Bomber-21 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Κι εγώ είχα πάρει πολλά όταν παρουσιάστηκα (311 λελέ ) αλλά τα πιο πολλά από αυτά τελικά δε τα χρησιμοποίησα ποτέ. Μην ανησυχείς,και λιγότερα να πάρεις,σε λίγες μέρες θα έχεις επισκεπτήριο και θα σου φέρουν ότι θέλεις,άσε που πολλά στρατόπεδα έχουν πρατήρια που διαθέτουν ότι χρειαστείς. Λουκέτα,αφρόλουτρο,πάτους (εγώ τους σιλικόνης δε τους βολεύτηκα),κάλτσες,μπλουζάκια,νυχοκόπτη,χάνζαπλαστ,σπρέι για κοριούς (αν και χειμωνιάτικα δε νομίζω να έχει),σπρέι για τα πόδια (για την κακοσμία και τον ιδρώτα,προσωπικά μου ήταν χρήσιμο) και ταλκ και σπρέι για τα άρβυλα.Πάρε και καμιά έξτρα πετσέτα. Καλή θητεία.Περνάνε...
TheDevilMayCare Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Τι αλλο θα μπορουσα να παρω; PS2: Αληθεια, πειτε μου αν σας ερχεται κατι αλλο στο μυαλο που θα χρειαστω. - Ωτοασπιδες! Οσο "ευκολος" και αν εισαι στον υπνο, παρτες, απαραιτητα. - Μικρο αλλα εντονο φακο τυπου στυλο -δυνατο οσο να ξυπναει ανθρωπο. - *(Ελβετικο) σουγια/μικρο πολυεργαλειο -δε ξερεις που σου θα χρειαστει. - Ξυριστικη μηχανη -για ξυρισμα ακομη και δυο λεπτα πριν την αναφορα. - Camel με σφουγγαρακι -για 15 sec αρβυλογυαλισμα. - Παστιλιες για το λαιμο -θα ταλαιπωρηθει, οταν γαιδουροφωναζετε. - *Ασπιρινες -δινουν στο ιατρειο, μα καλυτερα να υπαρχουν αμεσα. - *Counterpain -για τυχον μυικους πονους/κραμπες/συναφη. - *Ο,τι τυχον φαρμακα παιρνεις. [*εννοειται μπαινοντας τα εχεις επανω σου: ελεγχος γινεται στο σακο, οχι σωματικος]
anthony_88 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Συντασσω λιστα... Νυχοκοπτης, ναι ρε φιλε, δεν το ειχα σκεφτει καν!
Praetorianos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Θελω ακομα να παρω καποια γαντακια μιας χρησεως και οπωσδηποτε πατους για τα αρβυλα. Τι αλλο θα μπορουσα να παρω; Επειδή τα γαντάκια δεν βολεύουν πάντα, κράτα και αυτά τα μπουκαλάκια με αντισηπτικό υγρό για τσακ μπαμ καταστάσεις και express απολύμανση. Θα σου χρειαστεί, τουλάχιστον στην αρχή, γιατί μετά από αυτά που θα δεις και θα φας εκεί μέσα δεν θα σου κάνει αίσθηση τίποτα.
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Επειδή τα γαντάκια δεν βολεύουν πάντα, κράτα και αυτά τα μπουκαλάκια με αντισηπτικό υγρό για τσακ μπαμ καταστάσεις και express απολύμανση. Θα σου χρειαστεί, τουλάχιστον στην αρχή, γιατί μετά από αυτά που θα δεις και θα φας εκεί μέσα δεν θα σου κάνει αίσθηση τίποτα. +1000 Θυμαμαι το αντιστοιχο οταν ειχα παει εγω ηταν κατι σαπουνακια σε πολυ λεπτα φυλλαρακια μιας χρησης. Pathetic σε σχεση με το αντισηπτικο (που τωρα που το σκεφτομαι θα με ειχε γλιτωσει απο παμπολλες σιχαμερες καταστασεις )
paylidis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Επειδή τα γαντάκια δεν βολεύουν πάντα, κράτα και αυτά τα μπουκαλάκια με αντισηπτικό υγρό για τσακ μπαμ καταστάσεις και express απολύμανση. Θα σου χρειαστεί, τουλάχιστον στην αρχή, γιατί μετά από αυτά που θα δεις και θα φας εκεί μέσα δεν θα σου κάνει αίσθηση τίποτα. τίποτα για να μην ξερνάω εγω που αηδιάζω ακόμα και με κονσέρβες για σκύλους παιζει...; ή ενα vomex πρωι βράδυ; (σοβαρα τώρα εχω θέμα, μεχρι και με φαγητα αηδιαζω σε σημείο ξερατού)
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 τίποτα για να μην ξερνάω εγω που αηδιάζω ακόμα και με κονσέρβες για σκύλους παιζει...; ή ενα vomex πρωι βράδυ; (σοβαρα τώρα εχω θέμα, μεχρι και με φαγητα αηδιαζω σε σημείο ξερατού) Προσπαθησε να το ξεπερασεις αυτο ειδικα οταν εισαι υπηρεσια μαγειρειων. Σοβαρα τωρα, εγω υποτιθεται πως εχω πολυ γερο στομαχι, αλλα στα μαγειρεια ανακατευομουν τρελα, ειδικα οταν εβλεπα τον γουρουνά (sic) (ολα τα στρατοπεδα δεν εχουν τετοιον?) να παιρνει τα αποφαγια για τα γουρουνια του. Μου θυμιζε τον τυπο απο το Jeepers Creepers κατα την αλλαγη δερματος.
paylidis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Προσπαθησε να το ξεπερασεις αυτο ειδικα οταν εισαι υπηρεσια μαγειρειων. Σοβαρα τωρα, εγω υποτιθεται πως εχω πολυ γερο στομαχι, αλλα στα μαγειρεια ανακατευομουν τρελα, ειδικα οταν εβλεπα τον γουρουνά (sic) (ολα τα στρατοπεδα δεν εχουν τετοιον?) να παιρνει τα αποφαγια για τα γουρουνια του. Μου θυμιζε τον τυπο απο το Jeepers Creepers κατα την αλλαγη δερματος. χλωμο εως αδυνατο... δεν το καταφερα 2,5 δεκαετίες, λες να γινει τώρα; βασικά και με το φαι εχω προβλημα... μπορω στο σακο όπως θα μπαινω να εχω ξηρά τροφή... τιποτα φρυγανιές, μπεικ ρολλ κλπ... (κψμ από ότι καταλαβα στο πρωτο δεκαημερο δ παιζει..)
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 χλωμο εως αδυνατο... δεν το καταφερα 2,5 δεκαετίες, λες να γινει τώρα; βασικά και με το φαι εχω προβλημα... μπορω στο σακο όπως θα μπαινω να εχω ξηρά τροφή... τιποτα φρυγανιές, μπεικ ρολλ κλπ... (κψμ από ότι καταλαβα στο πρωτο δεκαημερο δ παιζει..) Ναι δεν νομιζω να εχεις προβλημα Με βαση τα δεδομενα του 2002 βεβαια, δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι. Αλλα ναι, κψμ στην αρχη ειναι αβατο.
status Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 τίποτα για να μην ξερνάω εγω που αηδιάζω ακόμα και με κονσέρβες για σκύλους παιζει...; ή ενα vomex πρωι βράδυ; (σοβαρα τώρα εχω θέμα, μεχρι και με φαγητα αηδιαζω σε σημείο ξερατού) ΄ Απαιτώ βίντεο :cool: Πρώτη μερίδα: Σπανακόριζο μιαμ μιαμ!
paylidis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 ΄ Απαιτώ βίντεο :cool: Πρώτη μερίδα: Σπανακόριζο μιαμ μιαμ! καλα ρε δε ντρέπεστε λιγο... χαχα! θα παρω προμηθειες ξηρας τροφής. εχω κ δικο μου υπο-δικα στο κεντρο απο ότι εμαθα οποτε θα ειμαι οκ...
VonLoutsos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 καλα ρε δε ντρέπεστε λιγο... χαχα! θα παρω προμηθειες ξηρας τροφής. εχω κ δικο μου υπο-δικα στο κεντρο απο ότι εμαθα οποτε θα ειμαι οκ... Και ο υποδικας θα φροντίσει για εσένα προσωπικά να σου φέρουν σέφ και μενού κάθε μέρα για να διαλέξεις....χαχαχαχαχαχα ( no offense έτσι...)....α ρε επικές εποχές στο όρος πατάτα να κάθεσαι, όπως πετάνε τους φελλούς στην διαφήμιση του ουισκυ να πετάς τις πατάτες και να περνάει η μέρα....χαχαχαχα. Διακοπές στο μαγευτικό Κουφόβουνο στο όρος πατάτα...το χειρότερο πάντως είναι το κρεμμύδι, πολύ κλάμα αδερφάκι μου...
Bomber-21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Προσπαθησε να το ξεπερασεις αυτο ειδικα οταν εισαι υπηρεσια μαγειρειων. Σοβαρα τωρα, εγω υποτιθεται πως εχω πολυ γερο στομαχι, αλλα στα μαγειρεια ανακατευομουν τρελα, ειδικα οταν εβλεπα τον γουρουνά (sic) (ολα τα στρατοπεδα δεν εχουν τετοιον?) να παιρνει τα αποφαγια για τα γουρουνια του. Μου θυμιζε τον τυπο απο το Jeepers Creepers κατα την αλλαγη δερματος. Αυτό δεν το ήξερα... Σε 4 στρατόπεδα πήγα,σε κανένα δεν είχε γουρουνά.
paylidis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Αυτό δεν το ήξερα... Σε 4 στρατόπεδα πήγα,σε κανένα δεν είχε γουρουνά. τα μαζευαν οι εποπ...
status Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 καλα ρε δε ντρέπεστε λιγο... χαχα! θα παρω προμηθειες ξηρας τροφής. εχω κ δικο μου υπο-δικα στο κεντρο απο ότι εμαθα οποτε θα ειμαι οκ... Και αυτό θέλω να το δω. Υπόψιν, μέσα στους θαλάμους καπνίζουνε :Ρ (flame on!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις