Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξεκίνα με Ράμπο 1.

Αν τα καταφέρεις πας σε Ράμπο 2.

Αν δεν κοπείς εκεί πας σε Ράμπο 3.

Και για τους κορυφαίους κάθε σειράς υπάρχει και το Ράμπο 4.

Φήμες λένε πως μόνο δύο άτομα κάθε σειράς τα καταφέρνουν να επιβιώσουν το Ράμπο 4.

Στα υπόγεια των ειδ. δυνάμεων λέγεται οτι υπάρχει και Ράμπο 5 αλλά κανείς δεν επιβίωσε απ' αυτό, ούτε ο ίδιος ο συγγραφέας για να διηγηθεί γι αυτό!! :o :P :lol:

και τη ακριβως μαθαινουν?

Πολλά και διάφορα.

Κατ' αρχήν επιβίωση στο βουνό, μαθαίνουν επίσης να επιχειρούν σε βουνά λόγω του σημαντικού ανάγλυφου της χώρας και με δεδομένο πως στρατηγικοί στόχοι βρίσκονται σχεδόν πάντα υπο την κάλυψη βουνών(ραντάρ κλπ).

Τώρα απο 'κει και πέρα, παίζουν πολλές λεπτομέρειες που τι να εξιστορούμε εδώ... (μαθαίνουν ας πούμε πως να κάνουν έρπιν με το μαχαίρι στο στόμα :mrgreen: :P )

Δημοσ.

Δηλαδη Ιασωνα αν δεν περασεις στις πανελληνιες θελεις να γινεις ντε και καλα κομαντο; Απλη θητεια δεν παιζει;

Η απλή θητεία δεν δίνει μόρια , μη ξεχνάς το όνειρο του Ιάσωνα είναι να μπει στο Δημόσιο ασχέτως που οι εποχές των προκηρύξεων έχουν τελειώσει , ο Ιάσωνας θα το παλέψει :P
  • Like 6
Δημοσ.

Καλησπερα,ξερει κανεις τι παιζει μετα τις 2 απαλλαγες για ψυχολογικους λογους?Απο οτι εχω ακουσει(ο καθενας λεει τα δικα του) και εχω διαβασει(επισης αρες μαρες)την απαλλαγη στην δινουν μετα απο πολυ τραβηγμα και οτι μπορει να σε βαλουν κανα ι3 αοπλο-ι4.

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλησπερα,ξερει κανεις τι παιζει μετα τις 2 απαλλαγες για ψυχολογικους λογους?Απο οτι εχω ακουσει(ο καθενας λεει τα δικα του) και εχω διαβασει(επισης αρες μαρες)την απαλλαγη στην δινουν μετα απο πολυ τραβηγμα και οτι μπορει να σε βαλουν κανα ι3 αοπλο-ι4.

Σε σχέση με τις 2 πρώτες είναι περισσότερο τράβηγμα προφανώς, αλλά όχι και τόσο δύσκολο όσο νομίζεις. Αν το θες, λογικά θα το πάρεις...

Δημοσ.

Ποιος είπε για μόρια εγώ λέω απο εκπαίδευση

περίπου σε 30 μηνύματα σου το εχεις αναφέρει, τι εκπαίδευση θέλεις να κανείς σε 9 μηνες; 1 μήνας είναι κεντρο δεν κανείς τίποτα , 1 μήνας είναι οι άδειες , τις μισές μέρες της εβδομάδας θα είσαι εξοδουχος , για να γίνει σωστή εκπαίδευση με ασκήσεις κτλπ θέλει χρήμα και δεν υπάρχει σάλιο.
  • Like 2
Δημοσ.

Ειναι μονιμοι. Προφανως και πρεπει να τους εκπαιδευσεις, εν αντιθεσει με τον καθε 19χρονο σπυριαρη που θελει να την δει Τζον Ραμπο ενω εσυ τον θες για χαμαλη. Επισης οι μονιμοι ειναι πολυ πολυ λιγοτεροι...

Δημοσ.

Και για τους μόνιμους πως τα βρίσκουν?

Εδω περνούν για τα ουκ για θητεία τωρα

Και που πηγαίνουν και το βγαζουν οσοι καταφέρνουν το σχολείο για ΟΥΚ κερδίζουν κάτι νομίζεις; αναλώσιμοι είναι, οι μόνιμοι είναι άλλη ιστορία , ο μόνιμος ειτε το θέλει είτε όχι μερικά σχολεία τα περνάει υποχρεωτικά , είναι κομματι της σταδιοδρομίας του.
  • Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να σε βγάλουν Ι4 αλλά μπορείς να κάνεις ενστάσεις μέχρι να πάρεις την απαλλαγή.

Δεν είναι φυλακή ο στρατός, αν δεν θες δεν πας, θέλουν να σε ταλαιπωρησουν, αλλά σε σχέση με την ταλαιπωρία της θητείας δεν είναι τίποτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...