Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Για να περάσει το πρωινό υποθέτω (αντί πχ να κάνει πρόβες για παρέλαση), αλλιώς μπορεί να πει όχι εξαρχής... :P

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

πηξιμο για αεροπορια το 1-1, που οπως ανεφερα δεν ειναι καν μια μια αλλα μιαμισι μισι, γιατι την ημερα που εχω εξοδο βγαινω απο το στρατοπεδο στις 3 ωρα και οχι απο το πρωι..

Γιατι στο ΣΞ εκτως απο Κυριακες κυριως τι ωρες ηταν η εξοδος τις υπολοιπες μερες?

1.5-1 επειδη εβγαινες 3 η ωρα εξοδο?Μα ειναι δυνατον να γραφονται τετοια και να μην πεσει δουλεμα?

Γιατι στο ΣΞ εκτως απο Κυριακες κυριως τι ωρες ηταν η εξοδος τις υπολοιπες μερες?

1.5-1 επειδη εβγαινες 3 η ωρα εξοδο?Μα ειναι δυνατον να γραφονται τετοια και να μην πεσει δουλεμα?

χαχα παντως απολυθηκα με καμια 60ρια υπηρεσιες, δεν ειναι και λιγες..

Το τρομακτικό μέρος της υπόθεσης είναι πως υπάρχουν άτομα εδώ μέσα (και πρφανώς εκει έξω στους δρόμους), που τα πιστεύουν αυτά και σκέφτονται με τέτοιο τρόπο. Εγκεφαλικά κατεστραμένοι..

Το τρομακτικό μέρος της υπόθεσης είναι πως υπάρχουν άτομα εδώ μέσα (και πρφανώς εκει έξω στους δρόμους), που τα πιστεύουν αυτά και σκέφτονται με τέτοιο τρόπο. Εγκεφαλικά κατεστραμένοι..

Ο τύπος έχει γράψει ότι δεν θα μπορούσε να κοιτάξει στα μάτια τον πατέρα του και την γκόμενα αν δεν υπηρετούσε. Τι να λέμε τώρα...

• Like 5

Ο τύπος έχει γράψει ότι δεν θα μπορούσε να κοιτάξει στα μάτια τον πατέρα του και την γκόμενα αν δεν υπηρετούσε. Τι να λέμε τώρα...

αρχικα εσυ πηξε

κατα δευτερον και πολλες ηταν αυτες που εκανα, αλλες σειρες που ειχαν περισσοτερα ατομα απολυωνταν με 40-45 υπηρεσιες στην μοναδα μου..

και δεν εκανα 5 τον μηνα, 8-9-10 βαρουσα γιατι πηρα και 1 μισι μηνα αδεια μαζεμενη στο τελος οπως προβλεπεται :)

Το χειροτερο ειναι οτι ψηφιζουν...

• Like 3

αρχικα εσυ πηξε

κατα δευτερον και πολλες ηταν αυτες που εκανα, αλλες σειρες που ειχαν περισσοτερα ατομα απολυωνταν με 40-45 υπηρεσιες στην μοναδα μου..

και δεν εκανα 5 τον μηνα, 8-9-10 βαρουσα γιατι πηρα και 1 μισι μηνα αδεια μαζεμενη στο τελος οπως προβλεπεται :)

αυτη η αδεια που προβλέπεται κι ολας εγω κατι λαθος εκανα μαλλον κ δεν την πηρα ποτε
  • Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...