Freakster Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 τι είναι η ειδική; δεν υπάρχει μέχρι δεκαπέντε μέρες αναρρωτική που να μη τρέχει θέμα, ούτε να μου παίρνουν από τις άδειες τις γραφόμενες ούτε τπτ;
De@th L0rd Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Επειδή έχω στραβό διάφραγμα, παίζει να μπορέσω να κάνω τσαμπέ την εγχείρηση στο στρατιωτικό; Υπόψιν δεν έχω ταμείο ασφάλισης.
Pablo_Hasan Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 παιζει, και όσο πιο γρήγορα το κανονίσεις τόσο το καλύτερο. Οι φαντάροι δεν έχουν προτεραιότητα σε τέτοιες επεμβάσεις, μπορεί να σου κλείσουν σε 3, 4 μήνες το ραντεβου...
lary7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 τι είναι η ειδική; δεν υπάρχει μέχρι δεκαπέντε μέρες αναρρωτική που να μη τρέχει θέμα, ούτε να μου παίρνουν από τις άδειες τις γραφόμενες ούτε τπτ; Οι κανονικες αδειες ειναι αλλο πραγμα και δεν τις χανεις. Τωρα εκτος απο κανονικη δικαιουσαι και 12 μερες ειδικη (αναρωτικη-αγροτικη-σπουδαστικη κτλ). Αν πας νοσοκομειο και ο γιατρος σου γραψει 5 μερες αναρωτικη τοτε αυτες μετριουνται απο την ειδικη. Αλλα αμα σε γραψει παραπανω μερες απο τις 12 τοτε ειτε υπηρετουνται, ειτε αφαιρουνται απο την κανονικη ειτε τα μπαλωνεις με καποιο τροπο. Αμα δεν παρεις καθολου αναρρωτικη τοτε μπορεις να παρεις την ειδικη σαν αγροτικη πχ με καποια κολπα που γινονται.
Freakster Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Α μάλιστα, τώρα κατάλαβα Ευχαριστώ Lary Death Lord, ναι στανταράκι, στη μονάδα, παιδί ζήτησε να πάει στο γιατρό, ο γιατρός τον παρέπεμψε στο νοσοκομείο και το προγραμμάτισαν να γίνει σε εναμιση μήνα περίπου.
Pablo_Hasan Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 12 μέρες ειναι για τα 8μηνα για τα 9μηνα ειναι 15, και υπάρχει διαφορά για ποιο λόγο σου δώθηκε αναρρωτική, αν αρρωστήσεις / χτυπήσεις βρισκόμενος σε "διατεταγμένη υπηρεσία" δεν κινδυνευεις να τις υπηρετήσεις, αν συμβεί πχ. εκτός στρατοπέδου τότε μπορεί να σε βαλουν να τις υπηρετήσεις. Στην πράξη το θέμα ειναι στη δικαιοδοσία του διοικητή σου, σε περιπτωση αναρρωτικής το 1ο γραφείο συντάσει το τριπτυχο που αναφέρει τους λόγους και μετά το υπογράφει ο δικας. Αν έχεις κάποιο βύσμα μπορείς να τη βγάλεις καθαρή σε πολλές περιπτώσεις, παράδειγμα ένας τύπος στη μονάδα που ήμουν πήρε 180 μέρες αναρρωτική και υπηρέτησε 1 βδομάδα...
MurderDoII Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 παιδιά τώρα που το θυμήθηκα, τι συνθήματα είχατε στο στρατό ? αυτό που θυμάμαι είναι το: έχω μια αδερφή κουκλίτσα αληθινή την λένε βόρεια Κύπρο* την αγαπώ πολύ, θα πάω ένα πρωί χωρίς διαταγή να πάω να ελευθερώσω την δόλια μου αδερφή, αν τύχει και χαθώ στο δρόμο σκοτωθώ με το αίμα μου να γράψετε Ελλάδα σ'αγαπω *επίσης τα λιγότερο χρησιμοποιημένα: την λένε βόρεια ήπειρο & την λέν'μικρά ασία
De@th L0rd Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μιλούσα τώρα με ένα συμφοιτητή μου που τον έστειλαν ΕΛΔΥΚ. Μου είπε για πολύ χαλαρά πράγματα (αναλόγως τη μονάδα όμως) και το σκέφτομαι γιατί παίρνουν έναν υποτυπώδη μισθό των 250 ευρώ και έχουν και εισητήρια για αεροπλάνο. Αλλά υπάρχουν πολλοί που κάνουν σαν υστερικοί για την Κύπρο.
jason_rethymno Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 παιδιά τώρα που το θυμήθηκα, τι συνθήματα είχατε στο στρατό ? αυτό που θυμάμαι είναι το: έχω μια αδερφή κουκλίτσα αληθινή την λένε βόρεια Κύπρο* την αγαπώ πολύ, θα πάω ένα πρωί χωρίς διαταγή να πάω να ελευθερώσω την δόλια μου αδερφή, αν τύχει και χαθώ στο δρόμο σκοτωθώ με το αίμα μου να γράψετε Ελλάδα σ'αγαπω *επίσης τα λιγότερο χρησιμοποιημένα: την λένε βόρεια ήπειρο & την λέν'μικρά ασία http://www.youtube.com/watch?v=G7bf4_15OMI
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 παιδιά τώρα που το θυμήθηκα, τι συνθήματα είχατε στο στρατό ? αυτό που θυμάμαι είναι το: έχω μια αδερφή κουκλίτσα αληθινή την λένε βόρεια Κύπρο* την αγαπώ πολύ, θα πάω ένα πρωί χωρίς διαταγή να πάω να ελευθερώσω την δόλια μου αδερφή, αν τύχει και χαθώ στο δρόμο σκοτωθώ με το αίμα μου να γράψετε Ελλάδα σ'αγαπω *επίσης τα λιγότερο χρησιμοποιημένα: την λένε βόρεια ήπειρο & την λέν'μικρά ασία Θα αστειεύεσαι που θα θυμάμαι τις σαχλαμάρες του κάθε στρατόκαβλου! Βασικά δεν τα είπα και ποτέ μιας και ακολουθούσα τη μέθοδο ...καραόκε (στην ορκομωσία δε, άλλαξα και λίγο τους στοίχους). Θυμάμαι έναν ανθυπ που είχε κόλλημα με την Μακεδονία και ήθελε συνεχώς το τραγουδάκι αλλά το θεωρούσα τόσο γελοίο που δεν του έκανα ποτέ τη χάρη (ευτυχώς ήταν σχετικά λογικός άνθρωπος και δεν τον πείραζε πολύ).
Timour21 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Θυμάμαι έναν ανθυπ που είχε κόλλημα με την Μακεδονία και ήθελε συνεχώς το τραγουδάκι αλλά το θεωρούσα τόσο γελοίο που δεν του έκανα ποτέ τη χάρη (ευτυχώς ήταν σχετικά λογικός άνθρωπος και δεν τον πείραζε πολύ). Ποιον λες? τον παπαδόπουλο στο χαιδάρι?
mesoxwra25 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 μολις πηρα το χαρτι καταξης με την ωρα μερα στρατοπεδο κτλ... την αλλη βδομαδα παρουσιαζομαι στα γρεβενα,πεζικο. τι ακολουθει? τι αλλο θα χρειαστω εκτος υπομονης και γερα νευρα? καιμια συμβουλη?
status Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Σε όσου παρουσιάζονται αυτές τις ημέρες! http://www.youtube.com/watch?v=6xL8CzmlkMc
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Ποιον λες? τον παπαδόπουλο στο χαιδάρι? όχι, στην Θήβα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις