Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θέτεις σαν επιχείρημα οτι πήγες και του είπες "αν δεν μου δώσεις άδεια, εγώ θα πάρω αναβολή" και υποστηρίζεις οτι αυτό (εν μέρη) βοήθησε να σου δώσει την άδεια.

Καμία σχέση με την πραγματικότητα, δεν του καίγεται καρφάκι αν θα πας εσύ να πάρεις αναβολή για Α, Β, Ω λόγο και αν θα ξανα-τρέχεις στο κέντρο

Κι όμως ισχύει.

Ο δικός μ ο Δοικας έκανε πίσω σε 2 άτομα που πήγαν για αναβολή.

Ο ένας είχε μαζέψει πολλά Φ και στο τέλος θα υπηρετούσε 3-5 μέρες παραπάνω νομίζω. Είχε κοντά 20 μέρες για να απολυθεί, ζήτησε ακρόαση από τον Δοικα και του είπε, όμορφα και ωραία, "ή μειώνεις τα Φ να μην υπηρετήσω παραπάνω ή ΑΝΑΒΟΛΗ"

Ο δεύτερος δεν θυμάμαι τι είχε παιχτεί αλλά και εκεί έκανε πίσω ο Δοικας.

Γενικά τους κόφτει γιατί οι αναβολές περνάνε από τον ταξίαρχο και θα δώσουν κακή εικόνα. "2 αναβολές" σε διάστημα 2~ μηνών; γιατί;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το σημείωμα κατάταξης που λέει πως και πότε περίπου θα το λάβουμε; 

Εμένα με πήραν τηλέφωνο 2 εβδομάδες πριν παρουσιαστώ για να περάσω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου να το παραλάβω.

• Like 2

Οι αναβολές φαίνονται άσχημα στον φάκελο του δικα, άσε που αν φύγουν πάνω από 5 άτομα από την ίδια εσσο γίνεται εδε.

Είχαμε έναν τύπο που έλεγε ότι τον πούλησε το *βύσμα, με το που ήρθε στη μοναδα ζήτησε αναβολή, τον φώναξε στο γραφείο του ο δικας και άρχισε τα παζάρια, να τον κάνει A.M.,γραφεα, κψμιτζη, κτλ.

Τελικά ο τύπος δεν μασησε, έφυγε καμία βδομάδα αργότερα.

*Δεν είχε κάνα τεράστιο βύσμα, έναν ανχη στο ΓΕΣ, μάλλον τον γειωσαν για να εξυπηρέτησουν τα μεγαλύτερα βυσματα.

Εμένα με πήραν τηλέφωνο 2 εβδομάδες πριν παρουσιαστώ για να περάσω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου να το παραλάβω.

παιζει ρολο αν εισαι δημοτης αλλης περιοχης απο αυτης που μενεις?

Σχετικα με την απεργια.

Μου ειπαν να παω στο λιμανι να παρω βεβαιωση οτι δεν πραγματοποιουνται δρομολογια.

Αυτο θα ισχυει εως οτου καταφερω να παρω πλοιο η καθε φορα που τελειωνει μια 48η απεργια και ξεκιναει καινουρια θα πρεπει να παιρνω καινουριο χαρτι?

Παρουσιάζομαι Θήβα την ημέρα των γενεθλίων μου! (17 Ιανουαρίου). Κλαίω με την σύμπτωση! :P

Μια από τα ίδια, σχεδόν. Απλά αντί για γενέθλια και 17, στην περίπτωσή μου είναι ονομαστική γιορτή και 18.

Το καλό είναι ότι από παντού ακούω για ζωάρα στην Θήβα..

• Like 2

Σχετικα με την απεργια.

Μου ειπαν να παω στο λιμανι να παρω βεβαιωση οτι δεν πραγματοποιουνται δρομολογια.

Lol, πόσο γιωταδες είναι; Ειδήσεις δεν βλέπουν, την βεβαίωση τι την θέλουν;

Απλά για να σε τρέχουν, τίποτα παραπάνω.

Οι αναβολές φαίνονται άσχημα στον φάκελο του δικα, άσε που αν φύγουν πάνω από 5 άτομα από την ίδια εσσο γίνεται εδε.

Είχαμε έναν τύπο που έλεγε ότι τον πούλησε το *βύσμα, με το που ήρθε στη μοναδα ζήτησε αναβολή, τον φώναξε στο γραφείο του ο δικας και άρχισε τα παζάρια, να τον κάνει A.M.,γραφεα, κψμιτζη, κτλ.

Τελικά ο τύπος δεν μασησε, έφυγε καμία βδομάδα αργότερα.

*Δεν είχε κάνα τεράστιο βύσμα, έναν ανχη στο ΓΕΣ, μάλλον τον γειωσαν για να εξυπηρέτησουν τα μεγαλύτερα βυσματα.

Eίσαι σίγουρος για αυτό?Γιατί έχω ακούσει ουκ ολίγες φορές στελέχη να παροτρύνουν φαντάρους να πάρουν αναβολή αν δεν αντέχουν και άλλους να τους δίνουν αναβολή χωρίς να την έχουν ζητήσει.

παιζει ρολο αν εισαι δημοτης αλλης περιοχης απο αυτης που μενεις?

Λογικά στο κοντινότερο τμήμα της στρατολογικής υπηρεσίας που ανήκεις.Πάρε τηλ στην στρατολογία να ρωτήσεις..

Μια από τα ίδια, σχεδόν. Απλά αντί για γενέθλια και 17, στην περίπτωσή μου είναι ονομαστική γιορτή και 18.

Το καλό είναι ότι από παντού ακούω για ζωάρα στην Θήβα..

Εννοείται ζωάρα ! Μακάρι να έπαιρνα μετάθεση εκεί... :( 

Απο που και ως που ΑΜ ειναι βυσματικο ποστο που πρεπει να εισαι στην πενα και ορθιος απο τις 6 το πρωι μεχρι το απογευμα?

Ειναι αναλογα την φαση.

Γλιτωνεις αγγαριες φρουρες κτλ

Οταν τελειωσεις το 8/9 ωρο εχουν φυγει τα στελεχη και δε σε ενοχλει σχεδον κανεις.

Δεν κανεις τιποτα αλλο μετα αραζεις και βλεπεις τους αλλους να τρεχουν

Εισαι εξοδουχος καθε μερα.

Εχεις εποπ στη πυλη να λενε μαλακιες κ να γελας

Το βραδυ κοιμασε full απο 11 εως ~6

• Super Moderators

Ανάλογα το στρατόπεδο, σε μας ο ΑΜ δεν ήταν σταθερός, υπήρχε rotation και μετά έκαναν κανονικά υπηρεσία σκοπιες. Κοινώς extra πέος...

Ειναι αναλογα την φαση.

Γλιτωνεις αγγαριες φρουρες κτλ

Οταν τελειωσεις το 8/9 ωρο εχουν φυγει τα στελεχη και δε σε ενοχλει σχεδον κανεις.

Δεν κανεις τιποτα αλλο μετα αραζεις και βλεπεις τους αλλους να τρεχουν

Εισαι εξοδουχος καθε μερα.

Εχεις εποπ στη πυλη να λενε μαλακιες κ να γελας

Το βραδυ κοιμασε full απο 11 εως ~6

αξια ανεκτιμιτη

• Like 2

Απο που και ως που ΑΜ ειναι βυσματικο ποστο που πρεπει να εισαι στην πενα και ορθιος απο τις 6 το πρωι μεχρι το απογευμα?

Όπως σου είπαν, εξαρτάται το στρατόπεδο. Σε κάτι πράσινους, σε μοίρες κλπ το να γλυτώνουν τις ασκήσεις και τις αγγαρείες ήταν θεόσταλτο δώρο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...