opcorsa Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Ήμαρτον ρε γαμώτο,δεν γίνεται να αυξηθεί η θητεία μέσα σε μια μέρα,μην κάθεστε και ακούτε τον κάθε παπάτζα. κι εγω το εχω ακουσει απο "επισημα-ημι επισημα " χειλη, γιαυτο ρωτησα τον φιλο... οτι θελουν ατομα να τους κανουν θεληματα οσο γινεται παραπανω ειναι γεγονος παντως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Τι είναι δηλαδή για εσένα επίσημα χείλη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raikkonen86 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Παιδια η θητεια εγινε 12μηνο/? Το εβλεπα εδω αλλα λεω ραδιο αρβυλα αλλα μου το ειπε και ενα παιδι που ειναι φανταρος τωρα. Μπαινει ο αδερφος μου την Τριτη. Χαζομαρες φυσικα. Η θητεια στο ναυτικο και την αεροπορια ειναι ετσι κι αλλιως 12 μηνες. Αμα ειναι να γινει 12 και στον στρατο ξηρας θα το καταλαβεις μην ανγχωνεσαι. Ολη η Ελλαδα για αυτο θα μιλαει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 και εμενα μου το ειπαν αυτο που μπαινω γεναρη παιδια που ειναι τωρα μεσα οτι μπορει να γινει 12μηνη η θητεια παλι και σε στρατο ξηρας, αλλα εφωσον δεν εχει βγει επισημα τίποτα δεν ασχολουμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Ολη η Ελλαδα για αυτο θα μιλαει... Αυτο. Το google εχει γεμισει απο ποστ του 2012 απο σκατομπλογκ του καθε πικραμενου και τοτε μονο γιναν συζητησεις ποτε δεν εγινε κατι επίσημο.Φαντασου αν οντως γινει 12μηνη θητεια τι θα γινει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Kαι εγώ άκουσα κάτι περί αυξησης της θητείας σε 12μηνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Πείτε όμως και τις πηγές σας Αν την αυξήσουν θα καταργηθεί μια ώρα αρχιτερα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Καλά αυτό το ακούμε χρόνια τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Πείτε όμως και τις πηγές σας Καlol 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotaras13 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Ήμαρτον ρε γαμώτο,δεν γίνεται να αυξηθεί η θητεία μέσα σε μια μέρα,μην κάθεστε και ακούτε τον κάθε παπάτζα. Από τη μία οι παπάτζες και από την άλλη αυτοί που χάβουνε αμάσητα ότι αυξήθηκε η θητεία μεσημέρι Κυριακής... Εντωμεταξύ και να περάσει αυτό το πράγμα (που δεν πρόκειτε) θα ισχύσει για τις επόμενες ΕΣΣΟ δλδ από Γενάρη και μετά... Οπότε τσάμπα το άγχος... Μην πιστεύετε κανέναν για το οτιδήποτε στο στρατό! Η παπάτζα αυτή ακούγεται σε κάθε ΕΣΣΟ από το 2009-10 που έγινε 9μηνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
censOred Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Κανα βιβλιο/εφημεριδα μπορουμε να εχουμε στο κεντρο ή θα μας το παρουν? Εγώ λεω να παρω μαζι μου το for whom the bell tolls Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 http://police-voice.blogspot.gr/2016/11/10_6.html?spref=fb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Αυτός πρέπει να δίνει προγνωστικά για το στοίχημα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δήλωση βόμβα απο μέλος του insomnia! O χρήστης j0hnn1e δηλώνει οτι στα επόμενα 100 χρόνια, μπορεί να επικοινωνήσουμε με εξωγήινο πολιτισμό. Legit as fuck. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Aυτα -περιπου- ελεγε και το 2009 με 2010 που τον είχα ταξμαν στη Σαμο !(συν οτι μερικοι ειμαστε εκτροφείς φαβορίτας και θα πρεπει να επιληφθουμε της καταστασεως). Ωραιος τυπος απο κοντα φιλικος και χαμογελαστος και λιγο troll face Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις