Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται..

αλλωστε σχεδον ολοι οι αλεξιπτωτιστες ειναι 18χρονοι απο επαλ που δεν περασαν πουθενα και ο μεγαλυτερος αθλος στην ζωη τους ειναι που εβαλαν χακι.... δυστυχως ετσι ειναι χωρις καμια διαθεση πειραγματος...ειχα τον κολλητο μου εκει και ξερω..

παντως η διαδικσια εχει οπως την αναφερει ο διονυσης1925

Είστε @. Με το συμπάθιο δηλαδή.

Δεν κατάλαβα δηλαδή αυτό που λέτε "από ΕΠΑΛ που δεν πέρασαν πουθενά...".

Ο στρατός αγόρια δεν θέλει μυαλά! θέλει @@@. Τι να τους κάνεις όλους αυτούς τους επιστήμονες του καφέ και του πτυχίου του 6?

Όσο για τα ΕΠΟΠια, καλά κάνανε και σταματήσανε τις προκηρύξεις. Μου την σπάει που έχουν βολευτεί και όλη την ώρα ακούς:

• Αύριο έχω απαλλαγή
  • Μακάρι να μην έχω υπηρεσία στο ΣΚ και να έχω ΠΣΚ ελεύθερο.

Κατά τα άλλα όμως, αυτοί είναι που θα μας σώσουν. Αυτοί είναι ΙΚΑΝΟΙ και γνωρίζουν από άρματα/πυροβόλα/συντήρηση κλπ. Ποιος ξέρει; ο στρατιώτης ο @μπαλος; ή ο αξιωματικός που ξέρει μόνο να διοικεί και δεν έχει ιδέα από ένα άρμα πχ.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο στρατός αγόρια δεν θέλει μυαλά! θέλει @@@. Τι να τους κάνεις όλους αυτούς τους επιστήμονες του καφέ και του πτυχίου του 6?

Όσο για τα ΕΠΟΠια, καλά κάνανε και σταματήσανε τις προκηρύξεις. Μου την σπάει που έχουν βολευτεί και όλη την ώρα ακούς:

• Αύριο έχω απαλλαγή

Κατά τα άλλα όμως, αυτοί είναι που θα μας σώσουν. Αυτοί είναι ΙΚΑΝΟΙ και γνωρίζουν από άρματα/πυροβόλα/συντήρηση κλπ. Ποιος ξέρει; ο στρατιώτης ο @μπαλος; ή ο αξιωματικός που ξέρει μόνο να διοικεί και δεν έχει ιδέα από ένα άρμα πχ.

ειπα ΣΧΕΔΟΝ ολοι

σε καλυψα?

• Like 1

Ο στρατός αγόρια δεν θέλει μυαλά! 

Σωστο. Εξαιρετικα σπανιο να δεις στελεχος που να ειναι λογικα σκεπτομενο ον στον ΕΣ.

• Like 1

• Αύριο έχω απαλλαγή

Εχει λογικη το μηνυμα του φιλου. 

Εισαι 18 και περνας στην τριτοβαθμια. Γραφεις στα τετοια σου τις ειδικες δυναμεις και γενικα το στρατο. Η θητεια σου, αν κανεις, θες να ειναι οσο το δυνατον ξεκουραστη. 

Εισαι 18 και δεν περνας πουθενα. Ψαχνεις να κανεις κατι στη ζωη σου οποτε τη βλεπεις ραμπο. 

Δεν ειπε κανενας οτι ειναι αχρηστοι.

Οσο για τους αξιωματικους που μονο διοικουν ας το αφησουμε καλυτερα. Ειναι ντροπη για τους αξιωματικους των ενοπλων δυναμεων που εχουν χασει τη ζωη τους. 

Παιδια ισχυει οτι η θητεια εγινε12 μηνες και υποχρωτικα στα 18 εχεις δεν εχεις να σπουδασεις κτλπ;

Οχι κυκλοφορησε μια ραδιο-αρβυλα. Δεν προχωρησε κατι τετοιο. 

Ενώ εσύ βρε χαραμοφαι αμα έβγαινε δεν θα επερνες μέρος

Χαραμοφαής ειναι αυτος που κοιταζει να βολευτει στο Δημοσιο οντας αντιπαραγωγικος για να παρασιτει στις πλατες αλλων. Οχι οποιος δεν γουσταρει να γινει ΕΠΟΠ 

• Like 2

Πωω πραγματικα το ακουσα σημερα που ηρθε και το χαρτι στο σχολειο για να κανουμε τα χαρτια μας κτλπ...και φρικαρα..δεν με νοιαζουν οι 12 μηνες..αλλα οτι πρωτα θα επρεπε να παω στρατο και μετα να συνεχισω με σπουδες..

Το πιστεύεις αυτό; Ότι δηλαδή οι εποπ που κοιτάνε να χωσουν τους φαντάρους ακόμα και για να στρωσουν τα κρεβάτια τους θα θυσιαστουν για σωθεί κάποιος άλλος;

• Like 2

Παιδια να σας ρωτησω αν καποιος εχει παρομοια εμπειρια ή τουλαχιστον γνωρίζει: Μπορω να κανω διακοπη θητειας για εργασια την τουριστικη περιοδο? Και να το συνεχισω αργοτερα?

Το πιστεύεις αυτό; Ότι δηλαδή οι εποπ που κοιτάνε να χωσουν τους φαντάρους ακόμα και για να στρωσουν τα κρεβάτια τους θα θυσιαστουν για σωθεί κάποιος άλλος;

Αυτά με τα επιθεωρήσημα κρεβάτια, το ξύρισμα κλπ είναι μκ@@ιες και το ξέρουν και οι ίδιοι οι διοικητές. Εν καιρό πολέμου ούτε που θα ασχολούνται με αυτά. Το γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι μκ@@ες ΑΠΛΑ το κάνουν για να σπάσουν τον τσαμπουκά του φαντάρου. Να στρώσουν τον χαρακτήρα του.

@ΕΠΟΠς, 

Ισχύει ότι κοιτάνε να μας χώσουν. Να μας βγάζουν αναφερόμενους για τα κρεβάτια ΟΤΑΝ ο θάλαμος τους είναι μνι καπέλο. Αλλά είναι λίγοι αυτοί και δεν πρέπει να παίρνει η μπάλα όλα τα εποπια.

Ριψασπιδες εγγυημενοι ειναι. Πρωτοι θα τρεξουν να σωσουν το τομαρι τους. 

Μην το αναλύσουμε. Γιατί αν το σκεφτείς, το επόπι και ο στρατιώτης θα πάει μπροστά. Ο δοίκας θα είναι χιλιόμετρα πίσω να συντονίζει.

Παιδια να σας ρωτησω αν καποιος εχει παρομοια εμπειρια ή τουλαχιστον γνωρίζει: Μπορω να κανω διακοπη θητειας για εργασια την τουριστικη περιοδο? Και να το συνεχισω αργοτερα?

Χαλαρά. Πήγαινε και πες τους ότι για οικονομικούς λόγους θες αναβολή.

Φυσικά πάλι στην ίδια μονάδα θα επιστρέψεις.

Να στρώσουν τον χαρακτήρα του.

Ναι τον καθε καθυστερημενο εποπ περιμεναμε για να στρωσουμε χαρακτηρα...

Πιο πριν ζουσαμε στα σκοταδια και ο εποπ που εκτος στρατοπεδου ειναι ανικανος για οτιδηποτε μας εδειξε το φως...

• Like 5

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...