opcorsa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 τωρα το θεμα ειναι τι κανεις στον στρατο καλα την εβγαλες με το βυσμα,τωρα κανα βυσμα για δουλεια παιζει? η ολη μερα ινσομνια.κομ? axaxa εισωραιος... ερωτηση- παιζει να ειχε βυσμα ο αλλος με το βυσινι φυλλο πορειας?γενικα θελει βυσμα για "καλο" χρωμα? εχουμε μια επιχειρηση γιαυτο ειμαι συνηθως ινσομνια, και κυνηγαω και κατι μεταπτυχιακα τωρα, αλλα θα δειξει.. ξεμακραινει η κουβεντα ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 [...]κατι πουστονεα[...] Ρε φίλε λες τις σειρές σου πουστόνεα;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Ρε φίλε λες τις σειρές σου πουστόνεα;;; αφου γρασσα ειναι τι να τους πω καζουρα τελευταια μερα να πουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Τσκ τσκ τσκ τί να πω; Μη με παρεξηγείς , απλά μου φαίνεται αδιανόητο να πω μια σειρά μου έτσι... Στην εποχή μου αυτό το 'χαμε για βρισιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 κ εγω ειχα παρει πρασινο λελεδοχαρτο και σε 1 χρονο και κατι απο την απολύση μου ,ηρθε συστημενο σπιτι το ασπρο και πηγα στο ταχυδρομειο και εστειλα πισω τα κομματια απ το παλιο που ζητησαν [ειχε και ειδικο φακελο]. Καποιες σειρες μου που ειχα τοτε στο fb μου ειπαν οτι τους καλεσαν εκεινη την περιοδο για μετεκπαιδευση μια βδομαδα , εμενα τιποτα και καλυτερα κιολας συνcorsoφιλε , κατα την ταπεινη μου αποψη παιζει ρολο και το βυσμα στο χρωμα απολυτηριου , δεν νομιζω να ειναι τυχαιο το οτι οι γραφεις πηραν ασπρο κατευθειαν .Εκτος και αν οντως ειναι τυχαιο και δινουν οντως πρασινο σε πρασινομπερεδες , ΕΑ και στους Ι1-2 . Επισης μου φανηκε παραξενο γιατι οι γραφεις σε εμας ειχαν παει και ΛΥΒ ,οποτε δεν νομιζω να ηταν ντακότες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ένοπλοί στην μονάδα μου πήραν λευκό, άοπλοι πήραν πράσινο. Να δω τι θα κάνουν οι 2οι όταν του καλέσουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ένοπλοί στην μονάδα μου πήραν λευκό, άοπλοι πήραν πράσινο. Να δω τι θα κάνουν οι 2οι όταν του καλέσουν... Καθαριοτητες και λαντζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Καθαριοτητες και λαντζα Δεν προβλέπονται, τα κάνουν οι "τρέχοντες" φαντάροι αυτά και σε μεγαλύτερο βαθμό για να φαίνεται ακόμα καλύτερα το στρατόπεδο... Όταν έσκασαν σε μας επίστρατοι, ήρθαν μαλλιάδες με μούσια κτλπ κτλπ. Ούτε να ξυριστούν, σιγά μην κάνουν κι αγγαρείες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Η Μεγάλη Κομπίνα με το Κλεμμένο Πετρέλαιο στον Στρατό Στις 25 Νοεμβρίου 2014, τέσσερα άτομα με τρία αυτοκίνητα προσπέρασαν το χωριό Γέφυρα έξω από τη Θεσσαλονίκη και κατευθύνθηκαν προς την κοίτη του ποταμού Αξιού, φαινομενικά στη μέση του πουθενά. Ένας αρχιλοχίας του Ελληνικού Στρατού, ο οποίος υπηρετούσε τότε στην 3η ΔΑΚΑ, μονάδα που έχει την ευθύνη και τον έλεγχο των αγωγών πετρελαίου των ενόπλων δυνάμεων, φέρεται να τους είχε υποδείξει το σημείο. Οι τέσσερις ιδιώτες εντόπισαν τον αγωγό καυσίμων, έκοψαν τους πίρους από το καπάκι και μπήκαν στο εσωτερικό του φρεατίου και τις βάνεις διαχείρισης του αγωγού. Την ίδια στιγμή, ένας πέμπτος ιδιώτης, ιδιοκτήτης βυτιοφόρου, που επίσης φέρεται να εμπλέκεται, περίμενε στο Καλοχώρι το τηλεφώνημα-σινιάλο, ώστε να προσεγγίσει κι εκείνος το σημείο για να αντλήσει το πετρέλαιο από τον στρατιωτικό αγωγό. Ωστόσο, κάτι πήγε στραβά εκείνη τη μέρα και το σχέδιο εγκαταλείφθηκε. Σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές, όμως, είχαν προηγηθεί από την ίδια ομάδα πέντε περιπτώσεις κλοπής και άλλες έξι απόπειρες κλοπής πετρελαίου από αγωγούς του Στρατού στη Βόρεια Ελλάδα. O τρόπος δράσης της ομάδας βελτιωνόταν κάθε φορά, καθώς οι κατηγορούμενοι προσπαθούσαν να διορθώσουν λάθη προηγούμενων «εξορμήσεων». Στην πρόταση του αντεισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης που χειρίστηκε την υπόθεση, προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο (αρ. 603/2016), αποτυπώνονται οι αριθμοί της βαλκανικής εκδοχής του ελ ντοράντο μαύρου χρυσού. Από τις αρχές του 2013 έως τον Νοέμβριο του 2014, όπως αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα, έκαναν φτερά συνολικά 294.762 λίτρα πετρελαίου, τα οποία στη συνέχεια πουλήθηκαν λαθραία στην αγορά της Βόρειας Ελλάδας. Το κόστος των καυσίμων υπολογίστηκε στις 300.000 ευρώ, ενώ από έγγραφο του ΣΤ' Τελωνείου Θεσσαλονίκης προκύπτει ότι το ύψος των διαφυγόντων δασμών, τελών και λοιπών επιβαρύνσεων για το Ελληνικό Δημόσιο ανέρχεται στις 166.729,81 ευρώ. Σύμφωνα πάντα με την πρόταση του αντεισαγγελέα Εφετών, ο ρόλος του αρχιλοχία των ενόπλων δυνάμεων θεωρείται κρίσιμος. Κι αυτό, διότι ακριβώς λόγω της ειδικής μονάδας στην οποία υπηρετούσε, φέρεται να γνώριζε τις ακριβείς τοποθεσίες των φρεατίων μέσα στους αγρούς, τον τρόπο άντλησης του πετρελαίου με ασφαλή τρόπο - δεδομένων των πιέσεων που υπάρχουν στο εσωτερικό του αγωγού - έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να ελέγχει τα μανόμετρα (όργανα μέτρησης της πίεσης) που είναι εγκατεστημένα στην 3η ΔΑΚΑ. Η αφαίρεση πετρελαίου από τους αγωγούς του Ελληνικού Στρατού απαιτεί (...) παρουσία μεγάλου αριθμού ατόμων για την εγκατάσταση των εργαλείων, την άντληση των καυσίμων, τη μεταφορά τους σε βυτιοφόρο όχημα και τη διανομή τους στην αγορά. Στη δικογραφία περιγράφονται αναλυτικά επιχειρήσεις πλιάτσικο και απόπειρες σε χαρτογραφημένα στρατιωτικά σημεία πέριξ της Θεσσαλονίκης, συγκεκριμένα στη Νεοχωρούδα, δίπλα στην κοίτη του Αξιού ποταμού, τη Νέα Χαλκηδόνα, εντός της Βιομηχανικής Περιοχής της Σίνδου, στη Λητή, στη λίμνη Βόλβη, ακόμη και στο χωριό Λουδίας στην Ημαθία. Όλο αυτό το διάστημα η Αστυνομία παρακολουθούσε τα τηλέφωνα των άμεσα εμπλεκόμενων, ενώ για την εξιχνίαση της υπόθεσης κλήθηκαν από τον ανακριτή να συνδράμουν αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων. Δεν αναφέρεται πάντως ρητά πώς έγινε η αντιληπτή η μεγάλη κλοπή. Από την περεταίρω εξέταση των δικαστικών εγγράφων φαίνεται μόνο να προκύπτει ότι ο τρόπος δράσης της ομάδας βελτιωνόταν κάθε φορά, καθώς οι κατηγορούμενοι προσπαθούσαν να διορθώσουν λάθη προηγούμενων «εξορμήσεων». http://www.vice.com/gr/read/klemmeno-petrelaio-stratos Αντε να πας υπηρετήσεις την πατρίδα, δηλαδή τους καραβαναδες που κλέβουν το πετρέλαιο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Η όλη κομπίνα για το πετρέλαιο ειναι το θέμα η τα τρόφιμα καθε μερα; Πλιάτσικο στα ψυγεία των μαγειρείων κλπ. Στο 401 τα στελέχη παίζει να μην φωνιζουν και ποτε για το σπίτι τους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) (...)κατα την ταπεινη μου αποψη παιζει ρολο και το βυσμα στο χρωμα απολυτηριου , δεν νομιζω να ειναι τυχαιο το οτι οι γραφεις πηραν ασπρο κατευθειαν .Εκτος και αν οντως ειναι τυχαιο και δινουν οντως πρασινο σε πρασινομπερεδες , ΕΑ και στους Ι1-2 . Επισης μου φανηκε παραξενο γιατι οι γραφεις σε εμας ειχαν παει και ΛΥΒ ,οποτε δεν νομιζω να ηταν ντακότεςΔεν παίζει βύσμα για το χρώμα του απολυτηρίου ούτε το που θα υπηρετήσεις, προσωπικά υπηρέτησα τους τελευταίους έξι μήνες σε επίλεκτη μονάδα και πάλι λευκό πήρα απο την πρώτη στιγμή. Αφού χαλάστηκα που δεν μπορούσα να το λέω Ροζαλία λέμε! Α και ήμουν με μάχιμη ειδικότητα, να πείς οτι ήμουν γραφέας ή κάτι τέτοιο θα 'λεγα οκ πιθανόν γι αυτό να πήρα λευκό ... ...και γενικά όλες οι σειρές μου που υπηρετήσαμε εκεί πήραμε λευκό. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2016 από sargio01 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Πράσινο, αλλά το στρατόπεδο που θα παρουσιαστώ αν με καλέσουν είναι εντός Αττικής οπότε κλάιν,,, 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Εγώ γαμώτο πήρα άσπρο. Θα θελα σα τρελός να χα πάρει χρώμα και να με καλούσαν για μια βδομάδα μετεκπαίδευση. Έτσι όπως τον έχω πλέον στο μυαλό μου το στρατό θα πέρναγα φίνα μια βδομάδα πληρωμένες διακοπές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Πάντως η αλήθεια είναι πως είχα πετύχει στη θητεία μου επίστρατους και τους ζήλευα για τη φάση τους. Μούσια, κοιλιές, ξεκούμπωτα χιτώνια, αρβύλες λυμένες και προπάντων πλάκες και καζούρες μεταξύ τους χαχαχα Λέγαμε τότε οτι θα θέλαμε να το ζήσουμε μια φορά αφού απολυθούμε, έτσι για το γαμώτο Edit: Με πρόλαβες στην ουσία Edel 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Εγώ γαμώτο πήρα άσπρο. Θα θελα σα τρελός να χα πάρει χρώμα και να με καλούσαν για μια βδομάδα μετεκπαίδευση. Έτσι όπως τον έχω πλέον στο μυαλό μου το στρατό θα πέρναγα φίνα μια βδομάδα πληρωμένες διακοπές.Από ποιον πληρωμενες; Αν δεν είσαι ΔΥ, δεν σε αποζημιώνουν για τις χαμένες μέρες Η όλη κομπίνα για το πετρέλαιο ειναι το θέμα η τα τρόφιμα καθε μερα; Πλιάτσικο στα ψυγεία των μαγειρείων κλπ. Στο 401 τα στελέχη παίζει να μην φωνιζουν και ποτε για το σπίτι τους Αν γίνει κανάς έλεγχος τα φορτώνουν στους φαντάρους και αντε βρες άκρη, με το πετρέλαιο πώς να το φορτωσουν σε φαντάρους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις