Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μπορεί να μην έχει όρεξη να περιμένει στην ουρά και για αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-TRANE- Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μας ηρθε υπηρεσιακο-διαταγη οτι απο Νοέμβριο οι μηνες υποχρεωτικης θητειας γίνονται 12 στο στρατο ξηρας.για όσους είναι ηδη μεσα, δεν επηρεάζονται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redmanftw Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Αν δεν ειναι τρολια, ειναι η ειδηση του μηνα -κι επισης παει πακετομε το Υποβρυχιοπλιατσικο, που εγινε (?), στο τιμημενο Ναυτικο http://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2016/10/exofilo8-10.jpg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redmanftw Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Για να το λεει ο Χιος θα ισχυει σιγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeboo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Τυπικα, και αν θυμαμαι καλα, εφοσον το στρατοπεδο ειναι οργανωμενο οχι. Αλλα απο περιεργεια, γιατι να θες να το κανεις αυτο; Δεν θελω να φανει οτι εχω εισοδημα, εστω και αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glix Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μας ηρθε υπηρεσιακο-διαταγη οτι απο Νοέμβριο οι μηνες υποχρεωτικης θητειας γίνονται 12 στο στρατο ξηρας.για όσους είναι ηδη μεσα, δεν επηρεάζονται. Τι ειναι δηλαδη αυτο το υπηρεσιακο -διαταγη?? Εγω που ειμαι Αεροπορια απο Νοεμβριο και ειμαι ηδη 12μηνο ? θα κανω 24 μηνες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μας ηρθε υπηρεσιακο-διαταγη οτι απο Νοέμβριο οι μηνες υποχρεωτικης θητειας γίνονται 12 στο στρατο ξηρας.για όσους είναι ηδη μεσα, δεν επηρεάζονται. εισαι σοβαρος τωρα? ποίοι ειναι οι "μας"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Τι ειναι δηλαδη αυτο το υπηρεσιακο -διαταγη?? Εγω που ειμαι Αεροπορια απο Νοεμβριο και ειμαι ηδη 12μηνο ? θα κανω 24 μηνες? εσυ θα κανεις 9μηνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liodos1988 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μας ηρθε υπηρεσιακο-διαταγη οτι απο Νοέμβριο οι μηνες υποχρεωτικης θητειας γίνονται 12 στο στρατο ξηρας.για όσους είναι ηδη μεσα, δεν επηρεάζονται. ο αδερφός μου που μπαίνει Αυλώνα 9 του Νοέμβρη , θα κάνει 12 μηνο δηλαδή ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Eβαλες φωτια τωρα ψηλε μου!!! αν δεν ειναι σαββατιατικη τρολια νταξει απλα κλαιμε τετοια λεγε μου που κανω καζουρα στον κολλητο μου που δεν εχει παει ακομα, αν μαθει οτι θα κανει και 12 μηνο αχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 ο αδερφός μου που μπαίνει Αυλώνα 9 του Νοέμβρη , θα κάνει 12 μηνο δηλαδή ? μπορει και παραπανω κανεις δεν ξερει πες του σιγουρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George b Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 εσυ θα κανεις 9μηνο δεν θα κανει 9μηνο αλλα 12μηνο εκτος και αν δηλωσει οτι ενδιαφερεται για παραμεθοριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liodos1988 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 μπορει και παραπανω κανεις δεν ξερει πες του σιγουρα Αλήθεια τώρα , η είναι τρολια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μας ηρθε υπηρεσιακο-διαταγη οτι απο Νοέμβριο οι μηνες υποχρεωτικης θητειας γίνονται 12 στο στρατο ξηρας.για όσους είναι ηδη μεσα, δεν επηρεάζονται. Πώς και δεν έβγαλε το θέμα το τσακαλι του στρατιωτικού ρεπορτάζ ο Δήμος ο βερυκιος; Μάλλον θα ήταν απασχολημενος να γλυφει τα πόδια του κοντομηνα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις