arnold94 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 παιδες καποιος να μου δωσει μια λυση στο προβλημα μ με τα αρβυλα...τα ειχα αφησει στην αδεια μ μεσα στο φοριαμο για 16 μερες και ηταν λιγο ψιλοβρεγμενα οταν τα ειχα βαλει,μετα οταν γυρισα τα ειδα λιγο μουχλιασμενα τα ξεπλυνα και μετα τα στεγνωσα για 2 μερες..το θεμα ειναι τωρα οτι εχουν σκληρηνει υπερβολικα και δε χωραει το ποδι μ σαν να μικρυνανμια απαντηση οποιος μπορει
phanispal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Πάστωσέ τα μα το βερνίκι του στρατού, ή με βαζελίνη.
TheDevilMayCare Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Τα μαχαίρια επιτρέπονται?Σαν αυτό? Μην μου πείτε πως θα χαροπαλεύω να καθαρίσω ένα φρούτο και αν χρειαστώ να κόψω κάτι να ψάχνω αριστερά-δεξιά για κάτι αιχμηρό. (Εννοειται πως) δεν επιτρεπονται. Το γνωριζα μα απο το κεντρο μεχρι Εβρο, ειχα τον Victorinox μου: πολυεργαλειο, βοηθησε καποιες φορες (στο χειροτερο σεναριο, να μου τον κραταγαν μεχρι απολυση)
opcorsa Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Υπήρχε όμως νόμος που θα έκοβε τους κληρωτούς εντελώς από πν και αεροπορια, ήρθε ο Bennie κατηργησε τον νόμο και επέβαλε το 6χιλιαρο πρόστιμο. Ουσιαστικά κάνοντας χάρη στα βυσματα, και τιμωρει όσους δεν έχουν βύσμα... 26 μέσα, χωρίς σκοπιες κάθε βράδυ και διπλουπηρεσιες στην λατζα. Κάθε βραδάκι επεφτες για υπνακο ή μήπως και τα μεσημέρια; βραδυ μονο, ολη την ημερα ειχε πηξιμο και καψονιασμα... οσοι δεν πιστευετε γκουγκλαρετε να μαθετε για την 124..
Pablo_Hasan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 βραδυ μονο, ολη την ημερα ειχε πηξιμο και καψονιασμα... οσοι δεν πιστευετε γκουγκλαρετε να μαθετε για την 124.. Lol
phanispal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Και το βράδυ παίζει να έκλεινε 6ωράκι εύκολα.
opcorsa Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Και το βράδυ παίζει να έκλεινε 6ωράκι εύκολα. εκει... γενικα βεβαια το μονο πηξιμο ηταν στο κεντρο.. μετα οκ.. μονο οταν ειχες σκοπια σου εσπαγε τον υπνο πχ 2 μισι 5... αλλα κοιμοσουν στην σκοπια ενταξει
Meraklis56 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Τα μαχαίρια επιτρέπονται?Σαν αυτό? Μην μου πείτε πως θα χαροπαλεύω να καθαρίσω ένα φρούτο και αν χρειαστώ να κόψω κάτι να ψάχνω αριστερά-δεξιά για κάτι αιχμηρό. Ότι δεν φαίνεται, επιτρέπεται. Κρύψτο, και θα σαι κομπλέ. Θυμάμαι, σε εμάς, οι καυλωμένοι-πράσινοι ανα περιόδους μας ερχόντουσαν με κάτι σουγιάδες σαν και αυτούς. Ο ένας είχε φέρει και σουγιά, που αν το ξυνες με έναν τρόπο, έβγαζε φωτιά, λες και θα πάει να πολεμήσει στο vietnam να πούμε...
jimakos234 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 πως μπορω να παραθέσω συμπληρωματικα εγγραφα? θελω να καταθέσω την περάτωση σπουδών
j0hnn1e Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 (Εννοειται πως) δεν επιτρεπονται. Το γνωριζα μα απο το κεντρο μεχρι Εβρο, ειχα τον Victorinox μου: πολυεργαλειο, βοηθησε καποιες φορες (στο χειροτερο σεναριο, να μου τον κραταγαν μεχρι απολυση) Είναι τραγελαφικά χαζό το οτι σου απαγορεύουν αιχμηρά αντικείμενα κλπ και σου δίνουν ταυτόχρονα ένα γεμάτο όπλο και μια ξιφολόγχη (ασχέτος του πόσο μπορεί να σε τραυματίσει ή οχι αυτή). Λογική Ε.Σ.
Adon1s Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Γιατι το αλλο;Αν εχεις εξοδο και γυρισεις με τροφιμα , απο πιτογυρο μεχρι κρουασαν ή μπισκοτα, στα κρατανε γιατι λεει δεν ξερουν τι τροφιμα ειναι αυτα και τι ποιοτητας, μπορει δυνητικα να σε αναγουλιασουν κλπ κλπ και στα κρατανε για να σε προφυλαξουν διοτι ο ΕΣ σε εχει υπο την βευθυνη του. Αυτο τουλαχιστον στο ΚΕΝ 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Είναι τραγελαφικά χαζό το οτι σου απαγορεύουν αιχμηρά αντικείμενα κλπ και σου δίνουν ταυτόχρονα ένα γεμάτο όπλο και μια ξιφολόγχη (ασχέτος του πόσο μπορεί να σε τραυματίσει ή οχι αυτή). Λογική Ε.Σ. Ναι αλλα ξιφολογχη + οπλο σου τα εχουν "χρεωσει" εκεινοι και εισαι υπευθυνος εσυ, ενω για ο,τι δικο σου (εν αγνοια τους) φερεις εσυ γινονται υπευθυνοι μετα εκεινοι ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΙΑ all the way!
Adon1s Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Όπως πολυ σωστα ειπωθηκε, οτι δεν φαινεται , επιτρεπεται .
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Έτσι όπως δίνουν τα I5 αμφιβάλλω να υπάρχει στρατός σε καμια 5 χρονια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις