Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αν θες στειλε πμ για περισσοτερα?

ολοι μαλλον πρεπει να κανουν 5 αλματα νομιζω οποιος εχει αλλοι ειδικοτητα δεν κανει περισσοτερα?

Όχι ρε μεγάλε δεν θα στείλω κανένα Π.Μ. γιατί είσαι παιδάκι και μας έχεις ζαλίσει και προσωπικά δεν απαντάω σε εσένα , το κάνω μπας και ενδιαφερθεί κάποιος κάποτε σοβαρά για να μην χρειαστεί να τα ξαναγράφω.

Πλέον είναι 5 , στα πρώτα 3 παίρνεις την πουλάδα και τα υπόλοιπα 2 είναι η συντήρηση,αν τα ολοκληρώσεις επιτυχώς μετά από 2-3 μήνες παίρνεις και τα λεφτά των αλμάτων,όχι δεν παίζει ρόλο η ειδικότητα μόνο ίσως αν επιλεγείς ως εκπαιδευτής θα κάνεις 2 παραπάνω,αν είσαι τυχερός και σε εκείνο το σχολείο υπάρχει παραπάνω μπάτζετ για άλματα.

Τέλος , έχεις ρωτήσει για ΤΕΝΕΦ,Στρατονομία,Δόκιμος,Ειδικές Δυνάμεις,ρωτάς γενικά και αόριστα,αν τα έχεις όλα γενικά έτσι στο κεφάλι σου δεν θα πας μπροστά στη ζωή σου,καλά για πανελλήνιες δεν το συζητώ , πανωλεθρία το λιγότερο.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι στις βάσεις , γιατί θα πεις την αλήθεια?  :-D  Πραγματικά μακάρι να γράφεις εδώ μέσα πως πέρασες σε στρατιωτική/αστυνομική σχολή θα έχει ενδιαφέρον να μου απαντάς δημόσια στις ερωτήσεις που θα σου κάνω και δεν θα μπορείς να τις βρεις πουθενά στο ίντερνετ,να δω από το ρεζίλι που θα κρυφτείς.

Καλό μήνα μάγκες! :)

Αν δεν τρολλαρει παντως, μια χαρα κανει για ΕΠΟΠ...

Ευτυχώς δεν βγαίνουν πλέον προκηρύξεις ΕΠΟΠ...γλιτώσαμε από τέτοιους τύπους.

Όχι μεγάλε , στην εποχή μου είχανε βγει αρκετές προκηρύξεις,για το χαραμοφαι άστο,από τα 18 μου δουλεύω συνεχόμενα,εσύ κοίτα τι θα κάνεις,που τον ένα μήνα θέλεις να γίνεις οδηγός φορτηγού ,τον επόμενο στρατιωτικός και μετά από 2 μήνες να χωθείς γενικά στο δημόσιο,νοοτροπία εποχών 90.

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...