Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

η θητεια τελικα ανεβηκε η λαθος πληροφοριες ελαβα??

Από που τις ελαβες τις πληροφορίες;

Όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να αυξηθεί, αυτές είναι φήμες που διαδίδονται κατά καιρούς για να κόψει ο κόσμος τις αναβολές.

Αν δεν τους φτάνουν οι αγγαρειομαχοι ας κόψουν τους σερβιτόρους από τις λεσχες, τα ΚΑΑΥ και τις άλλες βυσματοαποσπασεις.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Πωωωωωωωω μου βγήκαν τα συκώτια!!! :lol: :lol: :lol:

Δεν το ξέρες? Πχ Παρμενίων 2016 ξεσκίστηκαν στα αγήματα/παρελάσεις, υπερμάχιμες ασκήσεις!

• Like 1

Μην ταϊζετε το τρολ. Σας βλεπει οτι τσιμπατε και αυξανει τις ιστοριες φιδια που αραδιαζει εδω. Αγνοηστε τον...

• Like 2

μαλλον επειδη ησουν γιωτας και δεν μπηκες ποτε σε παρελαση ξερωγω, ενω εγω πρωτη μουρη με G3A4

Ατνως!!

(για το τραγουδάκι το 'βαλα περισσότερο)

Edit: Η αλήθεια είναι οτι είχα σειρά που απο την αεροπορία έκανε μετάταξη στις ειδικές δυνάμεις και είχα ψαρώσει άγρια όταν μου 'πε τον πρώτο καιρό που γνωριζόμασταν, οτι η ειδικότητά του εκεί ήταν χειριστής Α/Α Κεραυνός και συγκαταλεγόταν στην άμυνα αεροδρομίου!

Μην ταϊζετε το τρολ. Σας βλεπει οτι τσιμπατε και αυξανει τις ιστοριες φιδια που αραδιαζει εδω. Αγνοηστε τον...

Και τί θα γίνουν τα τρόλ, κλέφτες; :P

Βάλε το ολόκληρο ρε.

(...)

Γ' ΜΑΚ λέμε.

Το είδα αλλά θυμήθηκα το τραγούδι του άλλου οπότε... :-) (<--edit: Αυτό που έβαλες ήθελαααα :o)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...