Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή πείνασα ορκίστηκα πάλι? (ΕΠΟΠ)

καλα κοροιδευε...ξερεις ποσους γνωριζω που κοροιδευαν και τωρα παρακαλανε να βγει προκυρηξη ΜΗΠΩΣ τους παρουν????

που δεν υπαρχει περιπτωση ουτε προκυρηξη να βγει ουτε να τους παρουν και αν γινει

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλα κοροιδευε...ξερεις ποσους γνωριζω που κοροιδευαν και τωρα παρακαλανε να βγει προκυρηξη ΜΗΠΩΣ τους παρουν????

που δεν υπαρχει περιπτωση ουτε προκυρηξη να βγει ουτε να τους παρουν και αν γινει

Έτσι και βγει θα γίνουν βυσματομαχιες μέχρι τελικής πτώσης

• Like 1

Αρτοποιοι γίνονται άοπλοι, όντως έχουν πρωινό ξύπνημα κατά τις 5 - 5:30, αλλά δεν έχουν σκοπιες, ούτε ψευτοεκπαιδευση, ούτε παρελάσεις, ούτε τίποτα άλλο. Μια χαρά πέρασε ο φίλος...

Ότι να ναι λες. Ι2 λόγω μειωπιας και όταν δεν ήμουν στο φούρνο κανονικά υπηρεσιες και τα πάντα.

• Super Moderators

Φίλος ήταν αρτοποιός στην Καβύλη και αργότερα Καποτά, αν θυμάμαι καλά ήταν άοπλος και δεν έκανε υπηρεσίες στο Καποτά (aka κάθε μέρα στο σπίτι), για την Καβύλη δεν είμαι σίγουρος...

Δεν είχατε άοπλους στη μοναδα;

Ολόκληρο Πετροχώρι Ξάνθης μιλάμε για τεράστιο στρατόπεδο λες να μην είχε άοπλους;

Αυτό τι σχέση έχει με τους αρτοποιούς;

Ολόκληρο Πετροχώρι Ξάνθης μιλάμε για τεράστιο στρατόπεδο λες να μην είχε άοπλους;

Αυτό τι σχέση έχει με τους αρτοποιούς;

Αρτοποιος είναι κλασσικό πόστο για άοπλους. Τι έγινε, στραβωσες που σε είπα αοπλο;

Ναι δεν διαφωνώ σ' αυτό που λες, αλλά ρε παιδί μου νομίζω πως κανείς δεν πλακώνεται να μπεί για να λουφάρει ειδικά. Την σιγουριά ψάχνουν.

Άλλο το πως έχει καταντήσει ο θεσμός του δημοσίου επίτηδες απο το σύστημα για να τρωγόμαστε μεταξύ μας, γιατί και ο στρατός, η αστυνομία κλπ δημόσιο είναι κι εκεί αλλά δεν ξύνονται, δεν γίνεται να ξυστούν...

Βασικα μπαινουν και για τη λουφα. Αλλο να ξερεις οτι θα παρεις €1,500/μηνα αλλα θα πρεπει να τα δουλεψεις κι αλλο να ξερεις οτι θα παρεις τα ιδια λεφτα χωρις αφεντικο πανω απο το κεφαλι σου. Ειτε αργος ειτε γρηγορος εισαι, το ενα και το αυτο στο δημοσιο. Ειτε ικανος ειτε ανικανος το ιδιο. Ειτε διανοια ειτε καθυστερημενος το ιδιο. Και καταληγουμε με μια μεγαλη μεριδα ΔΥ που τα ξυνουν με τσουγκρανα και μερικους φουκαραδες που παλευουν να βγαλουν τη δουλεια ολης της υπηρεσιας. 

Και φυσικα παιζει ρολο και η γραφειοκρατια, οσο μεγαλυτερη τοσο μεγαλυτερη η αναγκη για μη-παραγωγικους υπαλληλους. Ειχαμε πανω απο 1,000 ατομα απασχολημενα με το γνησιο της υπογραφης. Ποσα ακομα που βγαζανε αντιγραφα εκκαθαριστικων τα οποια τωρα βγανουν απο το Taxis. Κλπ, κλπ. 

Δυστυχως ο στρατος ετσι οπως ειναι τωρα ειναι η διεξοδος πολλων επιδοξων ΔΥ. Οι προσληψεις ουσιαστικα εχουν παγωσει οποτε τη σιγουρατζα του δημοσιου την προσφερει ο Στρατος. Κακως κατα τη γνωμη μου. Θυμαμαι στο σχολειο ποσα παιδια που λεγανε θα δηλωσουν στρατο για την εξασφαλιση. Αυτοι τι στρατιωτικοι θα γινουν; Λουφαδοροι...

• Like 1

ΑΣΔΕΝ ειναι καλα γενικα? Παιζει εμπλοκη?

Συγκριτικά με ΑΣΔΥΣ νομίζω έχει λίγο παραπάνω χώσιμο (αν τα θυμάμαι σωστά).

Εξαρτάται και το τι βύσμα έχεις εκει μέσα, σε τι πόστο είσαι κλπ.

Αρτοποιος είναι κλασσικό πόστο για άοπλους. Τι έγινε, στραβωσες που σε είπα αοπλο;

Ok αφού βλέπω το έχεις θέμα μη σου χαλασω και το βράδυ, εσύ ότι πεις...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...