thephotoshoped Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Όχι αμέσως, στη σειρά μου όλοι πήγαν πρώτα στις μονάδες και μετά πήγαν ΣΠΕΝ ανάλογα με τις ανάγκες τις μονάδες. Σκέψου στη δικιά μου μονάδα ήρθαν από το ΚΕΔΒ μέσα Μαρτίου και πήγαν ΣΠΕΝ τέλος Ιουνίου-αρχές Ιουλίου για 2 εβδομάδες. Από τα παιδιά που ήμασταν μαζί στον Αυλώνα οι περισσότεροι που πήγαν Λήμνο ή Έβρο πήγαν ΣΠΕΝ αρκετά πιο γρήγορα. Ωραία άρα πρώτα πάμε ΚΕΔΒ και απλά περιμένουμε για ΣΠΕΝ... Γνωρίζετε παιδιά πως πάνε οι υπηρεσίες στο ΚΕΔΒ και την εν γένει κατάσταση που επικρατεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Αν είσαι δικαιούχος 3μηνης ή εξάμηνης θητείας δεν πατάς σε παραμεθόριο εκτός και αν μένεις σε παραμεθόριο. Οι 8μηνοι όταν συμπληρώσουν 4 μήνες στην παραμεθόριο παίρνουν μετάθεση κάπου κοντά στο τόπο διαμονής του,για την κατ'εξαίρεση τα πράγματα είναι λίγο πολύπλοκα,αν δικαιούσαι καταθέτεις τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να περάσουν από την επιτροπή,αν η επιτροπή τα εγκρίνει τότε σου βγαίνει η μετάθεση για κοντά,όλο αυτό θέλει 1,5 με 2 μήνες υπηρεσία σε παραμεθόριο από την στιγμή που δεν τα έχεις καταθέσει από την πρώτη ημέρα που παρουσιάστηκες στο Κέντρο. 8μηνο ειμαι και μου ειπαν πως δεν δικαιουμαι κατ εξερεση,οποτε δεν εδωσα τα χαρτια μου.αλλα ειμαι σιγουρος πως αν εδινα πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης θα καθοταν καλη τοποθετηση,καθως ειδα ατομα να λενε πως δεν περιμεναν να τους κατσει η κατ'εξερεση και ομως τους εκατσε αν και δεν την δικαιουνταν. αυτο ειναι που με τρωει. τελος πατνων,2 μηνες δεν ειναι ασχημα,αν κατσει. αλλα λες οτι παλι ειναι για αυτους που δικαιουνται ουτως η αλλως,αν πω για κοινωνικους λογους ισχυει το ιδιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 8μηνο ειμαι και μου ειπαν πως δεν δικαιουμαι κατ εξερεση,οποτε δεν εδωσα τα χαρτια μου.αλλα ειμαι σιγουρος πως αν εδινα πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης θα καθοταν καλη τοποθετηση,καθως ειδα ατομα να λενε πως δεν περιμεναν να τους κατσει η κατ'εξερεση και ομως τους εκατσε αν και δεν την δικαιουνταν. αυτο ειναι που με τρωει. τελος πατνων,2 μηνες δεν ειναι ασχημα,αν κατσει. αλλα λες οτι παλι ειναι για αυτους που δικαιουνται ουτως η αλλως,αν πω για κοινωνικους λογους ισχυει το ιδιο? Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω pdf , αν πιστεύεις πως ανήκεις σε μια από τις κατηγορίες κάνε τα χαρτιά σου και ποτέ δεν ξέρεις.. http://www.army.gr/files/File/do8files/09_Kathgories_kat_e3airesh_meta8esewn_gia_koinwnikoys_logoys_KEIMENO.pdf Όσο για τα άτομα που είδες,τι να σου πω..παίζει να είχανε βύσμα στην επιτροπή που περνάνε όλες οι αιτήσεις για την κατ'εξαίρεση μετάθεση..όλα είναι πιθανά,το ρουσφέτι στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο στρατό δύσκολα θα τελειώσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patsi Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Αν είσαι δικαιούχος 3μηνης ή εξάμηνης θητείας δεν πατάς σε παραμεθόριο εκτός και αν μένεις σε παραμεθόριο. Οι 8μηνοι όταν συμπληρώσουν 4 μήνες στην παραμεθόριο παίρνουν μετάθεση κάπου κοντά στο τόπο διαμονής του,για την κατ'εξαίρεση τα πράγματα είναι λίγο πολύπλοκα,αν δικαιούσαι καταθέτεις τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να περάσουν από την επιτροπή,αν η επιτροπή τα εγκρίνει τότε σου βγαίνει η μετάθεση για κοντά,όλο αυτό θέλει 1,5 με 2 μήνες υπηρεσία σε παραμεθόριο από την στιγμή που δεν τα έχεις καταθέσει από την πρώτη ημέρα που παρουσιάστηκες στο Κέντρο. Άλλαξε κατι απ το 2015? Γιατί εγώ το 2015 6μηνος και μία χαρα παραμεθόριο έκανα. Και δεν έχει καμία σχέση ο τόπος κατοικίας μου με παραμεθόριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Λογικά κάνεις πλάκα έτσι... Τα βύσματα ζουν και βασιλεύουν για τα καλά, ακόμα κι επί ΣΥΡΙΖΑ.... Όσοι έχουν τον κατάλληλο άνθρωπο βολεύονται χωρίς να πατήσουν το ποδαράκι τους παραμεθόριο. Επιβεβαιωμένο αυτό από γνωστούς σε ΕΣΣΟ τελευταίων ετών... Εκτός και αν εννοείς τους κλασσικούς παπατζήδες/ψευτακους φαντάρους που στο κέντρο λένε ότι πάνε όπου θέλουν επειδή ο πατέρας/θειος/κουμπαρος τους ειναι κολλητός με τον προεδρο της δημοκρατίας. Το 95% αυτών φεύγουν με τη μία για Έβρο ή Λήμνο... Στο λεω εγω που τα εχω φρεσκα απο πριν 4 μερες. Σε 3 μερη εφυγαν 200 ατομα του λοχου μου,αλεξανδρουπολη,λημνο και ροδο... μετα θεσσαλονικη,αθηνα,α και βεροια... Σε σημειο που οι περισσοτεροι φυγαν στις 2 μεγαλες πολεις.οι "λιγοι" που δεν ειχαν πολυπριζο πηγαν στις προβλεπομενες τοποθεσιες,χωρις να τους χορηγηθεί βαζελινη. Και μια δυο αλλες περιοχες οπου πηγαν απο 1-2 ατομα,καταλαβαίνεται δηλαδη. Αν εχεις το βυσμα μπορεις να κανεις οτι θελεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Άλλαξε κατι απ το 2015? Γιατί εγώ το 2015 6μηνος και μία χαρα παραμεθόριο έκανα. Και δεν έχει καμία σχέση ο τόπος κατοικίας μου με παραμεθόριο. Αρχηγέ δεν ξέρω τι έγινε στη περίπτωση σου,φίλος μου 6μηνος υπηρέτησε μετά το Κέντρο στην Αθήνα χωρίς βύσμα,λογικά θα ισχύει το παρακάτω pdf. http://www.army.gr/default.php?pname=krit_topoth_ypek3_6_doth&la=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patsi Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Αρχηγέ δεν ξέρω τι έγινε στη περίπτωση σου,φίλος μου 6μηνος υπηρέτησε μετά το Κέντρο στην Αθήνα χωρίς βύσμα,λογικά θα ισχύει το παρακάτω pdf. http://www.army.gr/default.php?pname=krit_topoth_ypek3_6_doth&la=1 14/6/16 οπότε κάτι έχει αλλάξει. Γιατί όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι 6μηνοι ήταν στην μονάδα. Οποτε λογικά τους έκοψε και άλλαξαν τις τοποθεσίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 τα βύσματα είναι το μεγαλύτερο ψέμα ever. νομίζουν ότι έχουν κάποια εξουσία αλλά @. με ΣΥΡΙΖΑ @@@. καθ όλη τη διάρκεια της θητείας μου άκουσα για 30+ βύσματα. ΚΑΝΕΝΑ δεν έφυγε πριν σπάσει τη 100αρα. Και αμα τη σπασεις @ βύσμα θες. φεύγεις έτσι και αλλιώς. Επειδη πριν μια εβδομαδα ημουν στο κεντρο μπορω να πω κατι παραπανω.Τα βυσματα ζουν και βασιλευουν,αυτο που εχει αλλαξει ειναι πως δημιουργηθηκαν και νεα βυσματα της συγκυβερνησης.Σουρεαλιστικο να βλεπεις τον αλλο να μιλαει στο τηλεφωνο με πολιτικο προσωπο της συγκυβερνησης και ιδιως οταν προκειται για το κομμα που θα εκοβε τα βυσματα.Εγω κατα την διαρκεια της θητειας μου ειδα την Τριτη βραδυ/Τεταρτη πρωι να χτυπανε τηλεφωνα και να μαθαινουν(επιβεβαιωνουν) τις μεταθεσεις τους.Οι 10* απο τους 21 στον θαλαμο μου ηταν βυσματα και απο τις πρωτες μερες μιλουσαν για αυτο.Υπηρξαν βεβαια και αυτοι που μιλουσαν για βυσματα και τελικα πηγαν....Παντως επειδη εχω μια γενικη εικονα(εκ των εσω),οι Αθηναιοι σπασαν ολα τα ρεκορ παραμεθωριου με κατι εξωτικα "στρατοπεδα" στο λεκανοπεδιο Αττικης.. *Το ειχαν πει και εγω ο ιδιος ειδα τα φυλλα πορειας τους την Παρασκευη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Ποιος να κόψει τα ρουσφέτια ? Ο Καμμένος που εποχές 2008-2009 έβαλε πάνω από 400 άτομα στο Λιμενικό Σώμα ? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimxxZe Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Παιδες δυο ερωτησεις επειδη δεν εχω ιδεα. Ειμαι 24, τελειωσα πριν 1 μηνα το μεταπτυχιακο και Μαρτη σκεφτομαι να μπω στρατο. Δεδομενου οτι η ορκομωσια θα γινει το καλοκαιρι, για τετοιου ειδους περιπτωσεις δικαιουμε αδεια ωστε να παραστω για να λαβω το διπλωμα μου; Επισης γινεται να κρατας αδειες και να τις χρησιμοποιειες μαζεμενες σε ημερομηνιες που θες εσυ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_gr2 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Αν ενημερώσεις εγκαίρως 99,9% δε θα έχεις πρόβλημα με το να πάρεις άδεια για το δίπλωμά σου. Το να κρατάς όλες τις άδειές σου για το τέλος συνήθως δε γίνεται. Τα πάντα είναι θέμα διοικητή στη μονάδα που θα είσαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Παιδες δυο ερωτησεις επειδη δεν εχω ιδεα. Ειμαι 24, τελειωσα πριν 1 μηνα το μεταπτυχιακο και Μαρτη σκεφτομαι να μπω στρατο. Δεδομενου οτι η ορκομωσια θα γινει το καλοκαιρι, για τετοιου ειδους περιπτωσεις δικαιουμε αδεια ωστε να παραστω για να λαβω το διπλωμα μου; Επισης γινεται να κρατας αδειες και να τις χρησιμοποιειες μαζεμενες σε ημερομηνιες που θες εσυ; Τις προσωπικές σου άδειες θεωρητικά μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις όπως θες, αλλά θα πρέπει να έρθεις σε έγκαιρη συνεννόηση στην μονάδα διότι αν το κάνεις τελευταία στιγμή μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα (να μην βγαίνουν οι υπηρεσίες, να πέσει καμιά εμπλοκή κλπ). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Tις άδειες που βγαίνουν σε γκρουπάκια(Χριστούγεννα-Πάσχα) μπορείς να τις κρατήσεις για μετά ή τις χάνεις...? (γιατί αν να μου δώσουν άδεια για τα χριστούγεννα και να κάτσω πρωτοχρονιά μέσα καλύτερα να τις πάρω τις μέρες μου όποτε θέλω εγώ) Βασικα ποιες αδειες μπορεις να κρατησεις για το τελος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimxxZe Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστω παιδες οποτε πρεπει να συννενοηθω με τον διοικητη της μοναδας που θα με πανε πρωτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_gr2 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Αν πέσεις σε λογικό και συνεννοήσιμο διοικητή μη φοβάσαι τίποτα. Καλή θητεία! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις