Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι να πρωτοπω..ο αλλος λεει οτι δεν θελει να φανουν τα χρηματα που θα παρει απο τον στρατο γιατι θα του κοψουν το επιδομα λες και θα τα δηλωσει στην φορολογικη του δηλωση χαχα επισης δεν θα παρει 8 ευρω αλλα 36 κατι οποτε ας τα χαρισει στον καραβανα του στρατοπεδου να τα παρει καποτες

• Like 2
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τι να πρωτοπω..ο αλλος λεει οτι δεν θελει να φανουν τα χρηματα που θα παρει απο τον στρατο γιατι θα του κοψουν το επιδομα λες και θα τα δηλωσει στην φορολογικη του δηλωση χαχα επισης δεν θα παρει 8 ευρω αλλα 36 κατι οποτε ας τα χαρισει στον καραβανα του στρατοπεδου να τα παρει καποτες

εχεις μια ωραια θεαση των πραγματων παντως :D

παντως για τον φιλο, λογικα δεν φαινονται καπου στην δηλωση πχ σαν εισοδημα αλλα ειναι γνωστο τοις πασι οτι σαν φανταρος "πληρωνεσαι"... αν και κλαιν, σιγα μην εχει θεμα

Δημοσ.

δεν φαινονται πουθενα τα λεφτα φιλαρακι μου στο χερι στα δινουν και αντε γεια...κριμα ειναι να μην παρει 330 ευρω απο τον στρατο ενω τα δικαιουται? ειναι οι καφεδες του η τα εισιτηρια που θα χαλασει για το πηγαινε ελα στις αδειες...μην κοιτας εσυ που ησουν σπιτι σου και πηγαινες με το μετρο  :eek:

• Like 1
Δημοσ.

Τι να φανουν στην δηλωση μωρε.Αφου ουτως ή αλλως μεσα μπαινει γιατι προφανως και αν δεν μενει διπλα απο το σπιτι του θα τρωει πολλα παραπανω απο τα 8ευρω που παιρνει ουτως ή αλλως. Να ελεγε για Κυπρο που εκει τον μηνα ειναι παραπανω τα χρηματα να το καταλαβω.

Δημοσ.

δεν φαινονται πουθενα τα λεφτα φιλαρακι μου στο χερι στα δινουν και αντε γεια...κριμα ειναι να μην παρει 330 ευρω απο τον στρατο ενω τα δικαιουται? ειναι οι καφεδες του η τα εισιτηρια που θα χαλασει για το πηγαινε ελα στις αδειες...μην κοιτας εσυ που ησουν σπιτι σου και πηγαινες με το μετρο  :eek:

δεν ειχαμε μετρο ψηλε ... με το αμαξι πηγαινα

Δημοσ.

Ναι ρε παιδια μην γελατε,το ιδιο ρωτησα εγω πριν λιγο καιρο και κανεις δεν απαντησε.

Οι ιδιοι λετε οτι εκει που αρχιζει ο στρατος σταναταει η λογικη,για αυτο προεκηψε η ανασηχεια..

Δημοσ.

Ναι ρε παιδια μην γελατε,το ιδιο ρωτησα εγω πριν λιγο καιρο και κανεις δεν απαντησε.

Τι ακριβως ρωτησες και δεν απαντησε κανεις

Δημοσ.

Ρωτησα αν πρεπει να διακοψω την συνταξη οταν μπω στον στρατο,γιατι μπορει να θεωρηθει ως εισοδημα.

Δημοσ.

οχι δεν προκειται να το δει κανεις φιλε...το θεμα ειναι πως παιρνεις συνταξη? δεν πρεπει να σπουδαζεις καπου? εκει προσεχε μην σε πιασουν να εισαι φανταρος και να μην φοιτας στην σχολη σου

Δημοσ.

Γιατι τι τους νοιαζει αυτους τι κανω? Αφου ειμαι κανονικα γραμμενος τι σημασια εχει?

Μιλαμε για πανεπηστημιο.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Γιατι τι τους νοιαζει αυτους τι κανω? Αφου ειμαι κανονικα γραμμενος τι σημασια εχει?

Μιλαμε για πανεπηστημιο.

Ευχαριστω.

δυσκολο να μιλαμε για πανεπηστημιο... οχι απο τα καλα τουλαχιστον..

Δημοσ.

Μιλαμε για πανεπηστημιο.

Ευχαριστω.

πως δεν τους νοιαζει ρε φιλε..

Δημοσ.

Μιλαμε για πανεπηστημιο.

Ευχαριστω.

Τους νοιαζει γιατι ετσι δικαιολογειται η αναβολη που εχεις παρει. Αν ειχες περασει στην σχολη ειχες παρει αναβολη για αυτο το λογο και μετα στα 2χρονια πχ την παραταγες την σχολη αλλα κραταγες την αναβολη,οταν μετα πηγαινες να την διακοψεις τι θα τους ελεγες?Οτι δεν βαριοσουν να μπεις στρατο νωριτερα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...