Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χρονια τωρα! :eek: Οπως ακριβως και κοινωνιολογους(!..!), στη θεση/αντι για...ψυχολογους :ph34r:
[θα μου πεις βεβαιως, φταινε και οι ιδιοι: που το δεχονται αυτο! Για λιγο καβατζωμα (σχεδον)
ολοι ειναι διατεθειμενοι να παριστανουν σχεδον τα παντα
-κι ο,τι θελει στους αλλους ας γινει]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οκ, το ότι έχουν φαντάρους που δεν έχουν τελειώσει την ιατρική για γιατρούς είναι και αυτό λογικό;

Δεν ξερω αν εχουν αλλαξει δραματικα τα πραγματα σε σχεση με 9-10 χρονια πριν (fuck!) που εκανα τη θητεια μου, αλλα φοιτητης ιατρικης εστω και τελειοφοιτος επαιρνε απευθειας ειδικοτητα νοσηλευτη. Το ιδιο γινοταν και με τους γιατρους που δεν ειχαν περασει ΔΙΚΑΤΣΑ παλιοτερα και ας ειχαν πτυχιο ιατρικης. Μονο οι πτυχιουχοι απο Ελλαδα και οσοι ειχαν περασει ΔΙΚΑΤΣΑ επαιρναν ειδικοτητα γιατρου.

Ως ανειδικευτος τοτε γιατρος, αμεσως μετα το αγροτικο, εκανα μονο υπηρεσιες γιατρου. Σκοπια μονο στην αρχη πριν μου δωσουν την "ειδικοτητα". Απο τα ελαχιστα πτυχια που πραγματικα χρειαζονται οι ενοπλες δυναμεις στους στρατιωτες. Ουσιαστικα βεβαια ενας αχταρμας γραφειοκρατιας και κοροιδιας (απο τη θεωρηση βιβλιαριων, που ημουν θεραπων και ελεγκτης γιατρος, ως τους στρατιωτες που ηθελαν ελευθερο υπηρεσιας για να λουφαρουν και να χωσουν καποιον αλλο). 2 διαγνωσεις θυμαμαι, ενα εμφραγμα σε στελεχος και μια σκωληκοειδιτιδα σε φανταρο, ο υπολοιπος χρονος ηταν χαρτουρα.

Αυτοί που δεν είχαν πτυχίο δεν υπεγραφαν, είτε ο στρ. γιατρός, είτε άλλος φανταρος γιατρός με πτυχίο, σου έλεγαν πήγαινε δίπλα για υπογραφή.

Οι φυσιοθεραπευτες ως τι υπηρετούν; Θυμάμαι κάποιους στο στεπ, αλλά νομίζω τους είχαν για νοσηλευτες.

Γαστρεντεριτιδα δεν σου έτυχε; Είναι από τα πιο συνηθισμένα στο στρατό, ήμουν και εγώ παθών.

Αυτοί που δεν είχαν πτυχίο δεν υπεγραφαν, είτε ο στρ. γιατρός, είτε άλλος φανταρος γιατρός με πτυχίο, σου έλεγαν πήγαινε δίπλα για υπογραφή.

Οι φυσιοθεραπευτες ως τι υπηρετούν; Θυμάμαι κάποιους στο στεπ, αλλά νομίζω τους είχαν για νοσηλευτες.

Γαστρεντεριτιδα δεν σου έτυχε; Είναι από τα πιο συνηθισμένα στο στρατό, ήμουν και εγώ παθών.

Είτε ως φυσιοθεραπευτές (βοηθοί υποθέτω - 414) είτε ως νοσηλευτές

Αρα επισημα δεν ειχαν ειδικοτητα, καταλαβα. Προφανως τους εβαζαν να δουλευουν και ως γιατροι στη λουφα, κατι τετοιο, λογω ελλειψεων και αναγκων.

Γαστρεντεριτιδες και λοιμωξεις αναπνευστικου δεν πιανονται, ειχαμε καθε μερα. Εννοουσα διαγνωσεις που ηταν δυνητικα επικινδυνες καταστασεις, οχι κατι που θα γινοταν καλα απο μονο του κατα 99.9%.

Σήμα Σκηλοφύλακες Με Velcro Ένχρομο ΣΙΜ
:blink:  :shock:  :X  :blink:
Το λιγοτερο τυφλωνεσαι...απο την ορθογραφια του!

Σκυλους-φυλακες, νομιζω ειχε Αεροπορια Στρατου,
(αντι για απλους σκοπανθρωπους) στα ελικοπτερα :ph34r: 

• Like 2

παντως χωρις πλακα, νομιζω το σημα ανηκει στην πολεμικη αεροπορια, η ΠΑ εχει ¨σκυλαδες" με σκυλια για φρουρηση... νομιζω καπου το ειχε πετυχει το ματι μου στην πολυδαιδαλη θητεια μου στην ενδοξη ΠΑ :devil:

• Like 1

παντως χωρις πλακα, νομιζω το σημα ανηκει στην πολεμικη αεροπορια, η ΠΑ εχει ¨σκυλαδες" με σκυλια για φρουρηση... νομιζω καπου το ειχε πετυχει το ματι μου στην πολυδαιδαλη θητεια μου στην ενδοξη ΠΑ :devil:

Και ο Στρατός Ξηράς έχει , η ειδικότητα ονομάζεται Σύνοδος Στρατιωτικού Σκύλου , ο σκύλος παίρνει κανονικά βαθμούς και περνάνε και σχολεία εκπαίδευσης , επίσης σκυλιά έχει και η αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα.
  • Like 1

Σήμα Σκηλοφύλακες Με Velcro Ένχρομο ΣΙΜ

:blink:  :shock:  :X  :blink:

Το λιγοτερο τυφλωνεσαι...απο την ορθογραφια του!

Σκυλους-φυλακες, νομιζω ειχε Αεροπορια Στρατου,

(αντι για απλους σκοπανθρωπους) στα ελικοπτερα :ph34r:

Η ΠΑ έχει σε όλες τις Μονάδες που έχουν Α/Φ.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...