Fulgore Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 προβλεπεται για την ΕΣΣΟ σου Απο εξυπναδες χορτασαμε... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Απο εξυπναδες χορτασαμε... αχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 η θητεια τελικα ανεβηκε η λαθος πληροφοριες ελαβα?? Από που τις ελαβες τις πληροφορίες; Όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να αυξηθεί, αυτές είναι φήμες που διαδίδονται κατά καιρούς για να κόψει ο κόσμος τις αναβολές. Αν δεν τους φτάνουν οι αγγαρειομαχοι ας κόψουν τους σερβιτόρους από τις λεσχες, τα ΚΑΑΥ και τις άλλες βυσματοαποσπασεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 το 1-1 και πιξημο μου φενεται τουλαχιστον ανεκδοτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Αν το συνηθίσεις όχι ή αν έχεις συνηθίσει σε καλύτερες καταστάσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 (...)ειμαι μαχιμι δεν εχασα αγημα/παρελαση(...) Πωωωωωωωω μου βγήκαν τα συκώτια!!! :lol: 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Πωωωωωωωω μου βγήκαν τα συκώτια!!! :lol: μαλλον επειδη ησουν γιωτας και δεν μπηκες ποτε σε παρελαση ξερωγω, ενω εγω πρωτη μουρη με G3A4 Ατνως!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Πωωωωωωωω μου βγήκαν τα συκώτια!!! :lol: Δεν το ξέρες? Πχ Παρμενίων 2016 ξεσκίστηκαν στα αγήματα/παρελάσεις, υπερμάχιμες ασκήσεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Άμα μας την πέσουν οι Τούρκοι να βάλουμε τον opcorsa να κάνει παρέλαση πρώτη μούρη να χεστουνε πάνω τους 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Μην ταϊζετε το τρολ. Σας βλεπει οτι τσιμπατε και αυξανει τις ιστοριες φιδια που αραδιαζει εδω. Αγνοηστε τον... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Σουφλί και Καβάλα ήμουν αρχηγέ. Στην 50? ειμαι 1.94 και ειμαι μαχιμι δεν εχασα αγημα/παρελαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 μαλλον επειδη ησουν γιωτας και δεν μπηκες ποτε σε παρελαση ξερωγω, ενω εγω πρωτη μουρη με G3A4 Ατνως!! (για το τραγουδάκι το 'βαλα περισσότερο) Edit: Η αλήθεια είναι οτι είχα σειρά που απο την αεροπορία έκανε μετάταξη στις ειδικές δυνάμεις και είχα ψαρώσει άγρια όταν μου 'πε τον πρώτο καιρό που γνωριζόμασταν, οτι η ειδικότητά του εκεί ήταν χειριστής Α/Α Κεραυνός και συγκαταλεγόταν στην άμυνα αεροδρομίου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Βάλε το ολόκληρο ρε. Γ' ΜΑΚ λέμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Μην ταϊζετε το τρολ. Σας βλεπει οτι τσιμπατε και αυξανει τις ιστοριες φιδια που αραδιαζει εδω. Αγνοηστε τον... ακυρο ψαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Μην ταϊζετε το τρολ. Σας βλεπει οτι τσιμπατε και αυξανει τις ιστοριες φιδια που αραδιαζει εδω. Αγνοηστε τον...Και τί θα γίνουν τα τρόλ, κλέφτες; Βάλε το ολόκληρο ρε. (...) Γ' ΜΑΚ λέμε. Το είδα αλλά θυμήθηκα το τραγούδι του άλλου οπότε... (<--edit: Αυτό που έβαλες ήθελαααα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις