Tmark Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Στα τάρταρα το thread, κάθεστε και απαντάτε λες και θα βγάλετε άκρη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Ε: Τι κοινό έχει ο γιωτάς με το ρατσιστή; Α: Όταν κάποιος νιώθει την ανάγκη να πει ότι δεν είναι, είναι. Απλά δεν το αντιλαμβάνεται. τραγικον 280 τι ειναι ; τοσο μεγαλο πουλακι εχεις ή μιλας για το βαθος ; τσαγακι να πιουμε, εγω κυκλοφορω με τα ποδια να ξερεις γιατι φοβαμαι. οσο για το βυσματιας, φαινεται απ'τα γραπτα σου. αν μπορουσα κι εγω θα χρησιμοποιουσα. τραγικον Χ2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 αρχικα εσυ πηξε κατα δευτερον και πολλες ηταν αυτες που εκανα, αλλες σειρες που ειχαν περισσοτερα ατομα απολυωνταν με 40-45 υπηρεσιες στην μοναδα μου.. και δεν εκανα 5 τον μηνα, 8-9-10 βαρουσα γιατι πηρα και 1 μισι μηνα αδεια μαζεμενη στο τελος οπως προβλεπεται o 1μιση μηνας απο που προβλεπεται γιατι εγω δεν πηρα κατι τετοιο το οποιο προβλεπεται.Πηρα την κανονικη μου αδεια και ευχαριστω μου να λες μου ειπαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 o 1μιση μηνας απο που προβλεπεται γιατι εγω δεν πηρα κατι τετοιο το οποιο προβλεπεται.Πηρα την κανονικη μου αδεια και ευχαριστω μου να λες μου ειπαν 18 μερες κανονικη 18 αγροτικη 8 αιμοδοτικη και 5 τιμιτικη απο τον μοιραρχο μου για κατι παρελασεις, αγηματα κλπ... ειμαι 1.94 και ειμαι μαχιμι δεν εχασα αγημα/παρελαση και θα πηρα και απο εκει σε ολη την θητεια πανω απο 10 μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Συνολικα 70 μερες αδεια πηρα εγω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 18 μερες κανονικη 18 αγροτικη 8 αιμοδοτικη και 5 τιμιτικη απο τον μοιραρχο μου για κατι παρελασεις, αγηματα κλπ... ειμαι 1.94 και ειμαι μαχιμι δεν εχασα αγημα/παρελαση και θα πηρα και απο εκει σε ολη την θητεια πανω απο 10 μερες Την αγροτικη στην δωσανε στο τελος μαζι με την κανονικη αδεια για να πας στα χωραφια? 8μερες αιμοδοσια?Τι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Κανονική (στην άδεια ορκομωσίας μας πήραν και από την κανονική), μία αιμοδοτική (2 μέρες ήταν αν θυμάμαι καλά), μία μέρα τιμητική, και δύο μέρες φοιτητική. Πόσο μας κάνουν, 22; Α, είναι και Χριστούγεννα/Πάσχα, δε θυμάμαι τώρα πόσες ακριβώς είχαμε πάρει, νομίζω 8 και 5 αντίστοιχα. Πάμε στις 35; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Συνολικα 70 μερες αδεια πηρα εγω ετσι εισωραιος... οπου τους πιασεις... ειχα γνωστο που ειχε 2 μερες τιμιτικη απο ενα αγημα, παει στον προισταμενο και την περνει κανονικα, και μετα απο καμια βδομαδα παει στον διοικητη της μοιρας και του λεει εχω 2 μερες τιμιτικη που δν εχω παρει και τις ξαναπηρε Την αγροτικη στην δωσανε στο τελος μαζι με την κανονικη αδεια για να πας στα χωραφια? 8μερες αιμοδοσια?Τι? για το πρωτο, ακριβως... για να "παω στα χωραφια" :devil: αιμοδοσια 2 φορες επι 4 ημερες η καθε φορα, και αυτες κολλημενες τρενο μαζι με τις αλλες.. η αιμοδοσια ειναι απο 1 εως 4 ημερες, και εννοειται περναμε 4 χωρις πολλα πολλα..θυμαμαι ειχα κολλησει και ενα ΣΚ αγραφο μπροστα και ηταν σαν να πηρα 6 μερες αντι για 4 αυτα για να μαθαινουν οι νεοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 αρχικα εσυ πηξε κατα δευτερον και πολλες ηταν αυτες που εκανα, αλλες σειρες που ειχαν περισσοτερα ατομα απολυωνταν με 40-45 υπηρεσιες στην μοναδα μου.. και δεν εκανα 5 τον μηνα, 8-9-10 βαρουσα γιατι πηρα και 1 μισι μηνα αδεια μαζεμενη στο τελος οπως προβλεπεται Επισης ουτε απο πλευρας μαθηματικων βγαινουν αυτα που γραφεις παραπανω.Εστω οτι ησουν στο κεντρο 1μηνα+2μηνες ολες οι αδειες(βαζω μεσα και πασχα ή χριστουγεννων για να παει 2μηνες). Μενουν 9μηνες.9μηνες επι 8-9-10 το μηνα βγαινουν πολυ πανω απο τις 40-45που γραφεις, σχεδον οι διπλασιες.....Αρα καλα σου λενε οτι οτι και να εκανες οντως γραφεις οτι να ναι. για το πρωτο, ακριβως... για να "παω στα χωραφια" Αγροτικη αδεια δηλαδη κολλησες χωρις να δικαιολογειται και μαλιστα 18μερες.Κατα τα αλλα τι ελεγες παραπανω? ακριβως.. εσυ που πηγες και φιδιασες και εχεις και γνωμη για τους αλλους? παντως γιωτας δεν ημουν οπως κατι αλλα κ@λοπαιδα, εκανα την θητεια μου οπως επρεπε, και γεια σας... Πραγματικα το εκανες αυτο και πριν κανα μηνα περιπου οταν αρχιζες να σχολιαζεις,αλλα πραγματα στο ενα post,αλλα στο επομενο. Ευτυχως που εχουμε και με κατι να γελαμε δηλαδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost_Rider Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 η θητεια τελικα ανεβηκε η λαθος πληροφοριες ελαβα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Επισης ουτε απο πλευρας μαθηματικων βγαινουν αυτα που γραφεις παραπανω.Εστω οτι ησουν στο κεντρο 1μηνα+2μηνες ολες οι αδειες(βαζω μεσα και πασχα ή χριστουγεννων για να παει 2μηνες). Μενουν 9μηνες.9μηνες επι 8-9-10 το μηνα βγαινουν πολυ πανω απο τις 40-45που γραφεις, σχεδον οι διπλασιες.....Αρα καλα σου λενε οτι οτι και να εκανες οντως γραφεις οτι να ναι. Αγροτικη αδεια δηλαδη κολλησες χωρις να δικαιολογειται και μαλιστα 18μερες.Κατα τα αλλα τι ελεγες παραπανω? Πραγματικα το εκανες αυτο και πριν κανα μηνα περιπου οταν αρχιζες να σχολιαζεις,αλλα πραγματα στο ενα post,αλλα στο επομενο. Ευτυχως που εχουμε και με κατι να γελαμε δηλαδη. εχεις παει φανταρος ψηλε? υπαρχουν και περιοδοι που πηζεις-χριστουγεννα πασχα κλπ... οποτε εκει με πηγαινε 1-1 και δεν εβγαιναν 9 τον μηνα οι υπηρεσιες...αν ημουν βυσμα θα εκανα 64 που ειπα? καμια δεν θα εκανα.. τεσπα.. ακριβως, κολλησα 18 μερες δικαιολογημενες με χαρτια δημου παρακαλω, οπως αλλωστε κανουν ολοι οι φανταροι στην μοιρα που ημουν.. γκεγκε? εσυ θα μας πεις καμια ιστορια απο την θητεια σου να "γελασουμε"? η θητεια τελικα ανεβηκε η λαθος πληροφοριες ελαβα?? ετσι ακουγεται φιλε.. εσυ που το εμαθες/ακουσες? η λογικη λεει οτι θα ανεβει.. ψαχνουν ατομα/δουλους/σκλαβους για υπηρεσιες και καθαριοτητες και λοιπα χαμαλικια..αφου για εποπ λεφτα δεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 χαχα παντως απολυθηκα με καμια 60ρια υπηρεσιες, δεν ειναι και λιγες.. αν ημουν βυσμα θα εκανα 64 που ειπα? καμια δεν θα εκανα Που ακριβως τα εχετε διαβασει οτι τα βυσματα δεν κανουν καθολου υπηρεσιες?Σε περιοδικα τυπου Espresso? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Που ακριβως τα εχετε διαβασει οτι τα βυσματα δεν κανουν καθολου υπηρεσιες?Σε περιοδικα τυπου Espresso? απο εμπειρια εκει που ημουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 18 μερες κανονικη 18 αγροτικη 8 αιμοδοτικη και 5 τιμιτικη απο τον μοιραρχο μου για κατι παρελασεις, αγηματα κλπ... ειμαι 1.94 και ειμαι μαχιμι δεν εχασα αγημα/παρελαση και θα πηρα και απο εκει σε ολη την θητεια πανω απο 10 μερες τα ταπ δεν μου τα εδωσαν ολα, φοιτητικη ενω ειχα εξεταστικη δεν μου δωσανε, αιμοδοτικη δεν μου δωσανε ακομα εχω κρατιμενο το χαρτι που εδωσα αιμα, 5 μερες τιμητικη εδωσε για μαχητοσιμο ο ταξιαρχος και εκρυψαν το χαρτι επιτηδες, αγημα καθε σκ ,2 ποστα και δεν εχασα ποτε νουμερο. Νουμερα διπλα οταν υπηρχαν αδειες απολυσεως.Εξοδους μια τον μηνα για να θυμομαστε πως ειναι ο εξω κοσμος. Ολα αυτα επειδη δεν ειχαμε πολλα ατομα αν σε καλυψα μαχιμι μου πες μου να σταματησω. Και ολα αυτα που λεω δεν ειναι σπανιες περιπτωσεις σε οσες μοναδες δεν εχουν ατομα καπως ετσι παει η ιστορια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 τα ταπ δεν μου τα εδωσαν ολα, φοιτητικη ενω ειχα εξεταστικη δεν μου δωσανε, αιμοδοτικη δεν μου δωσανε ακομα εχω κρατιμενο το χαρτι που εδωσα αιμα, 5 μερες τιμητικη εδωσε για μαχητοσιμο ο ταξιαρχος και εκρυψαν το χαρτι επιτηδες, αγημα καθε σκ ,2 ποστα και δεν εχασα ποτε νουμερο. Νουμερα διπλα οταν υπηρχαν αδειες απολυσεως.Εξοδους μια τον μηνα για να θυμομαστε πως ειναι ο εξω κοσμος. Ολα αυτα επειδη δεν ειχαμε πολλα ατομα αν σε καλυψα μαχιμι μου πες μου να σταματησω. Και ολα αυτα που λεω δεν ειναι σπανιες περιπτωσεις σε οσες μοναδες δεν εχουν ατομα καπως ετσι παει η ιστορια προβλεπεται για την ΕΣΣΟ σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις