρώσει. Το ειδοποιήτηριο κατάταξης έρχεται όταν συμπληρώσεις τα 19. Σε ποια ΕΣΣΟ θα μπεις (αν δεν πάρεις αναβολή) εξαρτάται από την κλάση σου και το στρατολογικό γραφείο στο οποίο υπάγεσαι. Δεν είναι απαραίτητα μετά από 6 μήνες όπως γράφτηκε. Με τον ορο 'χαρτι' εννοούσα το ειδοποιητηριο καταταξης, οχι το δελτιο απογραφης Παντως για το δελτιο απογραφης μας εχουν ενημερώσει στο σχολειο. Τελος παντων ευχαριστω, τωρα τα καταλαβα ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις