Θεkλα Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Η αλήθεια ειναι οτι για υπνοσακο διαβαζα οτι αλλού στον παιρνουν και αλλου τον αφηνουν. Απ οτι φαίνεται μαλλον θα μου τον φερουν στο 1ο επισκεπτηριο η θα παρω απο κψμ. Ρε για καλτσες δε μου ειπε κανεις! Πρεπει να ειναι πρασινες;
ParhsG Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Η αλήθεια ειναι οτι για υπνοσακο διαβαζα οτι αλλού στον παιρνουν και αλλου τον αφηνουν. Απ οτι φαίνεται μαλλον θα μου τον φερουν στο 1ο επισκεπτηριο η θα παρω απο κψμ. Ρε για καλτσες δε μου ειπε κανεις! Πρεπει να ειναι πρασινες; Βασικά θέλει χοντρές λόγω αρβυλών. Εγώ έβαζα και δικές μου καμια φορά. 1
sargio01 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 (...)Ρε για καλτσες δε μου ειπε κανεις! Πρεπει να ειναι πρασινες;Πράσινες ή μαύρες.(και να ΜΗΝ είναι απ' αυτές με τα δάχτυλα )
Zein Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Υπάρχουν δύο μορφές πειθαρχίας, η εσωτερική και η εξωτερική. Η εξωτερική υφίσταται όσο υπάρχει ο φόβος της τιμωρίας και όπως παρατήρησες μόλις πάψει αυτή η πιθανότητα παύει και η πειθαρχία. Αυτή είναι και η λάθος πειθαρχία. Η εσωτερική πειθαρχία υπάρχει όταν κάνεις κάτι από αίσθηση καθηκοντος, ηθική υποχρέωση, κτλ Ο λοχαντερ δεν απετυχε να σας ενώσει, μάλλον κατάλαβε ότι δεν είναι καθήκον ή ηθική υποχρέωση σας να φυλατε τα ντουβαρια και να καθαριζετε τις τουαλέτες που χεζουν οι μονιμαδες... Σωστος εν μερει, αλλα Α) τις τουαλετες τις χρησιμοποιουσε αυστηρα και μονο ο λοχος. Οι μονιμαδες ηταν αλλου. Και γενικα ολοι μας οι χωροι ηταν δικοι μας αλλα παψαμε να τους σεβομαστε. Δε σφουγγαριζαμε, δε καναμε καθαριοτητες, δε καναμε τιποτα. Β) υπηρχε κλιμα εντασης αναμεσα μας. Καποτε ειμασταν γεματοι λασπες,νηστικοι και απιστευτα αυπνοι/ταλαιπωρημενοι με φουλ εξοπλισμο πανως μας μεσα σε ενα σταγιερ και σιγο-τραγουδαγαμε σαν να ειμασταν παρεα που γνωριζομασταν χρονια. Στο τελος καταληξαμε σχεδον να παιζουμε ξυλο μεταξυ μας με το παραμικρο. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο σκοπος του λοχαντερ δεν ηταν να μας ενωσει σα στρατιωτες, παρολο που μας προετοιμαζε -κατα την κριση του- σαν να γινοταν πολεμος στα επομενα 10 λεπτα και να επρεπε να αναχωρησουμε αμεσως για το βουνο. Ο σκοπος του ηταν να μας ενωσει σαν ανθρωπους που θα σεβοταν ο ενας τον αλλο και θα εκανε το σωστο χωρις να σκεφτεται οτι θα τιμωρηθει αν δε το κανει. Παραδοξως, αν το καταφερναμε αυτο θα ειμασταν επισης αποτελεσματικοι και σαν στρατιωτικη ομαδα περα απο ομαδα ανθρωπων. (Σε επιπεδο συνεργασιας παντα για αρχη). 1
j0hnn1e Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Η αλήθεια ειναι οτι για υπνοσακο διαβαζα οτι αλλού στον παιρνουν και αλλου τον αφηνουν. Απ οτι φαίνεται μαλλον θα μου τον φερουν στο 1ο επισκεπτηριο η θα παρω απο κψμ. Ρε για καλτσες δε μου ειπε κανεις! Πρεπει να ειναι πρασινες; Εάν δεν πάρεις sleeping bag θα μετανιώσεις την ώρα και την στιγμή. 1
censOred Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Παιδια επιτελους αλλαξανε ενα κομματι του ορκου και εκει που μεχρι τώρα λεγανε ορκιζομαι υποταγη στους ανωτερους μου και να εκτελω ανευ αντιλογιας τας διαταγας των βροντοφωναζουμε ορκιζομαι να γλυφω τα αρχιδια του βυσματος μου μεχρι να τελειωσει και η τελευταια σταγονα σαλιου του στοματος μου 2
The Void Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Πράσινες ή μαύρες. (και να ΜΗΝ είναι απ' αυτές με τα δάχτυλα ) Κάλτσες, βρακί ότι χρώμα θες. Και με αρκουδάκια. 1
DYEL Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Χρειαζομε βοηθεια. Εκανα 1 μηνα στο κεντρο στην καλαματα.ζωαρα,και τωρα με χωσανε στην λημνο, Τι μπορω να κανω ωστε να μην παω σε αυτο το μπουρδελο? Αναβολη,βυσμα τι να κανω? Γινεται δηλαδη τωρα που βγήκε η τοποθετηση μου σε μοναδα να κανω κατι για να αλλαξει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Λαθος Ηταν Μανα Να Ορκιστώ Στρατιώτης = ΛΗΜΝΟΣ Ε ναι, ένα από τα 2. Από την στιγμή όμως που είχες την επιλογή για βύσμα γιατί δεν το έβαλες από την αρχή? 1
therion13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μόλις ορκίστηκα και εγώ. υπνόσακο είναι MUST δεν θα στον πάρουν!!! Οταν πήγαμε για σκοπιά μας είπαν κιόλας να φέρουμε τoν υπνόσακο μας. 999/1000 έχουν υπνόσακο και αυτός ο ένας μετάνιωσε την ώρα και την στιγμή που δεν το πείρα. Όσο για το χρώματα για τα ρούχα τη να πάρετε είναι, οτι ΔΕΝ φαίνεται πάρτε οτι θέλετε. εγώ στην αρχή φορούσα κάτι κάλτσες κοντές μέχρι τον αστράγαλο αλλα δεν βολεύουν γιατί βγαίνει σιγα σιγα το παντελόνι έξω. εγώ αεροπορία ήμουν αλλα και ξηρά που στο ίδιο στρατόπεδο ήμασταν όλα πράσινα τα έχουν αυτοί. και κάλτσες ρε παιδιά πάρτε άσπρες αλλα μην τις ανεβάζετε τέρμα πάνω να βγαίνει έξω απο την αρβύλα, οτι ΔΕν φαίνεται δεν έχει σημασία το χρώμα!
DYEL Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Λαθος Ηταν Μανα Να Ορκιστώ Στρατιώτης = ΛΗΜΝΟΣ Ε ναι, ένα από τα 2. Από την στιγμή όμως που είχες την επιλογή για βύσμα γιατί δεν το έβαλες από την αρχή? Γιατι @@ βυσμα ειχα,μου ειπε πως θα το κανει και τελευταιες μερες δεν σηκωνε το τηλεφωνο.. Δεν μπορω να το πιστεψω,θα χασω 10 χρονια απο την ζωη μου μεσα σε λιγες μερες. Αν παρω αναβολη τι παιζει? Για ποσο καιρο θα ειναι,και κυριως μετα θα πρεπει να μπω στην λημνο? Για τις καλτσες ναι μπορεις οτι χρωμα θες,αλλα αυτες οι μαλινες παραλλαγης ειναι πολυ καλες,υπηρξε φορα που δεν αλλαξα για 3 μερες και δεν μύριζαν καθολου.
sargio01 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δεν μπορω να το πιστεψω,θα χασω 10 χρονια απο την ζωη μου μεσα σε λιγες μερες. Μην αγχώνεσαι ρε φιλαράκι, δεν θα σε βιάζουν κιόλας! Έλεος 1
The Void Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Η αναβολή δεν βοηθάει. Πάλι στην ίδια μονάδα θα επιστρέψεις. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Αν παρω αναβολη τι παιζει? Για ποσο καιρο θα ειναι,και κυριως μετα θα πρεπει να μπω στην λημνο? Μπορείς να πάρεις 6μηνη ή 12μηνη νομίζω. Μετά θα ξαναπεράσεις από κέντρο. Για το αν θα πάρεις πάλι μετάθεση στη Λήμνο (ή στο ίδιο μέρος γενικότερα) δεν γνωρίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις