sargio01 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 τωρα δεν κανουν 5? αναλογα και την ειδικοτητα κανεις και περισσοτερα?πχ τεχνιτης αλεξιπτωτιστων κανει η περνει τιμητικα μπερε και πουλαδα? Όχι τεχνίτης, συσκευαστής και δεν ξέρω! Λογικά παιδιά που κάνουν τη θητεία τους δε θα 'ναι; (δεν είχε περάσει ποτέ απ' το μυαλό μου οτι μπορεί να 'ναι πολιτικό προσωπικό...) Κατά τα άλλα, πέντε είναι της σχολής και είναι το όριο για την απονομή της πουλάδας. Μετά κάνουν σε κάθε συντήρηση 2 ή 3 άλματα. Στο 9μηνο που 'ναι πλέον θα προλαβαίνουν μια συντήρηση αν ισχύουν ακόμα οι χρόνοι του 18μηνου. Δηλαδή βγαίνουν 7 ή 8 άλματα. Υ.Γ. Πάντως τιμητικά δεν παίρνει κανείς πράσινο μπερέ και πουλάδα(αυτό έλειπε! ) Άντε το πολύ πολύ να παίρνουν το χαρακτηριστικό μπλέ τζόκευ της σχολής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Είναι τα άλματα που κάνουν οι αλεξιπτωτιστές(έφεδροι και μόνιμοι) αφού αποφοιτήσουν απο τη ΣΧΑΛ. Οργανώνονται ανα διαστήματα(έξι μήνες αν θυμάμαι καλά στο 18μηνο) και είναι ανεξάρτητα απο την τακτική εκπαίδευση η οποία δεν συμπεριλαμβάνει άλματα ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται ταυτόχρονα και για τους αλεξιπτωτιστές και για τους ΟΥΚάδες. Η κάθε πτώση κοστοστολογείται ανεξάρτητα απο τον μηνιαίο μισθό και είναι πολύ καλό το ποσό για τα μέτρα του οπλίτη(~1000€ σε σημερινά(?)). Αυτοί που είχαν ειδικότητα ανιχνευτή, ήταν κι αυτοί που έβγαζαν ΤΑ τρελά φράγκα! Αρκεί να σου πω πως ενώ οι αλεξιπτωτιστές με οποιαδήποτε άλλη ειδικότητα έκαναν μέχρι το πολύ 11 με 12 πτώσεις στη θητεία τους(στο 18μηνο μαζί με της σχολής), οι ανιχνευτές έφταναν τα 30 με 40! Εννοείται δεν τους μίλαγε κανείς, θεωρούνταν υπερμάχιμοι( ) και είχαν αστέρι στην πουλάδα. ειδικότητα ανιχνευτή τη ειναι? την περνουν μονιμοι η οσοι κανουν θητεια? καμια αλλοι πληροφορια για τενεφ εχουμε?ειναι αμεταθετο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Είναι ο στρατιώτης που μαζί με άλλα άτομα της ίδιας ειδικότητας συνθέτουν μια ομάδα αναγνωρίσεων. Ο ρόλος μιας τέτοιας ομάδας είναι να προπορεύεται του υπόλοιπου λόχου ώστε να διασταυρώνει οτι οι πληροφορίες για το δρομολόγιο και τον στόχο ισχύουν και δεν έχουν αλλάξει στο διάστημα απο τη συλλογή των πληροφοριώνμέχρι την επιχείρηση. Όταν η θητεία ήταν 18μηνη την έπαιρναν και έφεδροι, τώρα στο 9μηνο δεν ξέρω... Όλα αυτά που σου 'χω πεί είναι για τους αλεξιπτωτιστές καταδρομείς δεν ξέρω τι παίζει με το ΤΕΝΕΦ, μόνο οτι είναι αερομεταφερόμενη ταξιαρχία του πεζικού(την ΣΧΑΛ την βγάζουν στο πλαίσιο της εγκατάληψης του αεροσκάφους). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Αερομεταφερουμενοι ειναι αλλο που βρισκεται στις σερρες Περνουν δυο πουλαδες μια αλεξιπτωτιστη και ριπτη? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Υπαρχει καμια περιπτωση ενω εχω δηλωσει στρατο ξηρας στο περιοδευων και στο κεντρο να δηλωσω στρατονομια να με πανε αερονομια η ναυτονομια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Υπαρχει καμια περιπτωση ενω εχω δηλωσει στρατο ξηρας στο περιοδευων και στο κεντρο να δηλωσω στρατονομια να με πανε αερονομια η ναυτονομια? ακυρο. αρχικα τι υψος εχεις και τι Ι θα σε βγαλουν? μην μας δεν λεει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Υψος 1,73 την τελευταια φορα που μετρηθηκα Ι δεν ξερω επειδη εχω καποια δυσκολια οταν βλεπω και δεν ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Για στρατονομος αν εισαι μονο 1.73 δυσκολα επιλεγεσαι, υπαρχουν ομως 2 εξαιρεσεις,και θα τις γραψω εδω οχι για εσενα, γιατι μπορει να το διαβασουν αλλοι ενδιαφερομενοι:1) Δικηγοροι-Νομικοι (χρειαζονται τρελα, για πρακτικους λογους = συνταξης εγγραφων)2) Γυμναστες (με την εννοια οτι, θελουν νεους με θεωρουμενη καλη φυσικη κατασταση) Αν λοιπον, καποιος καιγεται να...καρακολεψει/επιλεγει στρατονομια, μπορει να δηλωσει..το 2! Θεωρητικως και 1, ομως αυτο στην πορεια λογικα θα φανει, πως δηλωθηκε ψεμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Ε καλα δεν ειπα για τσολιας Γυμναστες δεν θελει απο τεφαα? Φυσικη κατασταση δεν εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Ουφ! Εχεις την εντυπωση, πως ελεγχουν περισσοτερα? Στο στρατο, εκτος απο το οτι εισαι ο,τι σε δηλωσουν εκεινοι,αρκετες φορες εισαι καταρχην κι ο,τι εσυ επιλεξεις να τους δηλωσεις, ειδικα αν δεν τιθεται ζητημα ζωης η θανατου(..!)Δηλαδη δε σε παιρνει -οχι σε βαθος χρονου τουλαχιστον!- να δηλωσεις ξερωγω ψυχιατρος και να μην εισαι, ενταξει? Αλλα το να δηλωσεις γυμναστης ωστε να επιλεγεις στρατονομια, η επαγγελματιας οδηγος η μαγειρας για να βρεθειςστο ΣΕΜ (ΚΕΕΜ), ειναι κατι που γινεται -σαφως παιρνοντας το προσωπικο ρισκο*- ομως ειδικα εαν δεν εχεις βυσμα,το αμεσως επομενο που διαθετεις (η δεν εχεις)- ειναι το...θρασσος σου: να χρησιμοποιησεις -προσεκτικα!- ενα ψεμα *Υπαρχουν "ιδιοτητες" που σε τοποθετουν, τρελα ομως καλυτερα, απο γενικα αβυσματωτα στα Τεθωρακισμενα η στοΠεζικο στου βοδιου το κερατο... Ενω και μονο η διαφορα Οπλα # Σωματα ειναι μεγαλη! Δε θα ηθικολογησω εδω περιτου να μην πει κανεις ψεματα, ο καθενας ας κρινει για τον εαυτο του πως θα διαχειριστει τη θητεια οπως & τη ζωη του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Αυτα τα δηλωνεις στο κεντρο η στο περιοδευων? Κεεμ,τεθωρακισμενα τη πιθανότητες υπάρχουν να πας? Να δηλώσει ο άλλος γυμναστής και να είναι 200 κιλά δεν βλέπουν αυτοί? Άμα είναι για κεεμ λέω να δοκιμάσω για τενεφ αλλιώς στρατονομια λέω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Μη το ζαλιζουμε ομως.. Εστω για να καταλαβεις, οταν ρωτηθηκα στο ΚΕΝ, ειπα οτι ημουν: καθηγητης σε εργαστηριο ελευθερων σπουδων(και πραγματι ηταν μια προσφατη μου εργασια/ιδιοτητα τοτε) και ο αλλος απεναντι μου -αναθεμα το τι αντιληφθηκε(..?)- παντως σημειωσε:Kαθηγητης πληροφορικης!! Αυτο το ειδα αργοτερα: προφανως δεν διαβαζα τι εγραφε.. Παντως δεν "παραπονιεμαι", γιατι η καραμπολανα θεωρουμαι..καθηγητης πληροφορικης, με βοηθησε (παρα) πολυ! Και οχι, δεν μου ζητησε κανεις σε ολη τη θητεια μου, ουτε μισο πτυχιο *υποψιν οτι, τη λεξη "πληροφορικη", ουδεποτε την ανεφερα εκει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Και που υπηρέτησες? Έχω τελειώσει τεχνικός εφαρμογών λογισμικού από επαλ βοηθάει σε κάτι? Άμα το ανακαλυπταν δεν θα ήσουν σε δύσκολη θέση για ψευδή στοιχεία και σε θα σε πέρναγαν στρατοδικείο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Ποια ψευδη στοιχεια...πλακα κανεις? Μηπως τους εκανα δηλωση Ν.105?Η μηπως μου εδειξε καν, τι εγραψε ο μπαγλαμας και τα υπεγραψα αυτα? Στρατοδικεια περασα 2 (αλλα γι' αλλους λογους!) και παντως,αν εξαιρεσεις τα δικαστικα εξοδα, δεν τα μετανιωνω, καθολου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Γιατί όποιος περνάει στρατοδικείο πληρώνει δικαστικά έξοδα? Και πρέπει να διορίσει δικηγόρο όπως κάνουν στα κανονικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις