Fulgore Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 αρχικα εσυ πηξε κατα δευτερον και πολλες ηταν αυτες που εκανα, αλλες σειρες που ειχαν περισσοτερα ατομα απολυωνταν με 40-45 υπηρεσιες στην μοναδα μου.. και δεν εκανα 5 τον μηνα, 8-9-10 βαρουσα γιατι πηρα και 1 μισι μηνα αδεια μαζεμενη στο τελος οπως προβλεπεται Ειπαμε τρελη κουραση το 12μηνο αεροπορια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 αυτη η αδεια που προβλέπεται κι ολας εγω κατι λαθος εκανα μαλλον κ δεν την πηρα ποτε στην μοναδα μου μια χαρα ''προβλεποταν'' , ολοι την περναμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 αγροτικη δεν πηρες ομως...εγω πηρα 127 μερες συνολικα αδεια μαζι με ορκωμοσιας κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 αγροτικη δεν πηρες ομως...εγω πηρα 127 μερες συνολικα αδεια μαζι με ορκωμοσιας κλπ πηρα..18 μερες... και κατι τιμιτικες, κατι οφφ απο αγηματα, κατι αιμοδοτικες, και φυσικα την κανονικη μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 παιζει να εχω κανει 150 ενοπλες υπηρεσιες και καμια 10αρια θαλαμοφυλικια Βγαζοντας αδειες και το κεντρο εννοειται σαν νεκρη περιοδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Πριν σε πάρουν δόκιμο πρέπει εκτός των άλλων να περάσεις ένα μεγάλο βαρετό test (IQ η/και ψυχολογικό; δε θυμάμαι ακριβώς) το οποίο θα χάσεις ένα πρωινό στο κέντρο για να δώσεις. Απλά απέτυχε το τεστ επίτηδες. Θυμήθηκα ένα χοντρό στην σειρά μου που από την μέρα που μπήκαμε έλεγε "Εγώ θα γίνω ΕΑ", θα κάθομαι μέχρι το μεσημέρι και μετά σπίτι, θα πληρώνομαι κτλ.. Πήγε στα τεστ και επέστρεψε I3 ένοπλο...LOL 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raikkonen86 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Σήμερα πήρα το χαρτί κατάταξης και επάνω αναφέρει πως είμαι ΥΕΑ. Είδα ότι αυτό σημαίνει Υποψήφιος Έφεδρος Αξιωματικός, δηλαδή δόκιμος, σωστά; Εγώ μπορώ να αρνηθώ να πάω δόκιμος; Τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω; MΗΝ πας ΥΕΑ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Θυμήθηκα ένα χοντρό στην σειρά μου που από την μέρα που μπήκαμε έλεγε "Εγώ θα γίνω ΕΑ", θα κάθομαι μέχρι το μεσημέρι και μετά σπίτι, θα πληρώνομαι κτλ.. Πήγε στα τεστ και επέστρεψε I3 ένοπλο...LOL Η ιστορια σου μου θύμισε ενα χοντρο στο κεντρο που οταν καθαριζαμε τα οπλα αυτος ηταν εκει και ελεγε "εγω το καθαριζα σε τοσα λεπτα και εκανα εκεινο και το αλλο" και του λεω που ειναι το οπλο σου τωρα? Α ειμαι Ι4.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 κατα δευτερον και πολλες ηταν αυτες που εκανα, αλλες σειρες που ειχαν περισσοτερα ατομα απολυωνταν με 40-45 υπηρεσιες στην μοναδα μου.. και δεν εκανα 5 τον μηνα, 8-9-10 βαρουσα γιατι πηρα και 1 μισι μηνα αδεια μαζεμενη στο τελος οπως προβλεπεται Πραγματικά γαμήθηκες στην υπηρεσία της πατρίδας. Ελπίζω μετά τις αιματηρές θυσίες που έκανες να μπορείς πλέον να κοιτάξεις τον κόσμο στα μάτια λέγοντας πως υπηρέτησες. Δεν είναι και λίγο αν σκεφτείς πόσοι είναι αυτοί που πηγαίνουν να φιδιάσουν μόνο και μόνο επειδή υπάρχει η υποχρέωση. Θυμήθηκα ένα χοντρό στην σειρά μου που από την μέρα που μπήκαμε έλεγε "Εγώ θα γίνω ΕΑ", θα κάθομαι μέχρι το μεσημέρι και μετά σπίτι, θα πληρώνομαι κτλ.. Πήγε στα τεστ και επέστρεψε I3 ένοπλο...LOL Εγώ θυμάμαι τους έλεγα παιδιά κοιτάξτε, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνω ΕΑ, τι νόημα έχει να πάω να κάνω τεστ; Και σε τυπική φάση στρατού μου λέγαν όχι αφού έχεις ένδειξη θα πας end of story. Πήγα λοιπόν και έδινα απαντήσεις σε όσους από τους διπλανούς ενδιαφέρονταν να επιλεχθούν. Get this τώρα. Δε θυμάμαι λεπτομέρειες αλλά θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι ένας τύπος κάποια στιγμή άρχισε να φέρνει αντιρρήσεις στις απαντήσεις που έδινα (wtf) και μου ζητούσε να τις δικαιολογήσω (όρεξη πρωινιάτικα) και το χειρότερο, από αυτά που έλεγε για επιχειρήματα θυμάμαι είχα βγάλει το συμπέρασμα ότι ο τύπος απλά δεν. Λες να ήταν ο δικός σου; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Πραγματικά γαμήθηκες στην υπηρεσία της πατρίδας. Ελπίζω μετά τις αιματηρές θυσίες που έκανες να μπορείς πλέον να κοιτάξεις τον κόσμο στα μάτια λέγοντας πως υπηρέτησες. Δεν είναι και λίγο αν σκεφτείς πόσοι είναι αυτοί που πηγαίνουν να φιδιάσουν μόνο και μόνο επειδή υπάρχει η υποχρέωση. Εγώ θυμάμαι τους έλεγα παιδιά κοιτάξτε, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνω ΕΑ, τι νόημα έχει να πάω να κάνω τεστ; Και σε τυπική φάση στρατού μου λέγαν όχι αφού έχεις ένδειξη θα πας end of story. Πήγα λοιπόν και έδινα απαντήσεις σε όσους από τους διπλανούς ενδιαφέρονταν να επιλεχθούν. Get this τώρα. Δε θυμάμαι λεπτομέρειες αλλά θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι ένας τύπος κάποια στιγμή άρχισε να φέρνει αντιρρήσεις στις απαντήσεις που έδινα (wtf) και μου ζητούσε να τις δικαιολογήσω (όρεξη πρωινιάτικα) και το χειρότερο, από αυτά που έλεγε για επιχειρήματα θυμάμαι είχα βγάλει το συμπέρασμα ότι ο τύπος απλά δεν. Λες να ήταν ο δικός σου; ακριβως.. εσυ που πηγες και φιδιασες και εχεις και γνωμη για τους αλλους? παντως γιωτας δεν ημουν οπως κατι αλλα κ@λοπαιδα, εκανα την θητεια μου οπως επρεπε, και γεια σας... τωρα οτι ημουν αεροπορια δεν νομιζω να κολλαει καπου, απο την στιγμη που δεν μπορουσα να το αλλαξω κιολας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 οτι σας τρολλαρει ενας βυσματιας οδηγος οπελ κορσα με ξεπερναει... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 παντως γιωτας δεν ημουν οπως κατι αλλα κ@λοπαιδα Σωματικά τουλάχιστον γιατί αν κρίνω από αυτά που γράφεις... Σουφλί και Καβάλα ήμουν αρχηγέ. Όχι ότι έχει την παραμικρή σημασία, αλλά για να σου φύγει η κάψα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 οτι σας τρολλαρει ενας βυσματιας οδηγος οπελ κορσα με ξεπερναει... λεον κουπρα 280 φιλε... οποτε θες κερναω και τσαι και δεν ημουν βυσματιας αλλα πιστεψτε οτι θελετε Σωματικά τουλάχιστον γιατί αν κρίνω από αυτά που γράφεις... Σουφλί και Καβάλα ήμουν αρχηγέ. Όχι ότι έχει την παραμικρή σημασία, αλλά για να σου φύγει η κάψα. τι εγραψα και σε πειραξε δηλαδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 τι εγραψα και σε πειραξε δηλαδη? Ε: Τι κοινό έχει ο γιωτάς με το ρατσιστή; Α: Όταν κάποιος νιώθει την ανάγκη να πει ότι δεν είναι, είναι. Απλά δεν το αντιλαμβάνεται. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 λεον κουπρα 280 φιλε... οποτε θες κερναω και τσαι και δεν ημουν βυσματιας αλλα πιστεψτε οτι θελετε 280 τι ειναι ; τοσο μεγαλο πουλακι εχεις ή μιλας για το βαθος ; τσαγακι να πιουμε, εγω κυκλοφορω με τα ποδια να ξερεις γιατι φοβαμαι. οσο για το βυσματιας, φαινεται απ'τα γραπτα σου. αν μπορουσα κι εγω θα χρησιμοποιουσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις