Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δε βαριεσαι ουτε μηνας δεν ειναι θα περασει.Απο ειδικοτητες τι παιζει?Ακουσα μερικες δεν εχουν εκπαιδευση και πας κατευθειαν στη μοναδα.Ποιες ειναι αυτες?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δε βαριεσαι ουτε μηνας δεν ειναι θα περασει.Απο ειδικοτητες τι παιζει?Ακουσα μερικες δεν εχουν εκπαιδευση και πας κατευθειαν στη μοναδα.Ποιες ειναι αυτες?

ΔΙΜΕ αλλα κυριως την περνουν αοπλοι, ΟΔΗΓΟΣ την οποια μπορεις να κυνηγησεις(οι μισοι και παραπανω θα γινετε οδηγοι) και αρκετες αλλες αναλογως βυσματος... υπαρχουν απειρες ειδικοτητες, που αν εχεις μπουτι γινεσαι κατι αναλογο ας πουμε χωρις ειδικοτητα...

προτεινω οδηγος, εγω χωρις βυσμα μονο με το διπλωμα με εκαναν οδηγο.. αν εισαι αοπλος παντως σιγουρα θα εισαι ανεκπαιδευτος... θα λιωσεις ομως πιθανοτατα στην αγγαρεια στην μοναδα :devil: :devil:

ΔΙΜΕ αλλα κυριως την περνουν αοπλοι, ΟΔΗΓΟΣ την οποια μπορεις να κυνηγησεις(οι μισοι και παραπανω θα γινετε οδηγοι) και αρκετες αλλες αναλογως βυσματος... υπαρχουν απειρες ειδικοτητες, που αν εχεις μπουτι γινεσαι κατι αναλογο ας πουμε χωρις ειδικοτητα...

προτεινω οδηγος, εγω χωρις βυσμα μονο με το διπλωμα με εκαναν οδηγο.. αν εισαι αοπλος παντως σιγουρα θα εισαι ανεκπαιδευτος... θα λιωσεις ομως πιθανοτατα στην αγγαρεια στην μοναδα :devil: :devil:

σημειωση-οδηγοι γινονται μονο Ι1 ... αν εισαι Ι2 Ι3ΜΟ σε βλεπω να καταληγεις μπατζης και να πηζεις ακομα εναν μηνα στην τριπολη... δεν ειναι χαλια φαση αλλα μονο και μονο που επιστρεφεις στο στρατοπεδο το πρωτο δεν ειναι καλη φαση

Τα 8 ευρω τα δινουν ακομα καθε μηνα? Αν ναι μπορειτε να μου δωσετε κανενα λινκ που λεει ποσα περνουν αυτοι των πολυτεκνων οικογενιων κλπ..

http://www.thiteia.org/index.php?option=com_content&view=article&id=70&Itemid=77

[στα επιδοματα καποια ή ολα θα χουν κοπει ισως :Ρ ]

Παιδιά έχω τελειώσει πληροφορική. Το αν θα μπω στο σώμα έρευνας και πληροφορικής πώς λέγεται θα το μάθω όταν παρουσιαστώ δείχνοντας τα απαραίτητα χαρτιά (πτυχίο κλπ?). Επίσης, τα δικαιολογητικά για θητεία μειωμένη κατά 1 μήνα που δικαιούμαι θα τα δείξω πάλι τότε;

Κανα βιβλιο/εφημεριδα μπορουμε να εχουμε στο κεντρο ή θα μας το παρουν?

μπορεις, αρκει να μην ειναι στυλ ριζοσπαστη ή βιβλια τυπου Mein kampf και ενα βημα μπρος 2 βηματα πισω :devil: :devil: :devil: :devil:

Όχι, το ΕΚΠΑ τέλειωσα. 

Έρευνας Πληροφορικής με απλό πτυχίο και χωρίς βύσμα, σχεδόν αδύνατο...

Αν σε έχουν προεπιλέξει θα το λέει το χαρτί κατάταξης. Ακόμα και αν πας κέντρο Έρευνας Πληροφορικής μπορεί να μεταταχθείς μετά το κέντρο γιατί κρατάνε μόνο όσους "χρειάζονται".

μπορεις, αρκει να μην ειναι στυλ ριζοσπαστη ή βιβλια τυπου Mein kampf και ενα βημα μπρος 2 βηματα πισω :devil: :devil: :devil: :devil:

To mein Kampf μπορεί να αρέσει σε ορισμένους εκεί μέσα...

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια η θητεια εγινε 12μηνο/?

Το εβλεπα εδω αλλα λεω ραδιο αρβυλα αλλα μου το ειπε και ενα παιδι που ειναι φανταρος τωρα.

Μπαινει ο αδερφος μου την Τριτη.

Επεξ/σία από salonika91

Παιδια η θητεια εγινε 12μηνο/?

Το εβλεπα εδω αλλα λεω ραδιο αρβυλα αλλα μου το ειπε και ενα παιδι που ειναι φανταρος τωρα.

Μπαινει ο αδερφος μου την Τριτη.

τι σου ειπε το παιδι που ειναι φανταρος? απο ποτε και για ποιους ισχυει? λογικα ΠΑ ΠΝ θα ειναι αναλογα παραπανω...

πηγη για αυτο? πλακα θα χει :P

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...