Muchacho Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Ποια θεωρούνται τα πιο βυσματικά στρατόπεδα στην Ελλάδα και για ποιο λόγο? (για ξηρά πάντα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Ποια θεωρούνται τα πιο βυσματικά στρατόπεδα στην Ελλάδα και για ποιο λόγο? (για ξηρά πάντα) Γενικα οποιος παει στην πολη του κατευθειαν απο κεντρο χωρις να εχει μεταθεση κατ'εξαιρεση το εχει κουμπωσει... Εκτος εμεις εδω στο Βολο που εχουμε τους πεζοναυτες, υπαρχει 90% πιθανοτητα ως πεζοναυτης να ερθεις εδω, οποτε γι αυτο και πολλοι Βολιωτες δηλωνουμε ειδικες δυναμεις... Εμεις η πιο βυσματικη που εχουμε ειναι η 64 ΜΕ, που ειναι μεσα στο στρατοπεδο των πεζοναυτων, "ταγμα" πεζικου, που ειναι καθε μερα εξοδουχοι, και ειναι πολυ λιγοι... Τρελο βυσμα βαζουν και αυτοι που πανε Αθηνα στην ΓΕΣ, και ειχα ακουσει και για εναν που πηγε στο δικαστηριο(?!) οτι ναναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Μήπως ΓΥΣ? Γεωγραφική υπηρεσία στρατού... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Γενικα οποιος παει στην πολη του κατευθειαν απο κεντρο χωρις να εχει μεταθεση κατ'εξαιρεση το εχει κουμπωσει... Εκτος εμεις εδω στο Βολο που εχουμε τους πεζοναυτες, υπαρχει 90% πιθανοτητα ως πεζοναυτης να ερθεις εδω, οποτε γι αυτο και πολλοι Βολιωτες δηλωνουμε ειδικες δυναμεις... Εμεις η πιο βυσματικη που εχουμε ειναι η 64 ΜΕ, που ειναι μεσα στο στρατοπεδο των πεζοναυτων, "ταγμα" πεζικου, που ειναι καθε μερα εξοδουχοι, και ειναι πολυ λιγοι... Τρελο βυσμα βαζουν και αυτοι που πανε Αθηνα στην ΓΕΣ, και ειχα ακουσει και για εναν που πηγε στο δικαστηριο(?!) οτι ναναι... E ναι δεν αναφέρομαι στον μεμονωμένο βυσματία που παρασιτεί στο κοντινότερο στρατόπεδο αλλά για στρατόπεδα,μονάδες και κτίρια που στελεχώνονται σχεδόν αποκλειστικά από βυσματίες και έχει διαμορφωθεί εκεί η ανάλογη κατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fu Manchu Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Εμένα που με καλέσανε για 1 ημέρα για ενημέρωση τι φάση παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Εμένα που με καλέσανε για 1 ημέρα για ενημέρωση τι φάση παίζει; Λαντζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Εμένα που με καλέσανε για 1 ημέρα για ενημέρωση τι φάση παίζει; Θα πηξεις νεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δεν θα με χάλαγε να με καλούσανε για καμιά βδομάδα έτσι για το χαβαλέ. Πίσω στους φούρνους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skavenger Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μάγκες βοήθεια Σ.Ο.Σ είναι αν μπω τον Ιανουαρίου και κάτι ακούγετε πως θα αυξηθεί η θητεία στους 12 μήνες ισχύει ξέρει κάνεις; Όποιος ξέρει να μου το πει να πάω να πάρω αναβολή κάτι να κάνω να το γλιτώσω κάπως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 εγω ακουσα οτι θα παει 14 μηνες και 12 για αυτους που υπηρετουν ηδη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skavenger Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 εγω ακουσα οτι θα παει 14 μηνες και 12 για αυτους που υπηρετουν ηδη σοβαρά και τι κάνω εγώ τώρα;; δεν λέω πως είναι μεγάλη διάφορα γενικά άπλα εδώ με το ζόρι σκεφτόμουν πως θα περάσω τους 9 μήνες τι θα κάνω στους 12;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 οταν θα παρουσιαστεις θα ειναι λιγο δυσκολα μετα θα συνηθησεις και οταν απολυθεις θα θες να ξαναπας...trust me 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 οταν θα παρουσιαστεις θα ειναι λιγο δυσκολα μετα θα συνηθησεις και οταν απολυθεις θα θες να ξαναπας...trust me Για κανέναν λόγο. Πόσο χάλια πρέπει να περνάς έξω, για να θες να ξανα-μπεις μέσα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δεν θα με χάλαγε να με καλούσανε για καμιά βδομάδα έτσι για το χαβαλέ. Πίσω στους φούρνους Ποιούς Φούρνους, της Ικαρίας;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 και οταν απολυθεις θα θες να ξαναπας...trust me Μπα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις