Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Και ο υποδικας θα φροντίσει για εσένα προσωπικά να σου φέρουν σέφ και μενού κάθε μέρα για να διαλέξεις....χαχαχαχαχαχα ( no offense έτσι...)....α ρε επικές εποχές στο όρος πατάτα να κάθεσαι, όπως πετάνε τους φελλούς στην διαφήμιση του ουισκυ να πετάς τις πατάτες και να περνάει η μέρα....χαχαχαχα. Διακοπές στο μαγευτικό Κουφόβουνο στο όρος πατάτα...το χειρότερο πάντως είναι το κρεμμύδι, πολύ κλάμα αδερφάκι μου... πλέον έχουν μηχάνημα που καθαρίζει τις πατάτες ή αγοράζουν πατάτα πουρέ σε σκόνη, δεν έχει πλέον ορος πατατα. Το πιο γελοίο, πάντως, που είχα δει ήταν με τον πρωινό καφέ που τον είχαν σε φακελάκια ατομικής συσκευασίας και είχαν βάλει 3, 4 άτομα να κάθονται απο τις 5 το πρωι μέχρι να αρχισει το πρωινο να σκιζουν φακελάκια για να φτιαζουν τον καφε στις κανατες
VonLoutsos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 πλέον έχουν μηχάνημα που καθαρίζει τις πατάτες ή αγοράζουν πατάτα πουρέ σε σκόνη, δεν έχει πλέον ορος πατατα. Το πιο γελοίο, πάντως, που είχα δει ήταν με τον πρωινό καφέ που τον είχαν σε φακελάκια ατομικής συσκευασίας και είχαν βάλει 3, 4 άτομα να κάθονται απο τις 5 το πρωι μέχρι να αρχισει το πρωινο να σκιζουν φακελάκια για να φτιαζουν τον καφε στις κανατες τι να σου πω...πέρυσι το καλοκαίρι εγώ τις διακοπούλες μου στο όρος πατάτα τις έκανα...και ας είχανε και μηχάνημα που να τις καθαρίζει, είχε χαλάσει και δεν το φτιάχνανε....είναι να μην σου τύχει...
lary7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 τίποτα για να μην ξερνάω εγω που αηδιάζω ακόμα και με κονσέρβες για σκύλους παιζει...; ή ενα vomex πρωι βράδυ; (σοβαρα τώρα εχω θέμα, μεχρι και με φαγητα αηδιαζω σε σημείο ξερατού) Καλα, κατσε να αρχισεις να ξυπνας απο τις 6 και να πρεπει να την βγαλεις μεχρι τις 14:00 με ελαφρυ πρωινο και μια τυροπιτα και μετα να δω αν θα φας το φαι και θα ζητας και αλλο. Και εγω σαν εσενα σκεφτομουν αλλα εκει μεσα εβαλα 10 κιλα, αν και στο κεντρο πρεπει να εχασα κανα 2. Αυτες οι υπερ-ευαισθησιες που λιγο πολυ ολοι κουβαλαμε, μεσα στον στρατο θα σου φυγουν. Και μην ξεχασω, να τρως πολλα, οσα πιο πολλα φρουτα μπορεις, γιατι στουμπωνεις τις πρωτες μερες ενω εμεις ειχαμε ατομο που κρατουσε το κακο μεσα του για 9 μερες....(γκαστρωμενος 6 μηνων εδειχνε το παλικαρι...)
Kasrith Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 τι να σου πω...πέρυσι το καλοκαίρι εγώ τις διακοπούλες μου στο όρος πατάτα τις έκανα...και ας είχανε και μηχάνημα που να τις καθαρίζει, είχε χαλάσει και δεν το φτιάχνανε....είναι να μην σου τύχει... Στο κέντρο μακρυά απο τα μαγειρεία... ΚΨΜ και κανα τοαστάκι. Μετά την μετάθεση, οι πιθανότητες του καλού φαγητού αυξάνονται κατα πολύ και όχι μόνο τρώγεται, αλλα όπως είπε ο απο πάνω θα θέλεις και άλλο.
akpe Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2011 Β΄ ΕΣΣΟ (Μάϊος) πλην όμως δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη η ημερομηνία και το κέντρο υποχρέωσης κατάταξης. Nice! Θέλω να κυνηγήσω ετήσια αναβολή για δυο κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζω εδώ και λίγα χρόνια, συγκεκριμένα κρίσεις πανικού (αραιές, όχι στο σημείο να θεωρούνται διαταραχή) και πολλαπλές διαταραχές του ύπνου (σύνδρομο καθυστερημένης φάσης/σύνδρομο μη-24ωρου κύκλου/υπνοπαραλύσεις). Τα οποία τα καταπολεμώ επιτυχώς εδώ και ενα χρόνο με αρκετά αισιόδοξη πρόβλεψη χωρίς όμως να τα έχω εξαλείψει πλήρως, ακόμα επηρρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την λειτουργικότητά μου. Τονίζω πως δεν θέλω πλήρης απαλλαγή, θέλω αναβολή προκειμένου να γλυτώσω τα χειρότερα μέσα, και προτιμώ ετήσια από διετή αναβολή για πρακτικούς λόγους. Το ΣΙ για αυτά μου δίνει Ι3/Ι4 και διετή αναβολή, ενώ αναλόγως της σοβαρότητας προβλέπει και Ι5... Απορίες: Υπάρχει καμία περίπτωση να μου "επιβληθεί" απαλλαγή ακόμα και αν δεν την ζητήσω; Υπάρχει περίπτωση να μου δοθεί ετησία αντί για διετή αναβολή εφόσον το ζητήσω; Σε κάθε περίπτωση, θα ήταν καλύτερο να απευθυνθώ από τώρα στην στρατολογία, ή να περιμένω κάποιες μέρες πριν από την κατάταξή μου και να παω κατ'ευθείαν στο φρουραρχείο; Θα προτιμούσα να μην το αφήσω για μετά την κατάταξη, αρχικά με στείλανε Κρήτη και το πήγαινε-έλα Αθήνα-ΚΕΝ-414-ΚΕΝ-Αθήνα δεν θα είναι και τόσο ευχάριστη εμπειρία...
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 τι να σου πω...πέρυσι το καλοκαίρι εγώ τις διακοπούλες μου στο όρος πατάτα τις έκανα...και ας είχανε και μηχάνημα που να τις καθαρίζει, είχε χαλάσει και δεν το φτιάχνανε....είναι να μην σου τύχει... ναι, ε; Αν ήταν εδω καποιος απο τις στελεχάρες θα σου απαντούσε ότι αυτό ήταν εκπαιδευση και όχι αγγαρεία. Γενικότερα έχουν μια τάση να βαφτίζουν οτιδήποτε κάνουν οι φαντάροι "εκπαίδευση", ακόμα και για τσιγάρα που εστελναν ορισμένους να τους πάρουν...
slygeo87 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Καλά βασικά παίζει ένα κομπλεξάκι με το χειρισμό των διαφόρων μηχανημάτων. Π.χ. τσουλάγαμε κάτι ρόδες από ανατρεπόμενα αντί να τα φορτώσουμε σε ένα στάγερ και να τα μεταφέρουμε. Είναι η COMMON SENSE ξέρετε. (γραφειο κινήσεως εν τω μεταξύ, μεγάλες στιγμες)
paylidis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Καλα, κατσε να αρχισεις να ξυπνας απο τις 6 και να πρεπει να την βγαλεις μεχρι τις 14:00 με ελαφρυ πρωινο και μια τυροπιτα και μετα να δω αν θα φας το φαι και θα ζητας και αλλο. Και εγω σαν εσενα σκεφτομουν αλλα εκει μεσα εβαλα 10 κιλα, αν και στο κεντρο πρεπει να εχασα κανα 2. Αυτες οι υπερ-ευαισθησιες που λιγο πολυ ολοι κουβαλαμε, μεσα στον στρατο θα σου φυγουν. Και μην ξεχασω, να τρως πολλα, οσα πιο πολλα φρουτα μπορεις, γιατι στουμπωνεις τις πρωτες μερες ενω εμεις ειχαμε ατομο που κρατουσε το κακο μεσα του για 9 μερες....(γκαστρωμενος 6 μηνων εδειχνε το παλικαρι...) μωρε αντέχω πολυ χειρότερα απο θέμα ωρών - λιγου φαγητού. καθε μέρα ούτως η αλλιώς 6.30 ξυπνάω, πάω για τρέξιμο και μετα καφε τυροπιτα μέχρι τις 15.30 που θα ειμαι στη δουλεία... Απλώς αηδιάζω εύκολα με πολλά... Μπορεί να μην αηδιάσω και να μην τρομαξω αν ο άλλος πχ κοψει το χερι του από τον ώμο και να αηδιάσω αν μετα τρώει πρασορυζο... Αυτό με τα φρουτα το εχω ακούσει και εγώ...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Θέλω να κυνηγήσω ετήσια αναβολή για δυο κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζω εδώ και λίγα χρόνια [...]Απορίες: Υπάρχει καμία περίπτωση να μου "επιβληθεί" απαλλαγή ακόμα και αν δεν την ζητήσω; Υπάρχει περίπτωση να μου δοθεί ετησία αντί για διετή αναβολή εφόσον το ζητήσω; Σε κάθε περίπτωση, θα ήταν καλύτερο να απευθυνθώ από τώρα στην στρατολογία, ή να περιμένω κάποιες μέρες πριν από την κατάταξή μου και να παω κατ'ευθείαν στο φρουραρχείο; Θα προτιμούσα να μην το αφήσω για μετά την κατάταξη, αρχικά με στείλανε Κρήτη και το πήγαινε-έλα Αθήνα-ΚΕΝ-414-ΚΕΝ-Αθήνα δεν θα είναι και τόσο ευχάριστη εμπειρία... Επειδή την εποχή που υπηρέτησα συνόδευσα σε ορισμένες περιπτώσεις συναδέλφους που περνούσαν από επιτροπές, θα ξεκινήσω από το τελευταίο που ρωτάς: Μην αφήσεις το θέμα εκκρεμές για μετά την κατάταξη. Όπου και αν σε στείλουν, η διαδικασία είναι δυσάρεστη. Και το Σπάρτη-Τρίπολη που είχα κάνει ως συνοδός, στενάχωρο ήταν, πόσω μάλλον μακρύτερο ταξίδι. Επίσης μην το αφήσεις για τελευταία στιγμή, τώρα που δεν έχουν οριστικοποιηθεί τα στοιχεία κατάταξης είναι καλύτερα. Δε γνωρίζω τι γίνεται αν ο κληρωτός αιτηθεί κάτι λιγότερο ή περισσότερο από ό,τι προβλέπεται ή προτίθεται να δώσει ο στρατός, αυτά καλύτερα στη Στρατολογία (with a pinch of salt σε ό,τι σου πουν, δεν είναι πάντοτε καλά πληροφορημένοι). Γενικά, το θέμα δεν έχει να κάνει τελικά με το τι ζητά ο κληρωτός αλλά πώς κρίνουν την υπόθεση στην επιτροπή (εκτός από καραμπινάτα παθολογικά προβλήματα).
liopyr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 akpe, μέχρι και πριν από 2 χρόνια ήταν κάπως πιο απλά τα πράγματα. Κάνα δυο εβδομάδες πρίν παρουσιαστείς, πήγαινες φρουραρχείο, τους έλεγες να σου δώσουν παραπεμπτικό για 414, έλεγες στον γιατρό του 414 πως έχεις το τάδε οικονομικό/οικογενειακό πρόβλημα και θες ένα χρόνο να ξεμπερδέψεις, υπέγραφε την αναβολή, επικυρωνόταν από την επιτροπή, win. Πρόσφατα ένας φίλος που το προσπάθησε τον ανάγκασαν να παρουσιαστεί πρώτα και να ξεκινήσει την διαδικασία από μέσα, επειδή μέσω φρουραρχείου δέχονται μόνο πολύ σοβαρές περιπτώσεις όπου η μετακίνηση του μέλλοντα υπερασπιστή της πατρίδος είναι δύσκολη έως αδύνατη. Αυτό σημαίνει δύο (μπορεί και τρεις) παραπάνω μέρες γραφειοκρατικής ταλαιπωρίας + την μαχαιριά της πρώτης μέρας στο στρατό. Όπως και να έχει πάντως, ειδικά στις αναβολές είναι αρκετά ελαστικοί, μη σε αγχώνει το αν θα σου την δώσουν, αν και για αυτό κανένας δε μπορεί να σου απαντήσει με σιγουριά, αν έχει αλλάξει ο γιατρός και πέσεις σε κάνα μαλάκα μπορεί να στο παίξει βαρύ πεπόνι... Επίσης έχουν αλλάξει και λίγο τα πράγματα στην επιτροπή*, παλιά απλά επικύρωναν με κλειστά μάτια ότι έγραφε ο γιατρός του 414 επειδή είναι ανώτερός τους και δεν είναι καλό να ρίχνουν άκυρο στην διάγνωσή του. Πλέον αν έχουν γραμμή να μαγειρέψουν κάνα νούμερο, πως δήθεν παρουσιάστηκαν τόσοι με αυτή την σειρά (βαλαμε τάξη στους κοπανατζήδες μπρρ), μπορεί να σε στείλουν για επανεξέταση στο 414, η οποία αναλόγως την φαντασία και τις υποκριτικές ικανότητές σου μπορεί να κρατήσει και μία εβδομάδα. Μια εβδομάδα στην φωλιά του κούκου είναι ενδιαφέρουσα, αλλά όχι ωραία εμπειρία. ;p *(επιτροπή που λέει ο λόγος ε, ένα λυώμενο έξω από το 401 με τρεις γιατρούς, τον καλό τον κακό και τον άσχημο, ο ένας χασμουριέται, ο άλλος πεινάει, και ο τρίτος εχει ξεχαστεί κάπου στο 73). Α, αν σου δώσουν απ'ευθείας απαλλαγή με αυτό που θα τους πεις, πες μας και τι τους είπες, ενδιαφέρει πολύ κόσμο.
De@th L0rd Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Πιστεύω πως μια καλή λύση για άμεση απαλλαγή είναι να πας ντυμμένος σαν τον M.Αλέξανδρο, τον Ναπολέων ή τον Duke Nukem.
VonLoutsos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Καλά βασικά παίζει ένα κομπλεξάκι με το χειρισμό των διαφόρων μηχανημάτων. Π.χ. τσουλάγαμε κάτι ρόδες από ανατρεπόμενα αντί να τα φορτώσουμε σε ένα στάγερ και να τα μεταφέρουμε. Είναι η COMMON SENSE ξέρετε. (γραφειο κινήσεως εν τω μεταξύ, μεγάλες στιγμες) Δεν νομίζω να είναι ααυτό...απλά επειδή με τα γιωτόμπαλα που κυκλοφορούν εκεί μέσα δεν ξέρεις αν ο άλλος κόψει το χέρι του και σε τρέχουν, οπότε αν δεν τους δίνετε δυνατότητα για να αγοράσουν κομμένα έτοιμα προιοντα, μαχαιράκι και εμπρός ανάβαση. ( γιατί είναι και λίγο ευθυνόφοβοι οι αξιωματικοί, χωρίς να τους παρεξηγώ βέβαια )...εδώ ο άλλος πήγε να περάσει δρόμο για να πάρει καφέ απέναντι από την πύλη ( και παρακμιακός δρόμος ) και τον χτύπησε αυτοκίνητο...οι γιωτάδες στο μυαλό που κυκλοφορούν εκεί μέσα είναι απίστευτοι!!!
De@th L0rd Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Κανονικά με την παραμικρή υποψία γιωτισμού δε θα έπρεπε να υπηρετεί ο άλλος για να μην υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα.Γιατί δημιουργούν γιωτισμό ακόμα και σε αυτούς που δεν έχουν ιστορικό. Να έχεις κανα ψυχάκια να παίζει με τα όπλα ή κανέναν μαλάκα να τραμπουκίζει με το παραμικρό, επειδή απλά κρίθηκε ως ικανός. Για μένα εφόσον την έχουν υποχρεωτική τη θυτεία ας την κάνουν στα 18 να ξεμπερδεύεις κ να είσαι ελεύθερος με τις σπουδές και την εργασία ώστε να μην διακόπτεσαι. Γιατί άλλες ανοχές έχεις ως 18ρης και άλλες σαν 25-30. Πάντως μου έλεγε ο κολλητός μου που πρόσφατα τελείωσε πως είχαν κάποιους γιωτάδες που έχεζαν στις ντουζιέρες και τους νιπτήρες. Αν είμαι υπεύθυνος καθαριότητας και εντοπίσω ποιός το κάνει και τον βάλω να τα φάει, θα έχω επιπτώσεις;
VonLoutsos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Κανονικά με την παραμικρή υποψία γιωτισμού δε θα έπρεπε να υπηρετεί ο άλλος για να μην υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα.Γιατί δημιουργούν γιωτισμό ακόμα και σε αυτούς που δεν έχουν ιστορικό. Να έχεις κανα ψυχάκια να παίζει με τα όπλα ή κανέναν μαλάκα να τραμπουκίζει με το παραμικρό, επειδή απλά κρίθηκε ως ικανός. Για μένα εφόσον την έχουν υποχρεωτική τη θυτεία ας την κάνουν στα 18 να ξεμπερδεύεις κ να είσαι ελεύθερος με τις σπουδές και την εργασία ώστε να μην διακόπτεσαι. Γιατί άλλες ανοχές έχεις ως 18ρης και άλλες σαν 25-30. Πάντως μου έλεγε ο κολλητός μου που πρόσφατα τελείωσε πως είχαν κάποιους γιωτάδες που έχεζαν στις ντουζιέρες και τους νιπτήρες. Αν είμαι υπεύθυνος καθαριότητας και εντοπίσω ποιός το κάνει και τον βάλω να τα φάει, θα έχω επιπτώσεις; Αυτό με τις ντουζιέρες έπαιζε και σε εμάς...μεχρι και ο διοικητής στην αναφορά μς το είπε αλλά ο ένοχος δεν βρέθηκε, αυτό είναι το πρόβλημα ...όλοι ξέρουν οτι μπορείς να κάνεις οτι θέλεις σχεδόν στην καλλιόπη, οι πιθανότητες να τα καθαρίσεις εσύ την επόμενη μέρα δεν είναι πολλές αρα παίζουν με τις πιθανότητες...
paylidis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Κανονικά με την παραμικρή υποψία γιωτισμού δε θα έπρεπε να υπηρετεί ο άλλος για να μην υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα.Γιατί δημιουργούν γιωτισμό ακόμα και σε αυτούς που δεν έχουν ιστορικό. Να έχεις κανα ψυχάκια να παίζει με τα όπλα ή κανέναν μαλάκα να τραμπουκίζει με το παραμικρό, επειδή απλά κρίθηκε ως ικανός. Για μένα εφόσον την έχουν υποχρεωτική τη θυτεία ας την κάνουν στα 18 να ξεμπερδεύεις κ να είσαι ελεύθερος με τις σπουδές και την εργασία ώστε να μην διακόπτεσαι. Γιατί άλλες ανοχές έχεις ως 18ρης και άλλες σαν 25-30. Πάντως μου έλεγε ο κολλητός μου που πρόσφατα τελείωσε πως είχαν κάποιους γιωτάδες που έχεζαν στις ντουζιέρες και τους νιπτήρες. Αν είμαι υπεύθυνος καθαριότητας και εντοπίσω ποιός το κάνει και τον βάλω να τα φάει, θα έχω επιπτώσεις; πολυ σωστα τα λες... * εγω δεν εχω πλέον καμια διάθεση και ανοχή να ακουω τις λακαμιες των καραβανάδων και των "ικανων" αλλα δε γουστάρω και μαλακίες του τύπου τρελοχαρτα, Ι5 κλπ... Εγω αν πετύχω κανένα να κανει τέτοια σκηνικά θα τον σουβλίσω με τη σφουγγαρίστρα και ας απολυθώ όταν η Ελλάδα δε θα εχει χρέη... Γενικά τετοιες λακαμιές δε τις σηκώνω στη φαση που ειμαι γι'αυτό καλύτερα ας με κανουν κανενα γραφιά να εχουμε το κεφαλι μας ησυχοι όλοι... * και εμενα ενας φιλος μου στα ΛΟΚ (που ειναι και "επιλεκτοι") ειχανε ενα βλακα γιο Ταγματαρχη που εχεζε συστηματικά τα βραδια στο ντουλαπι με τις σκούπες και τρώγανε το πρωι όλοι καμπάνες και καψόνι μεχρι που τον πηρανε πρέφα και τον σπασανε καμια 15 ατομα στο ξύλο και τον αναγκασαν να πει οτι επεσε απο το κρεβατι
Προτεινόμενες αναρτήσεις