tritonas00 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Ναι δεν λεω ακουγεται συχνα αυτο απλα τωρα λενε οτι θα μπει και κοσμος που δεν ειχε χωρεσει στην 313. Sent from my LG-P500 using Tapatalk και στην 314 θα μπει κοσμος που δεν χωρεσε στην 313 :P
devill0 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 και επιπλέον live cd ή usb Linux ! icecast jack idjc apodio* dynebolic puredyne streambox θα χρειαστούν και στον angmar για τις εκπομπές, κάθε πέμπτης μετά την νυχτερινή! και ψυχραιμία ρώτα τον τρίτωνα πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός! καλό Σαββατο κύριακο *βαρύ πυροβολικό για streaming . δε θα τη παλεψω 8 μηνες χωρις linux..... :devil:
angmar Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Μπέντζαμιν Μπάττον!
kazak-hool Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 παιδια κυκλοφορει μπολικη ραδιοαρβυλα.... γιατο μονο οτι βλεπεις με τα ιδια σου τα ματια
devill0 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Πηγα προχτες και αγορασα: Εχουμε και λεμε: ..... Σλιπινγκ Μπαγκ ..... Σλιπινγκ Μπαγκ γιατί αν επιτρέπετε...???
Tenshi Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Σλιπινγκ Μπαγκ γιατί αν επιτρέπετε...??? -Γιατι αν έχεις αλλεργία στην σκόνη και κάνεις το αστείο να πέσεις στο κρεβάτι,next stop: αναρρωτήριο παρέα με αντισταμινικά -Γιατι οι κοριοί θα δυσκολευτούν λίγο περισσότερο να σε φάνε (Resistance is futile...) -Γιατι αυτά που παρέχει ο στρατός (αααν παρέχει) για την διαβίωση στην φύση - κοινώς σκηνάκια- βρωμάνε και ζέχνουν! Τέλος,οσοι ταξιδέψουν προς νησιά ανατολικού Αιγαίου για την μονάδα θα έχουν κάπου να ακουμπήσουν το σαρκίο τους και να κοιμηθούν. 16 ώρες στις αεροπορικές θέσεις δέν παλεύεται!
anthony_88 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Ασε που με το σλιπινγκ μπαγκ δε θα στρωνεις παρα μονο θα ισιωνεις το κρεβατι σου το πρωι, γλυτωνοντας μια μιξη χρονου υπνου, ξυρισματος και προετοιμασιας.
devill0 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 -Γιατι αν έχεις αλλεργία στην σκόνη και κάνεις το αστείο να πέσεις στο κρεβάτι,next stop: αναρρωτήριο παρέα με αντισταμινικά -Γιατι οι κοριοί θα δυσκολευτούν λίγο περισσότερο να σε φάνε (Resistance is futile...) -Γιατι αυτά που παρέχει ο στρατός (αααν παρέχει) για την διαβίωση στην φύση - κοινώς σκηνάκια- βρωμάνε και ζέχνουν! Τέλος,οσοι ταξιδέψουν προς νησιά ανατολικού Αιγαίου για την μονάδα θα έχουν κάπου να ακουμπήσουν το σαρκίο τους και να κοιμηθούν. 16 ώρες στις αεροπορικές θέσεις δέν παλεύεται! οκ....κατάλαβα τη χρησιμοτητα του...
EyeofOne Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 προσοχή μόνο γιατί σε μερικά κέντρα δεν επιτρέπονται οι υπνόσακοι ή τουλάχιστον δεν πρέπει να σε δούν να τους χρησιμοποιείς οπότε κάθε πρωί τους μαζεύουμε και τους κρύβουμε.
status Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Τέλος,οσοι ταξιδέψουν προς νησιά ανατολικού Αιγαίου για την μονάδα θα έχουν κάπου να ακουμπήσουν το σαρκίο τους και να κοιμηθούν. 16 ώρες στις αεροπορικές θέσεις δέν παλεύεται! Τι λες ρε, εμείς όταν είχαμε φύγει από ρέθυμνο για αθήνα και μετά δωδεκάνησα και στις δύο διαδρομές είχαμε καμπίνες. 14 ώρες ύπνου και μείωση η θητεία σου λέω:Ρ
Kasrith Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 14 ώρες ύπνου και μείωση η θητεία σου λέω:Ρ Να πως φαίνονται τα φίδια :ρ
status Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Να πως φαίνονται τα φίδια :ρ Δεν φταίω εγώ, ο ύπνος με πήρε, ειλικρινά, προσπάθησα να αντισταθώ..αλλά ξέρεις:Ρ
Freakster Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 αν πάω τώρα 401 και μου γράψουν αναρρωτική; αυτές οι μέρες θα είναι υπηρετ(.. δε ξέρω, ί; )σημες;
lary7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 αν πάω τώρα 401 και μου γράψουν αναρρωτική; αυτές οι μέρες θα είναι υπηρετ(.. δε ξέρω, ί; )σημες; Αμα δεν εχεις υπολοιπο ειδικης τοτε ναι ειναι υπηρετησιμες, αλλοιως μετρανε σαν ειδικη( οι μερες νοσηλειας δεν μετρανε νομιζω, μονο οι μερες αναρρωτικης).
Προτεινόμενες αναρτήσεις