Muchacho Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Ας πουμε πως η μεταθεση σου ειναι σε ενα οχι και τοσο ευχαριστω στρατοπεδο στην Λιμνο,θα παραμεινεις εκει για το υπολοιπο της θητειας σου?Ακομα και αν βρεθει βυσμα,ουτε αυτο μπορει να σε βοηθησει γιατι δεν προβλεπεται αλλη μεταθεση και μονο αποσπαση(περιορισμενη χρονικη διαρκεια) υπαρχει για καποιο γειτονικο στρατοπεδο..? ΥΓ.Απο τι καταλαβα απαξ και εφυγες απο το κεντρο και σου δωσαν φυλλο πορειας για δυσκολη μοναδα οι πιθανοτητες να αλλαξεις στρατοπεδο ειναι μηδαμινες...ή υπαρχουν ελπιδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Ας πουμε πως η μεταθεση σου ειναι σε ενα οχι και τοσο ευχαριστω στρατοπεδο στην Λιμνο,θα παραμεινεις εκει για το υπολοιπο της θητειας σου?Ακομα και αν βρεθει βυσμα,ουτε αυτο μπορει να σε βοηθησει γιατι δεν προβλεπεται αλλη μεταθεση και μονο αποσπαση(περιορισμενη χρονικη διαρκεια) υπαρχει για καποιο γειτονικο στρατοπεδο..? ΥΓ.Απο τι καταλαβα απαξ και εφυγες απο το κεντρο και σου δωσαν φυλλο πορειας για δυσκολη μοναδα οι πιθανοτητες να αλλαξεις στρατοπεδο ειναι μηδαμινες...ή υπαρχουν ελπιδες? Αν εχεις βύσμα όλα γινονται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Για να φύγεις από την παραμεθόριο υπάρχουν 3 κατηγορίες. 1. Δικαιούσαι κατ'εξαίρεση μετάθεση 2. Είσαι δικαιούχος 8μηνης θητείας 3. Έχεις βύσμα που θα θέλει να ασχοληθεί μαζί σου και θα ξέρει τους κατάλληλους ανθρώπους,το βύσμα και μετάθεση μπορεί να κάνει και την απόσπαση μετά από 2-3 μήνες να την κάνει μετάθεση,όλα είναι θέμα σωστής καλωδίωσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Void Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δεν το ξερα αυτο,τεσπα. Μαζικες αποριες δικες μου και φιλων: 1)Στην ειδικοτητα μου το Α/Α,σημαινει αντιαεροπορικου? 2)Οι οδηγοι θα περασουν κανονικα ΣΠΕΝ? 3)Η ειδικοτητα γενικων καθηκοντων(εφοσον εισαι Ι1) τι μπορει να ειναι?Περναει ΣΠΕΝ? 4)Μπορεις να αλλαξεις ειδικοτητα σου σε οδηγος με καποιον τροπο εκτος απο βυσμα? 5)Η ειδικοτητα ειναι 100% σιγουρο πως θα ειναι αυτη που αναγραφεται στο φυλλο πορειας που πηρες απο το κεντρο? 6)Στην ουσια πλην του μαγειρα,ιατρου και οδηγου ολοι οι αλλοι πανω κατω δεν κανουν τα ιδια κατα την διαρκεια της θητειας τους? ναι ναι ναι. τπτ δεν ειναι. θα κανεις κανονικα σκοπετα. εν καιρω πολεμου μονο θα εισαι γενικων καθηκοντων οχι. πιο ευκολα παιρνεις μεταθεση ναι ναι. σκοπετα ολοι. σιγουρα και οι οδηγοι καθως στις περισσοτερες μοναδες εχουν ΕΠΟΠια για οδηγους και εσυ απλα εισαι στα χαρτια. Οι μαγειρες ειναι και αυτοι περιπτωση. συνηθως δεν κανουν υπηρεσιες-σκοπετα και εχουν συνεχομενο υπνο. αλλα αν ειναι 20 μαγειρες, θα κανεις σκοπετα. Θέλω να ρωτήσω για το ΚΕΔΒ αν γνωρίζει κάποιος κάτι. Έχω ειδικότητα Χειριστής Ψηφ. Τερμ. Συσκ. - Κρυπτομ. Η περίοδος που θα μείνω στο Χαιδάρι πόσος καιρός είναι; Αυτό μετράται ως ΣΠΕΝ ή θα χρειαστεί να περάσω εκ νέου; Γνωρίζετε τι συνθήκες επικρατούν στο ΚΕΔΒ; κοντά 20 μερες. ούτε. όχι. το σπεν είναι εντελώς διαφορετικό. θα στάξεις. Για να φύγεις από την παραμεθόριο υπάρχουν 3 κατηγορίες. 1. Δικαιούσαι κατ'εξαίρεση μετάθεση 2. Είσαι δικαιούχος 8μηνης θητείας 3. Έχεις βύσμα που θα θέλει να ασχοληθεί μαζί σου και θα ξέρει τους κατάλληλους ανθρώπους,το βύσμα και μετάθεση μπορεί να κάνει και την απόσπαση μετά από 2-3 μήνες να την κάνει μετάθεση,όλα είναι θέμα σωστής καλωδίωσης τα βύσματα είναι το μεγαλύτερο ψέμα ever. νομίζουν ότι έχουν κάποια εξουσία αλλά @. με ΣΥΡΙΖΑ @@@. καθ όλη τη διάρκεια της θητείας μου άκουσα για 30+ βύσματα. ΚΑΝΕΝΑ δεν έφυγε πριν σπάσει τη 100αρα. Και αμα τη σπασεις @ βύσμα θες. φεύγεις έτσι και αλλιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Αρχηγε το βύσμα δεν είναι μόνο πολιτικό (υπουργός/βουλευτής) βύσμα μπορεί να είναι και μια απλή υπάλληλος που είναι πολιτικό προσωπικό μέσα στο ΓΕΣ κτλπ, στο στρατό όλοι νόμιζαν πως έχουν βύσμα, έτσι ήθελαν να πιστεύουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Για να φύγεις από την παραμεθόριο υπάρχουν 3 κατηγορίες. 1. Δικαιούσαι κατ'εξαίρεση μετάθεση 2. Είσαι δικαιούχος 8μηνης θητείας 3. Έχεις βύσμα που θα θέλει να ασχοληθεί μαζί σου και θα ξέρει τους κατάλληλους ανθρώπους,το βύσμα και μετάθεση μπορεί να κάνει και την απόσπαση μετά από 2-3 μήνες να την κάνει μετάθεση,όλα είναι θέμα σωστής καλωδίωσης να μην πατησεις καν στο καρκινονισι δεν παιζει καν ε? οσο για τους 8μηνητες,και την κατ εξαιρεση μεταθεση τι παιζει,μετα απο ποσο καιρο θα φυγεις απο κει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhoon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Θέλω να ρωτήσω για το ΚΕΔΒ αν γνωρίζει κάποιος κάτι. Έχω ειδικότητα Χειριστής Ψηφ. Τερμ. Συσκ. - Κρυπτομ. Η περίοδος που θα μείνω στο Χαιδάρι πόσος καιρός είναι; Αυτό μετράται ως ΣΠΕΝ ή θα χρειαστεί να περάσω εκ νέου; Γνωρίζετε τι συνθήκες επικρατούν στο ΚΕΔΒ; 2 εβδομάδες είναι στο ΚΕΔΒ. Πέρσι ήταν χαλαρά αρκετά. Τα ΣΠΕΝ είναι άλλο πράγματα. Όσοι από τη μονάδα μου πήγαν στο Ναύπλιο είπαν ότι είναι παιδική χαρά, πολύ πιο χαλαρά από τη μονάδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Το airsoftclub.gr το ξέρετε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 2 εβδομάδες είναι στο ΚΕΔΒ. Πέρσι ήταν χαλαρά αρκετά. Τα ΣΠΕΝ είναι άλλο πράγματα. Όσοι από τη μονάδα μου πήγαν στο Ναύπλιο είπαν ότι είναι παιδική χαρά, πολύ πιο χαλαρά από τη μονάδα. Άρα μετά τις 2 εβδομάδες στο ΚΕΔΒ όπου όπως λες είναι χαλαρά ξεκινάει το ΣΠΕΝ. Η διάρκεια του είναι 3 εβδομάδες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhoon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Άρα μετά τις 2 εβδομάδες στο ΚΕΔΒ όπου όπως λες είναι χαλαρά ξεκινάει το ΣΠΕΝ. Η διάρκεια του είναι 3 εβδομάδες; Όχι αμέσως, στη σειρά μου όλοι πήγαν πρώτα στις μονάδες και μετά πήγαν ΣΠΕΝ ανάλογα με τις ανάγκες τις μονάδες. Σκέψου στη δικιά μου μονάδα ήρθαν από το ΚΕΔΒ μέσα Μαρτίου και πήγαν ΣΠΕΝ τέλος Ιουνίου-αρχές Ιουλίου για 2 εβδομάδες. Από τα παιδιά που ήμασταν μαζί στον Αυλώνα οι περισσότεροι που πήγαν Λήμνο ή Έβρο πήγαν ΣΠΕΝ αρκετά πιο γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 μπορεί αμέσως μετά το κέντρο να πας για ειδικότητα και όταν πας στη μονάδα σου ή να γίνεται ήδη το σπεν (αν γίνεται εκεί) και να περιμένεις στη σειρά σου ή να περιμένεις πότε θα κάνουν ξανά παιδομάζωμα για σπεν και να σε στείλουν κι εσένα σε κάποια άλλη μονάδα να κάνεις συνήθως τα πιο "μάχιμα" στρδα κάνουν σπεν τα ίδια οπότε δεν αλλάζεις στρατόπεδο για το μήνα εκείνο του σπεν, σε άλλα πιο αραχτά που δεν έχουν χώρους και υποδομές για ασκήσεις υποχρεωτικά σε στέλνουν να κάνεις αλλού υπάρχουν πάντως και περιπτώσεις που μπορεί να περάσεις σπεν και μετά από 6 μήνες αν έρθουν έτσι τα πράγματα ή μπορεί να τη γλιτώσεις και να μην πας καθόλου ή να περάσεις στα χαρτιά και να μην πατήσεις καθόλου όλα παίζουν στο στρατό αλλά αν είσαι σε βυσματομονάδα , λογικά θα πρέπει για κάνα μήνα να ξεβολευτείς και να πας σε καμιά πιο μάχιμη στη μονάδα που έκανα εγώ σπεν, που ήταν και η μονάδα μου τους "φιλοξενούμενους" για αυτή τη δουλειά τους χώναμε ειδικά στην εκπαίδευση για σπεν κι εμείς εξαφανιζόμασταν, αλλά μόνο σε αυτή τη περίπτωση ήμασταν σε πλεονεκτικότερη θέση, γιατί αυτοί όταν θα γυρνούσαν πίσω εκεί που κανονικά θα υπηρετούσαν θα έκαναν διακοπές σε άλλο καλό στρατόπεδο που πήγα μετά τους έπαιρναν και τους έστελναν πακέτο για σπεν στη τρίπολη που τότε ήταν ακόμα ανοικτό και περνούσαν σκατά στο ψοφόκρυο με κάγκουρες στρατονόμους να τους ουρλιάζουν όλη μέρα, μετά βέβαια γυρνούσαν στις διακοπές τους, εγώ αυτό το γλίτωσα γιατί είχα ήδη "κάνει" εκεί που ήμουν, άσχετα αν πάτησα 3 φορές όταν στριμώχτηκα και δεν είχα μάθει να κάνω καν οπλοασκήσεις σκέψου όταν ότι ξεκίνησα να κάνω υπηρεσία με κανονικό όπλο και κανείς δε μου είχε εξηγήσει τίποτα ούτε καν το δις οπλίσατε πυροδοτήσατε, ούτε καν πώς να κάνω αναγνώριση κοιτούσα τι έκαναν οι άλλοι και έκανα το ίδιο και όταν ήρθε η ώρα στο 3μηνο+ να κάνω σπεν που δεν έκανα, όταν μας έλεγαν να καθαρίσουμε όπλα πάλι δεν ήξερα τι να κάνω και ζητούσα βοήθεια από τους γύρω βέβαια επειδή ήμουν γνωστός ασχετίδης γλίτωνα αγήματα, παρελάσεις και λοιπές βλακείες, αλλά έχει τύχει να κάνω και 9 ώρες σερί σκοπιά όταν έλειπαν όλοι και δεν είχα άτομα να με αλλάξουν βέβαια καλύτερα σερί σκοπιά στο βουνό ντυμένος και σχετικά αραχτός, παρά να κάθομαι με ελαφρύ ντύσιμο τέντα να περιμένω πότε θα σκάσει ο παπαρο επίσημος να παρουσιάσω όπλο και να τον ακολουθώ όπως περπατάει από μπροστά μου με καγκούρικο βλέμμα, ή να πηγαίνω να ανεβοκατεβάζω σημαίες σε πλατείες χωριών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JustGud Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 «Καταργούνται τα ΚΕΝ»..Στις Μονάδες θα παρουσιάζονται όλοι οι Οπλίτες!Τι φάση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Παπατζιλικια, τα κέντρα όχι μόνο δεν θα κλείσουν, αλλά θα ανοίξουν και άλλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 να μην πατησεις καν στο καρκινονισι δεν παιζει καν ε? οσο για τους 8μηνητες,και την κατ εξαιρεση μεταθεση τι παιζει,μετα απο ποσο καιρο θα φυγεις απο κει? Αν είσαι δικαιούχος 3μηνης ή εξάμηνης θητείας δεν πατάς σε παραμεθόριο εκτός και αν μένεις σε παραμεθόριο. Οι 8μηνοι όταν συμπληρώσουν 4 μήνες στην παραμεθόριο παίρνουν μετάθεση κάπου κοντά στο τόπο διαμονής του,για την κατ'εξαίρεση τα πράγματα είναι λίγο πολύπλοκα,αν δικαιούσαι καταθέτεις τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να περάσουν από την επιτροπή,αν η επιτροπή τα εγκρίνει τότε σου βγαίνει η μετάθεση για κοντά,όλο αυτό θέλει 1,5 με 2 μήνες υπηρεσία σε παραμεθόριο από την στιγμή που δεν τα έχεις καταθέσει από την πρώτη ημέρα που παρουσιάστηκες στο Κέντρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotaras13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 τα βύσματα είναι το μεγαλύτερο ψέμα ever. νομίζουν ότι έχουν κάποια εξουσία αλλά @. με ΣΥΡΙΖΑ @@@. Λογικά κάνεις πλάκα έτσι... Τα βύσματα ζουν και βασιλεύουν για τα καλά, ακόμα κι επί ΣΥΡΙΖΑ.... Όσοι έχουν τον κατάλληλο άνθρωπο βολεύονται χωρίς να πατήσουν το ποδαράκι τους παραμεθόριο. Επιβεβαιωμένο αυτό από γνωστούς σε ΕΣΣΟ τελευταίων ετών... Εκτός και αν εννοείς τους κλασσικούς παπατζήδες/ψευτακους φαντάρους που στο κέντρο λένε ότι πάνε όπου θέλουν επειδή ο πατέρας/θειος/κουμπαρος τους ειναι κολλητός με τον προεδρο της δημοκρατίας. Το 95% αυτών φεύγουν με τη μία για Έβρο ή Λήμνο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις