Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 (Η αισθηση που εχω ειναι πως) οι γυναικες -μεσα απο πολλες διαδρομες, μην το σχολιασουμε περαιτερω!- καβατζωνονται τρελα περισσοτερο απο τους ανδρες, τοσο σε στρατιωτικο οσο και σε πολιτικο προσωπικο... Για παραδειγμα, αναλογικως, θα δεις απιστευτα παρα πολλες -και ομορφες!- @ Αθηνα, αντι παραμεθωριο [Βεβαιως θα μπορουσε, να ειναι απολυτως, γκουχ-γκουχ, τυχαιο αυτο -οπως αλλωστε ειναι ολα τα τυχεροτατα @ Στρατευμα] Yep, οι γυναίκες κάνουν μέσω του στρατού το όνειρο τους για μονιμοτητα στο δημόσιο πραγματικότητα. Στάνταρ, τις έβαζαν στο πιο εύκολο πόστο, την πιο εύκολη υπηρεσία και ας υπήρχαν άντρες που βάση αρχαιότητας θα έπρεπε να πάνε αυτοί. Περί μαχητικότητας άστο καλύτερα. Ειδικά κάτι εποπινες που είχαμε ήταν εντελώς ζωντοβολα, γκρίνια για να μην κάνουν ούτε αυτές τις λίγες υπηρεσίες που έκαναν, να χωσουν τους φαντάρους δηλαδή, έπαιρναν κατευθείαν απαλλαγή μετά από υπηρεσία, έβγαιναν ΕΥ όταν είχαν τις μέρες τους, έβαζαν τις μανάδες τους να πάρουν τον δικά τηλέφωνο, και καλά τέτοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Όπως μου είχε πει ένας ΕΜΘ όταν βλέπεις γυναίκα με στολή είναι 1000 ευρώ πεταμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Ναι ενώ οι ΕΜΘ είναι επένδυση, lol 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patsi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Yep, οι γυναίκες κάνουν μέσω του στρατού το όνειρο τους για μονιμοτητα στο δημόσιο πραγματικότητα. Στάνταρ, τις έβαζαν στο πιο εύκολο πόστο, την πιο εύκολη υπηρεσία και ας υπήρχαν άντρες που βάση αρχαιότητας θα έπρεπε να πάνε αυτοί. Περί μαχητικότητας άστο καλύτερα. Ειδικά κάτι εποπινες που είχαμε ήταν εντελώς ζωντοβολα, γκρίνια για να μην κάνουν ούτε αυτές τις λίγες υπηρεσίες που έκαναν, να χωσουν τους φαντάρους δηλαδή, έπαιρναν κατευθείαν απαλλαγή μετά από υπηρεσία, έβγαιναν ΕΥ όταν είχαν τις μέρες τους, έβαζαν τις μανάδες τους να πάρουν τον δικά τηλέφωνο, και καλά τέτοια. Και εμάς κάπως έτσι. Αλλά μία συγκεκριμένα ήταν το μεγάλο πρόβλημα. 2-3 υπηρεσίες όλες και όλες το μήνα. Και σε αυτές έριχνε μισή ώρα μπιφτέκι. Ε όταν αρχίσαμε να της ρίχνουμε και εμείς τα μισαωρα της το ψιλοδιορθωσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Void Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Και εμάς κάπως έτσι. Αλλά μία συγκεκριμένα ήταν το μεγάλο πρόβλημα. 2-3 υπηρεσίες όλες και όλες το μήνα. Και σε αυτές έριχνε μισή ώρα μπιφτέκι. Ε όταν αρχίσαμε να της ρίχνουμε και εμείς τα μισαωρα της το ψιλοδιορθωσε. σε μας ένας έριξε 2-3 φορές (που ξέρω εγώ) από 20-30 λεπτά. το καλοκαίρι μες στην εμπλόκα ακόμα και 20 λεπτά είναι "πόνος". και τι έλεγε; "έλα μωρε, σιγά! φαντάρος είναι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Πάντως οι χειρότερες ειναι στις ειδικές δυνάμεις. Δεν κάνουν τπτ. Στις ασκησεις μου λεγε φίλος ακομα κ τα στελεχοι τις εκραζαν. Σε μας εποπινα δεν ήξερε να κρατα το όπλο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 σε μας ένας έριξε 2-3 φορές (που ξέρω εγώ) από 20-30 λεπτά. το καλοκαίρι μες στην εμπλόκα ακόμα και 20 λεπτά είναι "πόνος". και τι έλεγε; "έλα μωρε, σιγά! φαντάρος είναι" Αυτό γίνεται με ανοχή του διοικητή, αν ξέρει ότι και να μπιφτεκωσει φαντάρους δεν πρόκειται να τιμωρηθει, δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Και εκει που ξεμπερδευεις απο την γραφειοκρατια του στρατου και ερχεται επιτελους η ωρα να αραξεις,ανοιγεις το facebook και βλεπεις τους φιλους απο το κεντρο: Σε θαλαμο με πατωμα που εχει πλακακια,κρεββατια ξυλινα μονα,κουβερτες καινουργιες μπλε. Τον αλλο να αραζει σε ενα γραφειο με aircondition και τηλεοραση. Αλλος βγαζει selfie με το router. Αλλος ανεβαζει φωτο με την αδεια του απο σημερα μεχρι τις 28(2-12Δεκ ειχαμε αδεια ορκομωσιας) Αλλος ανεβαζει φωτο με την αδεια του για τον αγωνα ποδοσφαιρου που θα κατσει παγκο ως συνηθως. Αλλοι βγαζουν ομαδικη φωτο απο καφετερια.... Αλλος χλαπακωνει σαβουρα απο τα goodys σε μια...βιβλιοθηκη? Ενω εγω προετοιμαζομαι σιγα σιγα για την βραδυνη μαχη ροχαλητου,δυσωδιας και συνυπαρξη με αλλα 40ατομα στον διατηρητεο θαλαμο μου.Και αναρωτιεμαι,αξιζει να συνεχισω κανονικα την θητεια ή να κοιταξω τον εαυτο μου και ψαχτω για μεταθεση στο κοντινοτερο στρατοπεδο που θα δικαιουμαι διανυκτερευση(αποκλειστικα,τιποτα αλλο εις βαρος αλλων).Το σκεφτομαι,το σκεφτομαι αλλα δεν μου καθεται καλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Void Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 @muchacho ηρέμησε φίλε γιατί πριν πολλά χρόνια ήταν πολύ χειρότερα, πολύ πιο βρώμικα. δεν είχες ούτε καλή θέρμανση. οπότε μια χαρά σε έχει ο στρατός. Οι κοριοί είναι δικό μας θέμα. εμείς είμαστε βρομιάρηδες. Μην τα ρίχνεις στον στρατό. θα το συνηθίσεις νέεεοοο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δεν το παω εκει το θεμα,εχουμε ζησει και πολυ χειροτερα στην εργασια μας. Εκει που κολλαω εγω ειναι οτι καθομαι που καθομαι για 8.62€/μηνα ενω πλεον η πλειοψηφια ή θα βαραει αβερτα αναβολες/απαλλαγες ή θα κανει μια βυσματικη εικονικη/επιλεκτικη θητεια.Οποιοσδηποτε αλλος(μεταξυ και εγω) μαλλον ειμαστε στα ορια να χαρακτηριστουμε μαλακες που δεν ανηκουμε στην πλειοψηφια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Ναι, αλλά εσύ έχεις τζάμπα μαστουρα με την ποδαριλα του καθενός 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisk99 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα, παιδια θα ηθελα να ρωτησω, στρατευσιμος θεωρείσαι στα 18 ή στα 19 δηλαδη ποτε ερχεται το χαρτι? Αυτη τη στιγμη ειμαι 17 (γεννημενος απριλιο 1999) Τον απριλιο γινομαι 18 (2017) Το χαρτι θα ερθει το 2017 ή το 2018 που θα γινω 19? Επειδη εχω διαβασει ότι σε καλουν μεσα στο ετος οπου γινεσαι 19, οποτε θα μου ερθει 2018? Επισης, στην περίπτωση που δεν περασω στις πανελληνιες και ξαναδωσω, θα πρεπει να παρω αναβολη για να μην υπαρξει προβλημα? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhoon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Το 2017 θα σου έρθει...ετοιμάσου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μου έχουν πει φίλοι μου που είναι το 98 δεν τους έχει έρθει χαρτί ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metal Heart Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Το έτος που κλείνεις τα 18 συμπληρώνεις το δελτίο απογραφής (περνάς "περιοδεύων"). Αν δεν πάρεις αναβολή είσαι υπόχρεος στράτευσης το έτος που κλείνεις τα 19. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις