TheDevilMayCare Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Αφενος, δεν συστηνω σε κανεναν να παραστει στη...δικη του διχως δικηγορο,κι αφεδυου ειχα αποφασισει να μη παραστω καθολου = μονο συνηγορος μου γιατι αντιλαμβανομουν πως -οπως ημουν τοτε- πολυ χλωμο να μπορουσα νασυγκατησω το θυμικο μου εκει -και σιγουρα δεν θα ηταν καλο σεναριο αυτο Κι οπως χαρακτηριστικα ειχα αναφερει, στο φιλο που εδωσε μαχη για την υπερασπιση μου:<να ερθω, μα αν μου ξεφυγει-πω, κατι σε στυλ: "βρε δεν γαμιεστε, με κανα Τουρκο?> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Ρε αγορι μου ιασωνα τι παραπάνω ψάχνεις για τον στρατό κ ποτε τελιωσες αφου φετος δινεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Ρε αγορι μου ιασωνα τι παραπάνω ψάχνεις για τον στρατό κ ποτε τελιωσες αφου φετος δινεις Αν δεν περάσω να πάω στρατό πρώτα Ποιος είπε ότι τελείωσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 με 1.73 μονο λατζα φιλε... φιλικα... ολα τα αλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε... και ξαναλεω, δεν λεει καρακολι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 με 1.73 μονο λατζα φιλε... φιλικα... ολα τα αλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε... και ξαναλεω, δεν λεει καρακολι... γιατι αμα δεν εχουν ατομα δεν μπορουν να παρουν και ποιο κοντους? http://policenet.gr/article/%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D στο κεεμ μπορεις να βγαλεις και αδεια για χεριστης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 με 1.73 μονο λατζα φιλε... φιλικα... ολα τα αλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε... και ξαναλεω, δεν λεει καρακολι... Και ξαναλεμε, λεγε μονο για ΝτακοτΑεροπορια Στο ΣεΞ ειναι (μεγιστη) καβατζα η Στρατονομια Και απο τις λιγες, οπου μπορεις να καταληξεις και διχως βυσμα... Πηζεις λιγο παραπανω στην εκπαιδευση, αλλα μετα αρχονταρικι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zein Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Αφενος, δεν συστηνω σε κανεναν να παραστει στη...δικη του διχως δικηγορο, κι αφεδυου ειχα αποφασισει να μη παραστω καθολου = μονο συνηγορος μου γιατι αντιλαμβανομουν πως -οπως ημουν τοτε- πολυ χλωμο να μπορουσα να συγκατησω το θυμικο μου εκει -και σιγουρα δεν θα ηταν καλο σεναριο αυτο Κι οπως χαρακτηριστικα ειχα αναφερει, στο φιλο που εδωσε μαχη για την υπερασπιση μου:<να ερθω, μα αν μου ξεφυγει-πω, κατι σε στυλ: "βρε δεν γαμιεστε, με κανα Τουρκο?> Go on... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Εδώ έλεγα στην αρχή για ειδικές δυνάμεις αλλά δεν τα παω καλά με τα αθλήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Έχεις κάνει ένα εκατομμύριο ερωτήσεις για κάτι τόσο άχρηστο και ματαιο 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Έχεις κάνει ένα εκατομμύριο ερωτήσεις για κάτι τόσο άχρηστο και ματαιο ενταξει πως κανεις ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Και ξαναλεμε, λεγε μονο για ΝτακοτΑεροπορια Στο ΣεΞ ειναι (μεγιστη) καβατζα η Στρατονομια Και απο τις λιγες, οπου μπορεις να καταληξεις και διχως βυσμα... Πηζεις λιγο παραπανω στην εκπαιδευση, αλλα μετα αρχονταρικι! το ιδιο κ αεροπορια, αναφορικα με την τελευταια προταση... αλλωστε μαζι εκπαιδευονται ολοι... απλα γινεσαι ρουφιανος, και δεν αποκτας παρεα με συφανταρα... γιαυτο ειπα δεν λεει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Πχ στο κεσν εκπαιδευονται και αερονομοι και ναυτονομοι? Γιατί την αναφέρεις μέγιστη καβατζα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Πχ στο κεσν εκπαιδευονται και αερονομοι και ναυτονομοι? Γιατί την αναφέρεις μέγιστη καβατζα? ναι.. απλα εισαι πιο κυριλε φανταρος... δεν βαρας σκοπιες, και δεν κανεις αγγαρειες... απλα εχει το μειονεκτημα που ανεφερα παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Γιατί είναι υποχρεωτικό να ρουφιανεψεις? Δεν κάνεις σκοπιές και αγγαρείες γενικά η πρέπει να γίνεις δεκανεας?και ποιος τις κανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Γιατί είναι υποχρεωτικό να ρουφιανεψεις? Δεν κάνεις σκοπιές και αγγαρείες γενικά η πρέπει να γίνεις δεκανεας?και ποιος τις κανει? πολλα ρωτας για τοσο νεος :devil: :devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις