Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μάλλον υπηρέτησες σε καλή περίοδο (ΕΣΣΟ Σεπτεμβρίου μέχρι Ιανουαρίου) γιατί όσοι είναι μέσα το καλοκαίρι από το στάξιμο δεν έχουν όρεξη για διάβασμα. Ούτε καμιά ταινία.

Υπηρέτησα Α ΕΣΣΟ και είχαμε 1 ασκήσης απλά έπεσα σε καλή μονάδα. Με το καλοκαίρι την εμπλοκή (10-2 με υπηρεσιακό).

Ρε μήπως μπερδεύεις το θέμα και νόμιζες πως γράφεις στο "πως πέρασα συη κατασκήνωση?"

Μην το λες Κάποια απο αυτά τα έκανα και εγώ, οκ το να μάθει Ρώσικα είναι too much αλλά το να παίζει μια ξερή και να δεί ένα anime μπορεί. Στην μονάδα είχα και κάρτες MtG (αλλά δεν έβρισκα άτομο) και αγόρασα και manga κάπου προς το τέλος. Βέβαια δεν έπεσα σε μονάδα με πολλούς otaku - nerds. Αλλά άτομο που υπηρέτησε ΔΒ σε φυλάκιο λέει πως είχαν πολλούς έτσι είναι ανάλωγα με το κλίμα.

PS σε φυλάκιο έπεξα και ξερή στα λελέ, άρα κάποια πράγματα τα έκανα και εγώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ το θεωρώ must τον υπνόσακο/σεντόνια κτλ. Αν ίσχυε το προβλεπόμενο πρόγραμμα του στρατού στα χαρτιά δηλαδή όπως μου ειπαν στελέχη κάθε πέμπτη πλύσιμο σεντονιών θα ήταν όλα οκ. Στη μονάδα μου δεν είχαν πλυθεί ποτέ όσο ήμουν.Εβγαζες κιλά σκόνης απο πάνω και κοριούς. Μερικοί τα πλέναμε στο πλυντηριο στους 90 όλα. Και εμένα μου κάναν πλάκα που είχα βάλει ζελατίνα παλέτας στο στρώμα , παγίδες και πλύσιμο τα πάντα, αλλά δεν είχα ούτε 1 κοριό μετά ενώ πριν ξύπναγα για υπηρεσία και ειχα 5-6 κοριούς στο κρεβάτι και φαγουρα/πληγές/αιμα παντού.

Πολύ σωστή η αλβανιδα υπουργός άμυνας, ο κόσμος γελάει με τον πανουλη.

ΥΓ. Η Αλβανία έχει καταργήσει την υποχρεωτική θητεία εδώ και χρόνια.

http://www.aixmi.gr/index.php/yp-amynas-albanias-gia-kammeno-den-mporv-na-katalabv/

Το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος εμφανίζεται με στρατιωτικές στολές σχολίασε εμμέσως μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook η Αλβανή ομόλογός του Μίμι Κοντέλι, η οποία στην ουσία απάντησε στα όσα δήλωσε ο Πάνος Καμμένος την περασμένη Πέμπτη, από το ακριτικό στρατιωτικό φυλάκιο της Μολυβδοσκέπαστης.

Όπως έγραψε στο Facebook η κα Κοντέλι: «Το ΝΑΤΟ δημιουργήθηκε για να ενώσει τις δημοκρατικές χώρες του βόρειου ημισφαιρίου απέναντι σε οποιαδήποτε απειλή. Όμως σήμερα δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί ο οποιοσδήποτε πολιτικός στα Βαλκάνια φορά στρατιωτική στολή και προσπαθεί να ξυπνήσει τα φαντάσματα του παρελθόντος. Έχουν παρέλθει οι εποχές των υπολοχαγών. Δώστε στην ειρήνη μία ευκαιρία».

• Like 3

Σιγα μην τις αλλαζαν :-D

Aπλα οποιος δεν μπορεσε να φυγει,μπορουσε να παραμεινει στο κεντρο(αντι να ψαχνει ξενοδοχειο κτλ) μεχρι να βρει τροπο να επιστρεψει σπιτι του.

• Like 1

Σιγα μην τις αλλαζαν :-D

Aπλα οποιος δεν μπορεσε να φυγει,μπορουσε να παραμεινει στο κεντρο(αντι να ψαχνει ξενοδοχειο κτλ) μεχρι να βρει τροπο να επιστρεψει σπιτι του.

Δηλαδή λόγω της απεργίας οι φαντάροι χάνουν τις δύο τρεις μέρες που είχαν άδεια για προαναχωρηση;

το τραγικοτερο ειναι οτι η απεργια θα συνεχιστει μεχρι την πεμπτη, οποτε θα χασουν και αλλες μερες απο την αδεια οι φανταροι..

κοινως, θα πηξουν...

Μερες απο την αδεια ορκομωσιας χανουν(10 μερες αδειας εχουν ολοι μεχρι τις 12Δεκεμβριου)

Να ευχαριστησουμε τους διοικητές των κέντρων που δεν αλλάζουν τα φύλλα πορείας και χάνουν μέρες από την άδεια οι φαντάροι.

Όσο για την φιλοξενία, αυτό προβλέπεται δεν κάνουν κάτι παραπάνω.

Να ευχαριστησουμε τους διοικητές των κέντρων που δεν αλλάζουν τα φύλλα πορείας και χάνουν μέρες από την άδεια οι φαντάροι.

Όσο για την φιλοξενία, αυτό προβλέπεται δεν κάνουν κάτι παραπάνω.

Να πω την αλήθεια δεν το σκέφτηκα έτσι, ωραίος.
  • Like 1

Δεν το ξερα αυτο,τεσπα.

Μαζικες αποριες δικες μου και  φιλων:

1)Στην ειδικοτητα μου το Α/Α,σημαινει αντιαεροπορικου?

2)Οι οδηγοι θα περασουν κανονικα ΣΠΕΝ?

3)Η ειδικοτητα γενικων καθηκοντων(εφοσον εισαι Ι1) τι μπορει να ειναι?Περναει ΣΠΕΝ?

4)Μπορεις να αλλαξεις ειδικοτητα σου σε οδηγος με καποιον τροπο εκτος απο βυσμα?

5)Η ειδικοτητα ειναι 100% σιγουρο πως θα ειναι αυτη που αναγραφεται στο φυλλο πορειας που πηρες απο το κεντρο?

6)Στην ουσια πλην του μαγειρα,ιατρου και οδηγου ολοι οι αλλοι πανω κατω δεν κανουν τα ιδια κατα την διαρκεια της θητειας τους?

• Super Moderators

1) Ανώνυμος Αλκοολικός :P

3) Όλοι περνάνε ΣΠΕΝ, αυτοί που έχουν ειδικότητα που θέλει εκπαίδευση περνάνε μετά το ΣΠΕΝ κι αυτή.

6)Και του ΚΕΠΙΚ

Θέλω να ρωτήσω για το ΚΕΔΒ αν γνωρίζει κάποιος κάτι. Έχω ειδικότητα Χειριστής Ψηφ. Τερμ. Συσκ. - Κρυπτομ. Η περίοδος που θα μείνω στο Χαιδάρι πόσος καιρός είναι; Αυτό μετράται ως ΣΠΕΝ ή θα χρειαστεί να περάσω εκ νέου; Γνωρίζετε τι συνθήκες επικρατούν στο ΚΕΔΒ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...