Dare-Devil Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μου ήρθε μετάθεση για ΑΣΔΕΝ. Ξέρει κανένας τι παίζει εκει; Αοπλος είμαι.
panosno1com Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Ασχετο. Κινητο με κάμερα επιτρέπεται πια; ε λογικα οχι , απλα το χεις κρυμμενο πανω σου και δεν το εμφανιζεις του στυλ : 1
PC_MAGAS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 ε λογικα οχι , απλα το χεις κρυμμενο πανω σου και δεν το εμφανιζεις του στυλ : Did someone said Leledotsepi?
dionisis1925 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μου ήρθε μετάθεση για ΑΣΔΕΝ. Ξέρει κανένας τι παίζει εκει; Αοπλος είμαι. Τυχαία μετάθεση στην ΑΣΔΕΝ λίγο χλωμό λεβέντη,ρώτα εκείνον που σε έφτιαξε 3
logistoulis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Το μόνο πρόβλημα με τα στρατηγεια είναι να μη σε χωσουν τα μεγαλύτερα από σένα βύσματα που δε θα πατανε ποτέ κι εσύ θα κάνεις τουλάχιστον 4 μέσα 2
opcorsa Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μου ήρθε μετάθεση για ΑΣΔΕΝ. Ξέρει κανένας τι παίζει εκει; Αοπλος είμαι. ρωτα το βυσμα σου γιωτομπαλο 1
Fulgore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 H ΑΣΔΕΝ Τι ρόλο υποτίθετε ότι βαρά; Να το πουμε χοντρικα οτι ειναι ενα κτιριο που ειναι μαζεμενοι αρκετοι με μερικους απο τους υψηλοτερους βαθμους ιεραρχικα στο στρατο Δεν ειναι αλλωστε τυχαια τα αρχικα απο που προκυπτουν. Ανωτάτη Στρατιωτική Διοίκηση Εσωτερικού και Νήσων
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Φιδοφωλια και φαντάρους αλλά κυρίως για στελέχη... 2
eidikos33 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μου ήρθε μετάθεση για ΑΣΔΕΝ. Ξέρει κανένας τι παίζει εκει; Αοπλος είμαι. γιατι δεν ρωτας το βυσμα σου? 3
TheDevilMayCare Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 ΑΣΔΕΝ και ΑΣΔΥΣ, αλλοτε μπορουσαν να δωθουν τελικη μεταθεση επισης/καισε οσους ειχαν μαζεψει τα φουλ μορια απο παραμεθωριο και ερχοντουσαν ετσι@ φρουρα Αττικης -διχως να μεσολαβησει απαραιτητως εξτρα "βυσματικο" Απο κει και περα, Αοπλος @ Αθηνα => η θητεια (σου σχεδον)...ετελειωσε!
Dare-Devil Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 γιατι δεν ρωτας το βυσμα σου? Υπάρχει και η κατ εξαίρεση μετάθεση... απολυομαι σε λιγότερο από 3 μήνες. 9μηνος
Προτεινόμενες αναρτήσεις