opcorsa Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Ok αφού βλέπω το έχεις θέμα μη σου χαλασω και το βράδυ, εσύ ότι πεις... γιωτα γιωτα ζωη και κοτα :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Αρτοποιος είναι κλασσικό πόστο για άοπλους. Τι έγινε, στραβωσες που σε είπα αοπλο; Εχει τυχει οντως να δω αοπλους αλλα και ενοπλους να πηγαινουν σε τετοιες θεσεις.Αλλωστε μην ξεχνας οτι σε περιοδους εμπλοκης,ακομα και ο μαγειρας(αν εχει πχ 2 η μοναδα)μπορει να κανει υπηρεσιες και αυτος. Γιατι και για τους αοπλους πιο παλια λεγανε οι περισσοτεροι οτι δεν μπορουν να κανουν πχ περιπολο αλλα μια χαρα τους εχω πετυχει εγω το καλοκαιρι σε εμπλοκη κλασσικα να ειναι ''βοηθοι'' απλα για να βγουν τα νουμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Εχει τυχει οντως να δω αοπλους αλλα και ενοπλους να πηγαινουν σε τετοιες θεσεις.Αλλωστε μην ξεχνας οτι σε περιοδους εμπλοκης,ακομα και ο μαγειρας(αν εχει πχ 2 η μοναδα)μπορει να κανει υπηρεσιες και αυτος. Γιατι και για τους αοπλους πιο παλια λεγανε οι περισσοτεροι οτι δεν μπορουν να κανουν πχ περιπολο αλλα μια χαρα τους εχω πετυχει εγω το καλοκαιρι σε εμπλοκη κλασσικα να ειναι ''βοηθοι'' απλα για να βγουν τα νουμερα. Να βάλεις ένοπλους που έχουν σκοπιά 2-4 ή θαλαμοφύλακες 12-3 να πάνε στις 5 στον φούρνο είναι τρελό overkill, ειδικά αν έχεις άοπλους στη μοναδα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Ατυχος εισαι αν πεσεις σε μοναδα οπως εγω που δεν ειχε (γτ τωρα εχει) αρτοποιειο και να χει χαλασει (ή εστω "χαλασει" ) και το κινητό αρτοποιειο .. οποτε γινεσαι σκοπετανθρωπος .Οσες σειρες μιλουσα τοτε , το πρωι ξύπνημα νωριτερα , φουρνο μεχρι να βγει το ψωμι και μετα καμια αγγαρεια ή υπομονη να περασει η ωρα να βγουνε εξοδουχοι... η δε εκπαιδευση στο κεεμ είναι της πλακας , ιδιοις ομμασι την ειδα,και την εζησα μακαρι σε εναν φουρνο της γειτονιας να βγαινει τοσο ευκολα (και τοσο χυμα) το ψωμι ! (Υπαρχουν και εποπ αρτοποιοι κιολας , εμεις ειχαμε 1 και αλλον εναν εμθ ) Γενικα καλα ειναι αρτοποιος αρκει να πας σε μοναδα που βγαζει ψωμι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Να βάλεις ένοπλους που έχουν σκοπιά 2-4 ή θαλαμοφύλακες 12-3 να πάνε στις 5 στον φούρνο είναι τρελό overkill, ειδικά αν έχεις άοπλους στη μοναδα...Και όμως στη Σπαρτη που κάναμε ειδικότητά και ένα μήνα δεν βγήκαμε από το στρατόπεδο πηγαίνα 6 το πρωί στο φούρνο ενώ είχα κάνει 2-4 σκοπιά πύλη.Δεν θυμάμαι να πετυχα ι4 αρτοποιο Ατυχος εισαι αν πεσεις σε μοναδα οπως εγω που δεν ειχε (γτ τωρα εχει) αρτοποιειο και να χει χαλασει (ή εστω "χαλασει" ) και το κινητό αρτοποιειο .. οποτε γινεσαι σκοπετανθρωπος .Οσες σειρες μιλουσα τοτε , το πρωι ξύπνημα νωριτερα , φουρνο μεχρι να βγει το ψωμι και μετα καμια αγγαρεια ή υπομονη να περασει η ωρα να βγουνε εξοδουχοι... η δε εκπαιδευση στο κεεμ είναι της πλακας , ιδιοις ομμασι την ειδα,και την εζησα μακαρι σε εναν φουρνο της γειτονιας να βγαινει τοσο ευκολα (και τοσο χυμα) το ψωμι ! (Υπαρχουν και εποπ αρτοποιοι κιολας , εμεις ειχαμε 1 και αλλον εναν εμθ ) Γενικα καλα ειναι αρτοποιος αρκει να πας σε μοναδα που βγαζει ψωμι.. Ακριβώς. Εγώ Ξανθη όταν με στείλανε στο στρατόπεδο που έβγαζε ψωμί δεν είχα ούτε όπλο. Σύνολο 3 μήνες εκεί χωρίς όπλο, 2 μήνες κέντρο ( παρουσιαστικα Σπαρτη και εκατσα άλλον ένα μήνα για ειδικότητά ) όπου τον δεύτερο κανονικά υπηρεσιες ενοπλος και 4 μήνες πετροχωρι κανονικότατα υπηρεσιες και τα πάντα, ενοπλος και πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Να βάλεις ένοπλους που έχουν σκοπιά 2-4 ή θαλαμοφύλακες 12-3 να πάνε στις 5 στον φούρνο είναι τρελό overkill, ειδικά αν έχεις άοπλους στη μοναδα... Ειχα ζησει ζωντανα καλοκαιρι(Ιουνιο μηνα)σε περιοδο εμπλοκης με ενα μαγειρα ολο και ολο η μοναδα(κοινως καθε μερα επρεπε να ειναι στα μαγειρια)και τον ειχαν βαλει μια μερα να κανει και θαλαμοφυλακας στα καπακια.Κοινως μιλαμε να ειναι απο το πρωι(6 η ωρα)μεχρι τις 2-2:30)στα μαγειρια,να τα κλεινει να πηγαινει μετα να κανει το μεσημεριανο νουμερο και το βραδυνο νουμερο θαλαμοφυλακας και φυσικα το απογευμα παλι στα μαγειρια. Αλλα βλεπεις αυτα εγιναν κλασσικα σε μαυρη μοναδα(Μυτιληνη)σε περιοδο εμπλοκης.Αν γινοταν αυτα πχ στην Αθηνα και εσκαγε ο γονεας του(κυριως ο πατερας που ξερει απο αυτα κιολας)και τους αρχιζε στα καντηλια να δεις πως θα εκαναν μετα. Αλλα οταν δεν υπαρχει το πολυμπριζο ετσι ειναι αυτα. μετα ο αλλος εκανε και παραπονα που απο 1-3 τον πηγε 1-1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Ειχα ζησει ζωντανα καλοκαιρι(Ιουνιο μηνα)σε περιοδο εμπλοκης με ενα μαγειρα ολο και ολο η μοναδα(κοινως καθε μερα επρεπε να ειναι στα μαγειρια)και τον ειχαν βαλει μια μερα να κανει και θαλαμοφυλακας στα καπακια.Κοινως μιλαμε να ειναι απο το πρωι(6 η ωρα)μεχρι τις 2-2:30)στα μαγειρια,να τα κλεινει να πηγαινει μετα να κανει το μεσημεριανο νουμερο και το βραδυνο νουμερο θαλαμοφυλακας και φυσικα το απογευμα παλι στα μαγειρια. Αλλα βλεπεις αυτα εγιναν κλασσικα σε μαυρη μοναδα(Μυτιληνη)σε περιοδο εμπλοκης.Αν γινοταν αυτα πχ στην Αθηνα και εσκαγε ο γονεας του(κυριως ο πατερας που ξερει απο αυτα κιολας)και τους αρχιζε στα καντηλια να δεις πως θα εκαναν μετα. Αλλα οταν δεν υπαρχει το πολυμπριζο ετσι ειναι αυτα. μετα ο αλλος εκανε και παραπονα που απο 1-3 τον πηγε 1-1 για εμενα λες? σορρυ , αλλα οντως ειναι πηξιμο αυτο που αναφερεις, οπως ειναι πηξιμο για αεροπορια το 1-1, που οπως ανεφερα δεν ειναι καν μια μια αλλα μιαμισι μισι, γιατι την ημερα που εχω εξοδο βγαινω απο το στρατοπεδο στις 3 ωρα και οχι απο το πρωι.. φιλικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azuli Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Και όμως στη Σπαρτη που κάναμε ειδικότητά και ένα μήνα δεν βγήκαμε από το στρατόπεδο πηγαίνα 6 το πρωί στο φούρνο ενώ είχα κάνει 2-4 σκοπιά πύλη. Δεν θυμάμαι να πετυχα ι4 αρτοποιο Ακριβώς. Εγώ Ξανθη όταν με στείλανε στο στρατόπεδο που έβγαζε ψωμί δεν είχα ούτε όπλο. Σύνολο 3 μήνες εκεί χωρίς όπλο, 2 μήνες κέντρο ( παρουσιαστικα Σπαρτη και εκατσα άλλον ένα μήνα για ειδικότητά ) όπου τον δεύτερο κανονικά υπηρεσιες ενοπλος και 4 μήνες πετροχωρι κανονικότατα υπηρεσιες και τα πάντα, ενοπλος και πάλι. Παντως και σε μενα εκει που ημουν αρτοποιοι/εστιατορες ηταν οσοι δεν ειχαν οπλο η βυσματα που ζητησαν να πανε εκει συγκεκριμενα για να φιδιασουν.Συνηθως ειναι ο κανονας αυτος οχι η εξαιρεση. Αν σε σενα και οπου αλλου καναν και νουμερα ηταν καθαρα θεμα ελλειψης ατομων.Σε μενα ειχαν χρειαστει να κανουν νουμερο ζητημα μια φορα σε ολη την θητεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Σε μας πρωτοκκλήσι στο Σουφλί (50ΕΜΑ) τα μαγειρία κάνανε τη καλύτερη ζωή. Μαγείρευαν, τσιγάρα, fb, μουσική στη διαπασών και ύπνος από τις 22:00 μέχρι τις 5 το πρωί. Και μεσημεριανός ύπνος εννοείται κανα δίωρο. Και μεις ζήτημα 5ώρες σύνολο μέσα στη μέρα ύπνο. ΓΑΜΙΕΤΑΙ ο στρατός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Σιγά την ζωή, σε μας 651ΑΒΥΠ (Α.Στεφανο) ο μάγειρας την έκανε για το σπιτί του 2 ώρες (δλδ κατά τις 17:00) μετά τους εξοδούχους κάθε μέρα και έμπαινε κανονικά το επόμενο πρωί στις 7... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Σήμερα πήρα το χαρτί κατάταξης και επάνω αναφέρει πως είμαι ΥΕΑ. Είδα ότι αυτό σημαίνει Υποψήφιος Έφεδρος Αξιωματικός, δηλαδή δόκιμος, σωστά; Εγώ μπορώ να αρνηθώ να πάω δόκιμος; Τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Όλους όσους έχουν τελειώσει λύκειο τους βγάζουν με ένδειξη ΥΕΑ, δε σημαίνει κάτι. Την πρώτη μέρα λογικά, θα σας ρωτήσουν αν θέλετε να δηλώσετε για δόκιμοι, εσύ λες ό,τι θες, δεν παίρνουν με το ζόρι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Σε ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 YEA YEA πότε θα απολυθείτε δεν εχετε ιδέα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Σήμερα πήρα το χαρτί κατάταξης και επάνω αναφέρει πως είμαι ΥΕΑ. Είδα ότι αυτό σημαίνει Υποψήφιος Έφεδρος Αξιωματικός, δηλαδή δόκιμος, σωστά; Εγώ μπορώ να αρνηθώ να πάω δόκιμος; Τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω; Πριν σε πάρουν δόκιμο πρέπει εκτός των άλλων να περάσεις ένα μεγάλο βαρετό test (IQ η/και ψυχολογικό; δε θυμάμαι ακριβώς) το οποίο θα χάσεις ένα πρωινό στο κέντρο για να δώσεις. Απλά απέτυχε το τεστ επίτηδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις