Bomber-21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Να έχεις κανα ψυχάκια να παίζει με τα όπλα Καθημερινό φαινόμενο σε κάποια μονάδα που ήμουν.
Mika Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Καθημερινό φαινόμενο στο 90% των μοναδων. fixed
De@th L0rd Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 fixed Eπομένως ωραία, μιας και μου αρέσει να παίζω με τα όπλα, θα είμαι νορμαλ για το στρατό ^_^
paylidis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Eπομένως ωραία, μιας και μου αρέσει να παίζω με τα όπλα, θα είμαι νορμαλ για το στρατό ^_^ God Save CS ναι ρε γραφω ελληνικά...
Tenshi Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Eπομένως ωραία, μιας και μου αρέσει να παίζω με τα όπλα, θα είμαι νορμαλ για το στρατό ^_^ Στοίχημα για το πόσες Παρασκευές θα αντέξει το χαμόγελο και η "περηφάνια" οτι είσαι ένοπλος...
liopyr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Πιστεύω πως μια καλή λύση για άμεση απαλλαγή είναι να πας ντυμμένος σαν τον M.Αλέξανδρο, τον Ναπολέων ή τον Duke Nukem. Πάλι αναβολή θα σου δώσουν μέχρι να συμπληρώσεις τα 2 χρόνια, είτε με 4 6μηνες, είτε με δύο διετείς, είτε με συνδυασμό αυτών... Eπομένως ωραία, μιας και μου αρέσει να παίζω με τα όπλα, θα είμαι νορμαλ για το στρατό ^_^ Αν είσαι κάποιου είδους wizard και μπορείς να μετατρέψεις την σκούπα σε όπλο, ναι, θα το καταευχαριστηθείς!
panosno1com Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Αν είσαι κάποιου είδους wizard και μπορείς να μετατρέψεις την σκούπα σε όπλο, ναι, θα το καταευχαριστηθείς! ή αν του αρεσει να κανει επ ωμου αρμ συνεχεια ! τουλαχιστον μερικοι εχουν πλακα , διαταζουν λες και τους πνιγει κατι στο λαιμο ! ή κανουν μακροσυρτα τα φωνηεντα !! εεεεεεεεεεεεεεΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕππ οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμουυυουουουουουο ΑΡΜ!
tritonas00 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Στοίχημα για το πόσες Παρασκευές θα αντέξει το χαμόγελο και η "περηφάνια" οτι είσαι ένοπλος... Σωστος!
devill0 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Παιδία γεια σας.Στις 8 Φλεβάρη παρουσιάζομαι μεγάλο πέυκο και θα ήθελα αν σας είναι δυνατό να μου πέιτε πάνω κάτω τι πράγματα να παρω μαζι μου..
status Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Παιδία γεια σας.Στις 8 Φλεβάρη παρουσιάζομαι μεγάλο πέυκο και θα ήθελα αν σας είναι δυνατό να μου πέιτε πάνω κάτω τι πράγματα να παρω μαζι μου.. Τα ίδια όπως και οι παραπάνω σου.
gtroza Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 και επιπλέον live cd ή usb Linux ! icecast jack idjc apodio* dynebolic puredyne streambox θα χρειαστούν και στον angmar για τις εκπομπές, κάθε πέμπτης μετά την νυχτερινή! και ψυχραιμία ρώτα τον τρίτωνα πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός! καλό Σαββατο κύριακο *βαρύ πυροβολικό για streaming .
snik Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Καλη θητεια σε οσους μπαινουν! Μαθαμε τελικα ποσοι θα μπουν σε αυτην την εσσο; Λενε οτι και αυτη θα ειναι μεγαλη σειρα οποτε λογικα θα μας πηγαινει πιο καλα στις υπηρεσιες οταν με το καλο πατε σε μοναδες. Sent from my LG-P500 using Tapatalk
tritonas00 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Καλη θητεια σε οσους μπαινουν! Μαθαμε τελικα ποσοι θα μπουν σε αυτην την εσσο; Λενε οτι και αυτη θα ειναι μεγαλη σειρα οποτε λογικα θα μας πηγαινει πιο καλα στις υπηρεσιες οταν με το καλο πατε σε μοναδες. Sent from my LG-P500 using Tapatalk σε καθε εσσο τα ιδια λενε..
snik Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Ναι δεν λεω ακουγεται συχνα αυτο απλα τωρα λενε οτι θα μπει και κοσμος που δεν ειχε χωρεσει στην 313. Sent from my LG-P500 using Tapatalk
Προτεινόμενες αναρτήσεις