Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιλούσα τώρα με ένα συμφοιτητή μου που τον έστειλαν ΕΛΔΥΚ. Μου είπε για πολύ χαλαρά πράγματα (αναλόγως τη μονάδα όμως) και το σκέφτομαι γιατί παίρνουν έναν υποτυπώδη μισθό των 250 ευρώ και έχουν και εισητήρια για αεροπλάνο. Αλλά υπάρχουν πολλοί που κάνουν σαν υστερικοί για την Κύπρο.

Συναναστράφηκα στη θητεία μου με πάνω από εκατό ΕΛΔΥΚάριους.Κανείς δε μου είπε για χαλαρά πράγματα.Τα πράγματα είναι πολύ πιο προβλεπόμενα,πολύ πιο αυστηρά και έχουν καλύτερη και περισσότερη εκπαίδευση από τις μονάδες της Ελλάδας.

Μου φαίνεται φυσιολογικό...

Από την άλλη,βέβαια,έχουν (τα περισσότερα στρατόπεδα) εξαιρετικές εγκαταστάσεις και καλές εξόδους.Επίσης,υπάρχει η έννοια του νέου και του παλιού.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα αστειεύεσαι που θα θυμάμαι τις σαχλαμάρες του κάθε στρατόκαβλου! :P Βασικά δεν τα είπα και ποτέ μιας και ακολουθούσα τη μέθοδο ...καραόκε (στην ορκομωσία δε, άλλαξα και λίγο τους στοίχους).

υπερβάλλεις, θυμάμαι στο κέντρο οι εκπαιδευτές το είχαν σαν τιμωρία να μας πηγαίνουν για φαγητό χωρίς σύνθημα ! και αν με "το τραγουδάκι για την Μακεδονία" εννοείς το Μακεδονία ξακουστή είναι λίγο προσβλητικό να το λες γελοίο, δεν νομίζεις ?

Μιλούσα τώρα με ένα συμφοιτητή μου που τον έστειλαν ΕΛΔΥΚ. Μου είπε για πολύ χαλαρά πράγματα (αναλόγως τη μονάδα όμως) και το σκέφτομαι γιατί παίρνουν έναν υποτυπώδη μισθό των 250 ευρώ και έχουν και εισητήρια για αεροπλάνο. Αλλά υπάρχουν πολλοί που κάνουν σαν υστερικοί για την Κύπρο.

και εγώ έχω μιλήσει με τύπο από ΕΛΔΥΚ, μου είπε πως τα πάντα στην Κύπρο είναι τόσο ακριβά που τα λεφτά που τους δίνουν δεν φτάνουν για τίποτα.

Δημοσ.

υπερβάλλεις, θυμάμαι στο κέντρο οι εκπαιδευτές το είχαν σαν τιμωρία να μας πηγαίνουν για φαγητό χωρίς σύνθημα ! και αν με "το τραγουδάκι για την Μακεδονία" εννοείς το Μακεδονία ξακουστή είναι λίγο προσβλητικό να το λες γελοίο, δεν νομίζεις ?

και εγώ έχω μιλήσει με τύπο από ΕΛΔΥΚ, μου είπε πως τα πάντα στην Κύπρο είναι τόσο ακριβά που τα λεφτά που τους δίνουν δεν φτάνουν για τίποτα.

Ναι ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι όλα παμφθηνα. Τέσπα θα τα δώ από κοντά.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι αυτό το τραγουδάκι εννοώ και θα μου επιτρέψεις να έχω τη δική μου άποψη για κάθε είδους "πατριωτικού σουξέ" είδικά όταν συνδυάζεται με άτομα που τη βρίσκουν να τα ακούν 24ώρες το 24ωρο! confused.png

Σχετικά με την Κύπρο που λετε μερικοί το πρόβλημα δεν είναι η ...προβλεψιμότητα αλλά κυρίως στο πως σε αντιμετωπίζουν μερικοί "πατριώτες Κύπριοι". Αν αυτό το αντιμετωπίσεις ανώδυνα και αναίσθητα, τα υπόλοιπα είναι εως και απολαυστικά!

cool.png

Δημοσ.

Α έχεις ακόμα, έτσι όπως τα έλεγες νόμιζα ότι μπαίνεις τώρα.

Ναι το ξέρω είμαι υπερβολικός ^_^ . Ρωτάω από τώρα για να ξέρω πάνω-κάτω τι με περιμένει. Καλά αν αρχίσω και συζυτάω για τις φοβίες του καθενός (ειδικά μανάδων) και ατόμων που δεν τους έκατσε καλά ο στρατός, θα έπρεπε να αυτοκτονήσω από τώρα για να μην παω :rolleyes: .

Δημοσ.

ο φιλος σου βρέθηκε σε χαλαρή μονάδα απο τύχη ή από βύσμα; καβατζωτικές θέσεις υπάρχουν παντού, αν το αφήσεις στην τύχη όμως κινδυνευεις να βρεθείς να τρως καμπάνες γιατί το κρεβάτι σου δεν ειναι "αεροδρόμιο" και άλλες τέτοιες ανωριμότητες...

Πάντως το καλό που έχει η κύπρος δεν ειναι τα χρήματα, είναι ότι δεν έχει (σχεδόν) καθόλου εποπ, άλλο είναι να σου τα πρίζει ο λαιουρας που σε κάτι μήνες θα απολυθεί και θα σου αδειάσει τη γωνιά, και άλλο να σου τα πρίζει κάποιος που μετράει 5 ολυμπιάδες για να απολυθει...

Δημοσ.

Διακόπτω τέλη φεβρουαρίου,Μπαίνω αύγουστο. Ακόμα δε ξέρω που.

Η άνοιξη και το φθινόπωρο είναι οι καλύτερες εποχές για κατάταξη.

Δημοσ.

^Νοέμβριος κατά την ταπεινή μου άποψη

Συναναστράφηκα στη θητεία μου με πάνω από εκατό ΕΛΔΥΚάριους.Κανείς δε μου είπε για χαλαρά πράγματα.Τα πράγματα είναι πολύ πιο προβλεπόμενα,πολύ πιο αυστηρά και έχουν καλύτερη και περισσότερη εκπαίδευση από τις μονάδες της Ελλάδας.

Ναι όμως έχουν φούλ στρατόπεδα, κανονίζουν να συμπληρώνουν άτομα, ακόμα και αν δεν δηλώσεις ως γνωστόν παίζει να σε πάρουν.

στην Ελλάδα όταν με το ζόρι βγαίνουν οι minimum υπηρεσίες του στρατοπέδου τι εκπαίδευση να κάνεις ?

Ναι ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι όλα παμφθηνα. Τέσπα θα τα δώ από κοντά.

καλά όπου υπάρχει φοιτητής και στρατιώτης πέφτει άρμεγμα.

Ναι αυτό το τραγουδάκι εννοώ και θα μου επιτρέψεις να έχω τη δική μου άποψη για κάθε είδους "πατριωτικού σουξέ" ειδικά όταν συνδυάζεται με άτομα που τη βρίσκουν να τα ακούν 24ώρες το 24ωρο![/img]

επιμένω πως υπερβάλλεις, είπα να θυμηθούμε κανένα σύνθημα που λέγαμε στις πορείες και εσύ το πήγες μακριά, εκτός αυτού τα έδιναν εκπαιδευτές και όργανα που είναι όλοι στρατιώτες, όχι κατ'ανάγκη "στρατόκαυλοι" ή καραβανάδες. και σχετικά με το τραγούδι, πίσω από το keyboard και εγώ έχω απόψεις, αλλά αποφεύγω να γράψω κάτι που δεν θα το έλεγα σε κάποιον face to face

Δημοσ.

ρε παιδιά παρατήρισα στη πόλη που μένω ο΄τι πολλά παιδιά που θα μπούν στρατό τώρα πάνε και αγοράζουν σάκους και δίαφορα άλλα....εντάξει εκτός από τα ρούχα που θα πάρουμε και από το σπίτι.Αυτα τα πράγματα δε τα δίνουν και μέσα..και κάτι άλλο..όταν είναι η μέρα να παρουσιαστείς πέρνεις όλα τα πράγματά σου* ή στην άδεια που σου δίνουν πριν να ορκιστείς τα πέρνεις μαζί σου...χαζό αλλά το είχα απορία

*

δε μιλάω για αύτα που θα μας δώσουν εκεί

Δημοσ.

ρε παιδιά παρατήρισα στη πόλη που μένω ο΄τι πολλά παιδιά που θα μπούν στρατό τώρα πάνε και αγοράζουν σάκους και δίαφορα άλλα....εντάξει εκτός από τα ρούχα που θα πάρουμε και από το σπίτι.Αυτα τα πράγματα δε τα δίνουν και μέσα..και κάτι άλλο..όταν είναι η μέρα να παρουσιαστείς πέρνεις όλα τα πράγματά σου* ή στην άδεια που σου δίνουν πριν να ορκιστείς τα πέρνεις μαζί σου...χαζό αλλά το είχα απορία

*

δε μιλάω για αύτα που θα μας δώσουν εκεί

Χρειάζονται μερικά πράγματα έξτρα ώστε να είσαι πιο άνετος. Εδώ που τα λέμε όποιος έχει ζήσει μόνος του, ξέρει ποια είναι αυτά.

• Super Moderators
Δημοσ.

επιμένω πως υπερβάλλεις, είπα να θυμηθούμε κανένα σύνθημα που λέγαμε στις πορείες και εσύ το πήγες μακριά, εκτός αυτού τα έδιναν εκπαιδευτές και όργανα που είναι όλοι στρατιώτες, όχι κατ'ανάγκη "στρατόκαυλοι" ή καραβανάδες. και σχετικά με το τραγούδι, πίσω από το keyboard και εγώ έχω απόψεις, αλλά αποφεύγω να γράψω κάτι που δεν θα το έλεγα σε κάποιον face to face

Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ έχω τις ίδιες απόψεις παντού και όχι άλλες για το κοινό και άλλες για τα face2face!

Anyway, δεν είναι αυτό το θέμα μας εδώ!

cool.png

Δημοσ.

διαβαζα ενα αλλο thread και μου ηρθε να ρωτησω. Παιζει αδεια απογραφης ξερω γω για μας που θα μαστε μεσα εκεινη την περιοδο ή απογραφομαστε (sic) στο στρατο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...