Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αστον μαλλον δεν γνωριζει οτι σχεδον καθε χρονο γινεται απογραφη στους συνταξιουχους και αν εσυ δεν εχεις χαρτι να προσκομισεις να δω τι θα κανεις...ποσο ακομα αμα εισαι φανταρος και εισαι στου διαολου την μανα και χαρτι να εχεις πως θα το στειλεις? με περιστερι?

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι εννοεις φιλε μου?

Ειτε πατας ειτε οχι αν γραφεσε στα 6μηνα δεν σε διαγραφουν..

Δηλαδη εσυ τωρα σπουδαζεις μονο και μονο για να δικαιολογησεις την αναβολη?Γιατι ετσι οπως το γραφεις δεν ειμαι καν σιγουρος αν πολυ πατας και στην σχολη καθολου.

Δημοσ.

Δηλαδη εσυ τωρα σπουδαζεις μονο και μονο για να δικαιολογησεις την αναβολη?Γιατι ετσι οπως το γραφεις δεν ειμαι καν σιγουρος αν πολυ πατας και στην σχολη καθολου.

αφου ειπε οτι παει ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟ τι δεν καταλαβες :P

Δημοσ.

ιστορικο αρχαιολογικο σπουδαζει 

• Like 2
Δημοσ.

καλησπερα... μια ερωτηση μου ηρθε χαρτι για υγειονομικο (λόγω σχολης ) στο ΚΕΕΜ σπαρτης...τι φάσης? τι θα κανω στους ανεφοδιασμους ακριβως?

Δημοσ.

Ναι εννοω μετα το κεντρο θα παρω κατευθειαν ή πρωτα για εκπαιδευαη αυτο δεν ξερω

Σαν υγειονομικαριος ςννοω

Δημοσ.

Μέρα πενθους για τον στρατό, πέθανε ο παττακος, φαντάζομαι βρήκαν ευκαιρία οι αργοσχολοι καραβαναδες για να μπουρδολογουν υπέρ της χούντας...

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μόνο αυτοί? Χαμός γίνεται στα comments ουκ ολίγων sites. "Αθάνατος, στρατηγέ, ήρωας κτλπ κτλπ"...

Δημοσ.

Ρε παιδια τι ηταν αυτο σημερα στη μαραθωνος, κατα τις 2100,  μπροστα μαυρο τζιπ? ασφαλιτικο, και απο πισω ακολουθουν τρεχοντας 15-20 ατομα με στρατιωτικα παραγγελματα. Το ειδαμε μια παρεα 5-6 ατομα και δεν πιστευαμε τι βλεπαμε :mellow:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...