Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μας ηρθε υπηρεσιακο-διαταγη οτι απο Νοέμβριο οι μηνες υποχρεωτικης θητειας γίνονται 12 στο στρατο ξηρας.για όσους είναι ηδη μεσα, δεν επηρεάζονται.

• Like 1
Δημοσ.

Τυπικα, και αν θυμαμαι καλα, εφοσον το στρατοπεδο ειναι οργανωμενο οχι. Αλλα απο περιεργεια, γιατι να θες να το κανεις αυτο;

Δεν θελω να φανει οτι εχω εισοδημα, εστω και αυτο...

Δημοσ.

Μας ηρθε υπηρεσιακο-διαταγη οτι απο Νοέμβριο οι μηνες υποχρεωτικης θητειας γίνονται 12 στο στρατο ξηρας.για όσους είναι ηδη μεσα, δεν επηρεάζονται.

Τι ειναι δηλαδη αυτο το υπηρεσιακο -διαταγη?? 

Εγω που ειμαι Αεροπορια απο Νοεμβριο και ειμαι ηδη 12μηνο ? θα κανω 24 μηνες? :P 

Δημοσ.

εισαι σοβαρος τωρα?

ποίοι ειναι οι "μας"?

Δημοσ.

Τι ειναι δηλαδη αυτο το υπηρεσιακο -διαταγη?? 

Εγω που ειμαι Αεροπορια απο Νοεμβριο και ειμαι ηδη 12μηνο ? θα κανω 24 μηνες? :P

εσυ θα κανεις 9μηνο

Δημοσ.

ο αδερφός μου που μπαίνει Αυλώνα 9 του Νοέμβρη , θα κάνει 12 μηνο δηλαδή ? 

Δημοσ.

Eβαλες φωτια τωρα ψηλε μου!!! :P

αν δεν ειναι σαββατιατικη τρολια νταξει απλα κλαιμε :D τετοια λεγε μου που κανω καζουρα στον κολλητο μου που δεν εχει παει ακομα, αν μαθει οτι θα κανει και 12 μηνο αχαχαχαχα

Δημοσ.

ο αδερφός μου που μπαίνει Αυλώνα 9 του Νοέμβρη , θα κάνει 12 μηνο δηλαδή ? 

μπορει και παραπανω κανεις δεν ξερει πες του σιγουρα

• Like 1
Δημοσ.

Πώς και δεν έβγαλε το θέμα το τσακαλι του στρατιωτικού ρεπορτάζ ο Δήμος ο βερυκιος; Μάλλον θα ήταν απασχολημενος να γλυφει τα πόδια του κοντομηνα

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...