opcorsa Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Θα σταξεις νέος. Υπομονή και καλά σκοπετα. Όλοι περάσαμε δυσκολίες κάνε υπομονή και θα περάσει ο καιρός. :devil: :devil: σοβαρα παντως, τι το ΤΟΣΟ κακο εχει η λημνος?ή ειναι απλα κλασσικη ραδιο αρβυλα φανταρων? καθε στρατοπεδο, οπου και να ειναι αυτο , ειναι διαφορετικο...
stelios18120 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δηλαδή εγώ με βορειο εβρο στο 616 και 502 νεοχωρι-καβυλι τι να πω;;;;;; Όποιος έχει πάει ας γράψει τι σημαίνουν το συγκεκριμένα γ να μην νομίζουν ότι λέω υπερβολές. επίσεις εκανα ωραία θητεία στο φυλάκιο 7 26 συνεχόμενες μέρες ελληνοτουρκικα σύνορα στην συνοριακή γραμμή ακριβώς επάνω. Ωραίες αναμνήσεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Αυτά τα 2 ήταν ανάμεσα στα ελάχιστα που έπαιρναν αρκετά μόρια για να πάρεις μετάθεση στον τόπο διαμονής?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Έχεις κλείσει τα 35?
ChimairaX Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Είναι η τελευταία σου ευκαιρία να ξαναζήσεις τα μαθητικά (όχι φοιτητικά) σου χρόνια για 9 μήνες χωρίς να έχεις διάβασμα κλπ. Μας δίνεις να καταλάβουμε ότι κάνεις μια δουλειά που δεν σου βγάζει πολλά λεφτά, άρα ότι δεν είσαι κανένας λεφτάς. Κράτα τα λεφτά που θα έδινες για κάτι άλλο και πήγαινε να γιολάρεις.
Mikeasdf Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Γεια σας παιδια. Σκεφτομαι να εξαγορασω την στρατιωτικη μου θητεια. Ακουσα οτι υπαρχει μια μικρη εκπτωση για τους ασφαλιζμενους του ΙΚΑ. Εγω δουλευα σεζον τουριστικα. Ξερεις καποιος σε τι υψος ειναι η εξαγορα? Οφειλω 9 μηνες υπηρεσιας.... Νομιζω πως ειναι στα 6 χιλιαρικα. Και αυτο αφου εχεις κλεισει καποιο ετος (33 η 35) 1
JohnTehGreek Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Δεν σας ρώτησε το παιδί την γνώμη σας για το αν πρέπει να υπηρετήσει ή όχι ρώτησε κάτι πολύ συγκεκριμένο. Από εκεί και πέρα. Για εξαγορά θητείας πρέπει να έχεις συμπληρώσει τα 35 και πάλι όμως θα πας ένα μικρό διάστημα φαντάρος (45 μέρες αν θυμάμαι καλά). Βέβαια αν θες να ξεμπερδεύεις οικονομικά μια και καλή μπορείς να πας και για Ι5. (χωρίς να λέω ότι το προτείνω ή όχι, μια εναλλακτική δίνω) 1
livefreeordie Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Είναι η τελευταία σου ευκαιρία να ξαναζήσεις τα μαθητικά (όχι φοιτητικά) σου χρόνια για 9 μήνες χωρίς να έχεις διάβασμα κλπ. Μας δίνεις να καταλάβουμε ότι κάνεις μια δουλειά που δεν σου βγάζει πολλά λεφτά, άρα ότι δεν είσαι κανένας λεφτάς. Κράτα τα λεφτά που θα έδινες για κάτι άλλο και πήγαινε να γιολάρεις. Ε ναι τι πιο λογικο απο το να χασει 9 μηνες απο την ζωη του για το τιποτα;
The Void Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 .... Μάλλον υπηρέτησες σε καλή περίοδο (ΕΣΣΟ Σεπτεμβρίου μέχρι Ιανουαρίου) γιατί όσοι είναι μέσα το καλοκαίρι από το στάξιμο δεν έχουν όρεξη για διάβασμα. Ούτε καμιά ταινία. Το μόνο που θες είναι να πας να κοιμηθείς 2-3 ώρες και δεν έχεις κουράγιο για τίποτα. Τώρα που μιλάμε βέβαια είναι πολύ διαφορετικά. τους πηγαίνει πολύυυυυ χαλαρά. Μιας και αναφέρθηκε το θέμα με τους υπνόσακους μερικές σελίδες πριν, έχουμε καμιά λίστα με τα απόλυτος απαραίτητα που πρέπει σίγουρα να πάρει κανείς μαζί του για ΚΕΝ και παραπέρα? Και κάτι άλλο, powerbanks(ή γενικότερα gadgets του στυλ ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες, ξυριστική μηχανή(?) κλπ) τα περνάμε μέσα ή τα έχουμε καλού κακού πάνω μας για να μην τα ελέγξουν και τα κρατήσουν σε καμιά πύλη? ξυριστική μηχανή όχι ηλεκτρική οδοντόβουρτσα ναι γενικά περίμενε να πας μονάδα και στην πρώτη έξοδο φέρνεις μέσα ότι θες. και κρασί. στη μετάθεσή σου προς τη μονάδα δύσκολο γιατί περνάς (και καλά) από έλεγχο.
JustGud Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μάλιστα, οπότε χαλαρά στην αρχή να περάσουν οι μέρες στο ΚΕΝ.
Θεkλα Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μόλις ορκίστηκα και εγώ. υπνόσακο είναι MUST δεν θα στον πάρουν!!! Οταν πήγαμε για σκοπιά μας είπαν κιόλας να φέρουμε τoν υπνόσακο μας. 999/1000 έχουν υπνόσακο και αυτός ο ένας μετάνιωσε την ώρα και την στιγμή που δεν το πείρα. Όσο για το χρώματα για τα ρούχα τη να πάρετε είναι, οτι ΔΕΝ φαίνεται πάρτε οτι θέλετε. εγώ στην αρχή φορούσα κάτι κάλτσες κοντές μέχρι τον αστράγαλο αλλα δεν βολεύουν γιατί βγαίνει σιγα σιγα το παντελόνι έξω. εγώ αεροπορία ήμουν αλλα και ξηρά που στο ίδιο στρατόπεδο ήμασταν όλα πράσινα τα έχουν αυτοί. και κάλτσες ρε παιδιά πάρτε άσπρες αλλα μην τις ανεβάζετε τέρμα πάνω να βγαίνει έξω απο την αρβύλα, οτι ΔΕν φαίνεται δεν έχει σημασία το χρώμα! Δεν απαντας ομως αν τον ειχες απο την 1η μερα που παρουσιαστηκες ή τον πήρες μετά.
Zein Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Εγω παλι περασα ολο μου το κεντρο χωρις υπνοσακο. Ουτε αρρωστησα, ουτε επαθα ψωριαση, ουτε περπαταγανε μαμουνια πανω μου. Γκροου σομ μπολς πιπλ. Στη μοναδα ειχα υπνοσακο αλλα το καλοκαιρι τον αντικατεστησα απλα με ενα σεντονι πανω απο την κουβερτα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Εγω παλι περασα ολο μου το κεντρο χωρις υπνοσακο. Ουτε αρρωστησα, ουτε επαθα ψωριαση, ουτε περπαταγανε μαμουνια πανω μου. Δεν είναι μόνο αυτά, είναι ότι δεν θα χρειάζεται να φτιάχνουν τελείως το κρεβάτι κάθε μέρα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις