freedubus Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=zUpnHH80NbA
anthony_88 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Πηγα προχτες και αγορασα: Εχουμε και λεμε: 5 Μπλουζακια για απο μεσα απο το χιτωνιο 5 Ζευγαρια Καλτσες προβλεπε 2 Ισοθερμικες Φανελες για τη Σκοπια 5 Λουκετα (Οπλο, Σακ Βουαγιαζ, Στρατιωτικο τσαντακι, Ντουλαπι κ οτι αλλο χρειαστει) Σλιπινγκ Μπαγκ Παραμανες και Βελονα-Κλωστη Σπρευ για κοριους και παρομοια τσιμπηματα Χανσαπλαστ Μπεταντιν Για κάλους, ειδικο εμπλαστρο. Θελω ακομα να παρω καποια γαντακια μιας χρησεως και οπωσδηποτε πατους για τα αρβυλα. Τι αλλο θα μπορουσα να παρω; PS: Μηπως ειμαι υπερβολικος; PS2: Αληθεια, πειτε μου αν σας ερχεται κατι αλλο στο μυαλο που θα χρειαστω.
anthony_88 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Ειμαι πολυ ηρεμος ανθρωπος gtroza, πιστεψε με...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Όλα αυτά τα πράγματα δεν πρόκειται να σου χρειαστούν πριν την ορκομωσία. Ούτε κάλους θα προλάβεις να βγάλεις, ούτε να ράψεις τίποτε.
Mika Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 anthony_88 στους πατους μην τσιγκουνευτεις τα ευρω, θα τα βγαλουν τα λεφτα τους. παρε και μωρομαντηλα
anthony_88 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Ενταξει, τα πηρα με οριζοντα θητειας, οχι ορκομωσιας. Ουτως ή αλλως, σε 15-20 μερες μετα την παρουσιαση, πλεον ορκιζομαστε. Απο το να τρεχω στην αδεια, τρεχω απο τωρα... Μικα, πώς να ζητησω τους πατους;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Καλά κάνεις και προετοιμάζεσαι. Απλά, θα πρότεινα να μην εμφανιστείς στην κατάταξη με όλα αυτά τα πράγματα.
Mika Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μικα, πώς να ζητησω τους πατους; αν πας στα κλασσικα μαγαζια στο μοναστηρακι θα σε κατατοπισουν αυτοι ξερουν. παιζουν κατι πατοι σιλικονης που εχω ακουσει τα καλυτερα, ρωτα να δεις τι παιζει
Pablo_Hasan Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 οι σιλικόνης ειναι καλοί αλλά δεν κρατάνε πολύ καιρό, υπάρχουν κάτι άλλοι με δερμα απο πάνω που ειναι πιο heavy duty και θα σε βγάλουν στάνταρ όλη τη θητεία.
status Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Πηγα προχτες και αγορασα: Εχουμε και λεμε: 5 Μπλουζακια για απο μεσα απο το χιτωνιο 5 Ζευγαρια Καλτσες προβλεπε 2 Ισοθερμικες Φανελες για τη Σκοπια 5 Λουκετα (Οπλο, Σακ Βουαγιαζ, Στρατιωτικο τσαντακι, Ντουλαπι κ οτι αλλο χρειαστει) Σλιπινγκ Μπαγκ Παραμανες και Βελονα-Κλωστη Σπρευ για κοριους και παρομοια τσιμπηματα Χανσαπλαστ Μπεταντιν Για κάλους, ειδικο εμπλαστρο. Θελω ακομα να παρω καποια γαντακια μιας χρησεως και οπωσδηποτε πατους για τα αρβυλα. Τι αλλο θα μπορουσα να παρω; PS: Μηπως ειμαι υπερβολικος; PS2: Αληθεια, πειτε μου αν σας ερχεται κατι αλλο στο μυαλο που θα χρειαστω. Ένα μεγάααλο σακίδιο για να τα βάλεις όλα αυτά:Ρ Έαν φτηνιάρικο κινητό που να παίζει τουλάχιστον Mp3, αν και μέχρι την ορκωμοσία θα τρέχεις..
VonLoutsos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Πηγα προχτες και αγορασα: Εχουμε και λεμε: 5 Μπλουζακια για απο μεσα απο το χιτωνιο 5 Ζευγαρια Καλτσες προβλεπε 2 Ισοθερμικες Φανελες για τη Σκοπια 5 Λουκετα (Οπλο, Σακ Βουαγιαζ, Στρατιωτικο τσαντακι, Ντουλαπι κ οτι αλλο χρειαστει) Σλιπινγκ Μπαγκ Παραμανες και Βελονα-Κλωστη Σπρευ για κοριους και παρομοια τσιμπηματα Χανσαπλαστ Μπεταντιν Για κάλους, ειδικο εμπλαστρο. Θελω ακομα να παρω καποια γαντακια μιας χρησεως και οπωσδηποτε πατους για τα αρβυλα. Τι αλλο θα μπορουσα να παρω; PS: Μηπως ειμαι υπερβολικος; PS2: Αληθεια, πειτε μου αν σας ερχεται κατι αλλο στο μυαλο που θα χρειαστω. Για τον στρατιωτικό σου σάκο θα χρειαστείς 3 λουκέτα αποκλειστικά....πάρε και ένα για τα άρβυλα ( να είναι πακέτο για να μην μπορεί να στα βουτήξει και κανένας καταλάθος και βρεθέις με μικρότερο ή μεγαλύτερο νούμερο από το δικό σου...βάλε κανένα έξτρα μπλουζάκι ακόμα...
paylidis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Ένα μεγάααλο σακίδιο για να τα βάλεις όλα αυτά:Ρ Έαν φτηνιάρικο κινητό που να παίζει τουλάχιστον Mp3, αν και μέχρι την ορκωμοσία θα τρέχεις.. εγω πήρα το 1616, εχει ραδιο αλλα Mp3 δεν... οπωσδήποτε πάντως χωρίς καμερα!
EyeofOne Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 αν πας στα κλασσικα μαγαζια στο μοναστηρακι θα σε κατατοπισουν αυτοι ξερουν. παιζουν κατι πατοι σιλικονης που εχω ακουσει τα καλυτερα, ρωτα να δεις τι παιζει καλύτερα όχι σιλικόνης γιατί μετά απο 1-2 εβδομάδες διαλύονται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις