Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δεν ξέρω πως ήταν τότε, αλλά από το 2011 και μετά που παρακολουθώ, τα 2 χρόνια αναβολής τα παίρνεις απλά λέγοντας ότι δεν είσαι έτοιμος ψυχολογικά να υπηρετήσεις. Λες ότι είσαι αγχωμένος κι ότι ναι ναι θέλω να υπηρετήσω αλλά δεν είμαι ακόμα έτοιμος. Για το παραπάνω όμως μετά τα 2 χρόνια, ναι θέλει περισσότερο κόπο... 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Το οτι θελει επιμονη, καθως αρκετες φορες νοιωθεις σαν να χτυπας τοιχο κανονικα λεμε, το εχω ζησει Απο κει και περα, ο καθενας ας διαχειριστει οπως νομιζει καλυτερα (!?!) τη θητεια του, οπως και τη ζωη του[Αν γυριζα το χρονο πισω, θα δεχομουν τοτε τη 2ετη ψυχαναβολη, οχι για τη ταλαιπωρια του Ε.Σ., σιγα τοσπουδαιο, τους τη χαριζω! Αλλα για τα (πολλα) χρηματα, που η υποθεση Στρατος μου κοστισε δυστυχως]
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Πόσο πιο εύκολα από 2-3 ώρες ήθελες να ξεμπερδεύεις?
TheDevilMayCare Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Ας αφησουμε εμενα/τα δικα μου απεξω! Το τελικο i5μα για να μην ειναι παιδεμα θελει σωστες διαδικασιες-προετοιμασια,2-3 ωρες μπορει να ειναι απλως/μονο οι..ωρες αναμονης: μεχρι να ερθει η δικη σου σειρα να μπεις μεσα στην επιτροπη Ενδεχομενως, στο πλαισιο προετοιμασιας(!), βοηθα καποιος να παρακολουθησει εστω τη φαση μιας ημερας επιτροπης*,για να του λυθουν αποριες, να χαλαρωσει, κλπ -οχι πως ειναι απαραιτητως "κακο" να φαινοταν αγχωμενος, οταν ερθει ηωρα και της δικης του παραστασης -> αναλογως/εξαρταται παντοτε κι απο το ψυχοεργο(!) που θα υποδυθει ο ηθοποιος! * το βασικοτερο: πρεπει να γνωριζεις την ημερα και...πηγαινεις, ευκολα-δυσκολα ok, θα μπεις-φθασεις μεχρι εκει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 2-3 ώρες ανέφερα για τις αναβολές των 2 επιπλέον ετών. Για ι5 είπα θέλει παραπάνω κόπο...
PC_MAGAS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Ιδέα γιατί δεν βγάζετε κανα βιβλιαράκι μπας και πάρετε κανα φραγκάκι;
Pablo_Hasan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Ντοκιμαντέρ πρέπει να γυριστεί, στρατός και βιβλία είναι ασυμβιβαστα 2
TheDevilMayCare Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Ιδέα γιατί δεν βγάζετε κανα βιβλιαράκι μπας και πάρετε κανα φραγκάκι; Μεταξυ αλλων, γιατι ηδη μας εχουν τριπλοπρολαβει(!!!) αλλοι
georgeboo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα, στο site πλεον μου εμφανιζει οτι δεν εχω επιλεγει για καταταξη στην εσσο που ακολουθει, ενω μου ειχε εμφανισει οτι θα μπω Ιανουαριο....ειναι φυσιολογικο;
jason97 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 ξερει κανενας περισσοτερα για τενεφ και στρατονομια?
opcorsa Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 ξερει κανενας περισσοτερα για τενεφ και στρατονομια? κυκλοφορους φημες οτι ο jason εχει αντεξει 4 μερες να μην δημοσιευσει στο τοπικ του στρατου... τα ΜΜΕ δεν εχουν λαβει ακομα επισημη τοποθετηση :devil: :devil: 3
PC_MAGAS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Μεταξυ αλλων, γιατι ηδη μας εχουν τριπλοπρολαβει(!!!) αλλοι Κυκλοφορεί το "1000+1 τρόποι να γλιτώσετε το χακί";
fotaras13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 ξερει κανενας περισσοτερα για τενεφ και στρατονομια? Τι θες να μαθεις δλδ; Εχουν εκπαιδευση δυσκολη σχετικά ειδικα τενεφ εισαι τεντα το μονο θετικο οτι ειναι αμεταθετο στον Ασπροπυργο...
TheDevilMayCare Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Ναι, υπηρξαν τουλαχιστον 3 κανονικοτατα βιβλι(αρακι)α, τα οποια εδιναν ενδιαφερουσες πληροφοριες,μεταξυ αυτων και πως βγαινεις στανταρ I4 [ ], αναφερονται ομως, κυριως στην υπηρετησιμη θητεια.Και "Οδηγος Απαλλαγης"(!..!), υπηρξε μεν, αλλα μην φανταστεις ενα επισημο βιβλιο, με αριθμο ISBN
fotaras13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δεν ξέρω πως ήταν τότε, αλλά από το 2011 και μετά που παρακολουθώ, τα 2 χρόνια αναβολής τα παίρνεις απλά λέγοντας ότι δεν είσαι έτοιμος ψυχολογικά να υπηρετήσεις. Λες ότι είσαι αγχωμένος κι ότι ναι ναι θέλω να υπηρετήσω αλλά δεν είμαι ακόμα έτοιμος. Για το παραπάνω όμως μετά τα 2 χρόνια, ναι θέλει περισσότερο κόπο... Βασικά εγώ καταλαβα οτι και χακι να σε ντυσουν μετα απο 2 χρονια αναβολης αν δεν σε βγάλουνε 5αρι κανεις το εξης: Μπαινεις προκαταταξη, εισαι εντελως χυμα και δεν υπακους ευκολα πουλωντας τρελα. Με μαθηματικη ακριβεια 1-2 εβδομαδων μαξ θα σε διώξουν αυτοί και θα σε στείλουν επιτροπή.... Ειχα τετοια περιπτωση και πριν αρκετα χρονια... Δεν ξέρω τι ίσχυε πριν 5-10-15 χρόνια αλλά τώρα πια όποιος πραγματικά δεν θέλει δεν υπηρετεί... Απλα οι περισσότεροι το έχουν σαν κάτι εύκολο να πανε στην επιτροπη και να πουνε οτι δεν θελουν να υπηρετησουν, άλλοι κολλάνε, άλλοι δεν ξέρουν τι να πουν.. Πρεπει να τους πεισεις οτι δεν κανεις για στρατο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις